Starforce
  • keeper2
    Dodo: meg kell vallanom, nem próbáltam még, mivel én sf védett játékot nem vennék semmiképp, inkább megveszek egy hasonló, de gyengébb játékot, még ha az ára magasabb valamivel, de elv nálam, hogy ilyen undorító módon védekező védelmet nem támogatok egy forinttal sem (elég csak a legutóbbi 3 sf botrányra, a futuremark-osra, a sf készítők galactic civilization lejáratására valamint a perrel fenyegetésre (aminek valós jogalapja sem volt) gondolni, amikor egy egyetemi tanár, vagy ki megírt a véleményét egy cikkben a sf-ról, és az nem lett pozitív a sf számára), de szerintem nem fogja azt sem kezelni, lévén, olyan lehet számára, mintha nem is lenne jelen a meghajtó.
    Laci: én is tudok ilyenről, aki ráadásul számítástechnikában dolgozik, mindenesetre, tényleg eltávolítható menet közben, csak nem ajánlatos, ha netán fontosnak tartjuk, hogy vinyónk illetve a rajta lévő adataink még sokáig megmaradjanak :)
    Vinyót egyedül csak akkor szabad eltávolítani, ha hot swap képes, vagyis úgy eltávolítható, mint a pendrive-ok a windowsban. Ehhez viszont megfelelő alaplap, vinyó és op. rendszer kell. Az utóbbi már adott lényegében mindenhol, az első 2... Hát, a sata 1-es vinyók közül is csak néhány tudja, általában sata 2 kell hozzá.