Starforce
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen az SF 3.7.xx már figyeli a RAID-et is, de elég a win.-be letiltanom a RAID kártyát és kész nem látja újra a védelem a cd/dvd-t.
A Lock On Gold Flaming Cliffs-t senki sem próbálta?
A Lock On Gold Flaming Cliffs-t senki sem próbálta?
És mi köze a StarForce-hoz? Az a játék Securomos...
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Toca 3 3.7-es védelemmel van.Ez már a Raid kártyát is felismeri?
Mert nekem eddig minden ment(Raiden vannak a cd-romok),de most a Toca valahogy nem akar menni!
Mert nekem eddig minden ment(Raiden vannak a cd-romok),de most a Toca valahogy nem akar menni!
Hello!
Már ehhez is van crack!
2006-02-19 PC Game ISOs The Regiment (c) Konami RELOADED 93x50 MB
Már ehhez is van crack!
2006-02-19 PC Game ISOs The Regiment (c) Konami RELOADED 93x50 MB
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Lock On Gold Flaming Cliffs (c) UbiSoft *CLONECD* Group: BC
nfo
Valaki próbálta ezt a nemrég megjelent sfclone-t?
Ha felrakom az alaprogira (1.01-nek nincs védelme) a Lock On 1.1-t (Unofficial Add-on "Flaming Cliffs") akkor települ egy régi SF (StarForce 3.4.77.00 detected) védelem is. Innentõl nem megy a játék, nem fogadja el a cd-t. DT4.03HE-vel, és lényegében lehúzott CD/ DVD-kel (RAID).
Nálam eddig SF 3.2.xx-tõl a 3.7.13.00-ig minden elindult. Gyanús, hogy egyáltalán jó-e a 2. alcoholos cd-kép (ennek a BC csoportnak pedig volt már, pár "tört" programja)?
nfo
Valaki próbálta ezt a nemrég megjelent sfclone-t?
Ha felrakom az alaprogira (1.01-nek nincs védelme) a Lock On 1.1-t (Unofficial Add-on "Flaming Cliffs") akkor települ egy régi SF (StarForce 3.4.77.00 detected) védelem is. Innentõl nem megy a játék, nem fogadja el a cd-t. DT4.03HE-vel, és lényegében lehúzott CD/ DVD-kel (RAID).
Nálam eddig SF 3.2.xx-tõl a 3.7.13.00-ig minden elindult. Gyanús, hogy egyáltalán jó-e a 2. alcoholos cd-kép (ennek a BC csoportnak pedig volt már, pár "tört" programja)?
Mi az, hogy menni fognak? Mindig menni fognak, csak le kell húzni... Bár nekem most a GTR 1.5-ös patchel tiltással simán megy. GTL meg eredeti, szóval az is simán megy.... <#bee1>#bee1>
GTR 1.23-as patchel van, a GTL pedig alap 1.0. Rakhatok rajuk tovabbi patcheket? Menni fognak?
Tulajdonkeppen eleg a tapbol kihuzni? Mert en regen probaltam, de ugy emlexem hogy nem volt eleg. Most meg megy minden WR2,GTR,GTL.
szerencsére én olyan gémeket tolok most amiken nincs védelem. alant említett nagyobb (és király) játékokat meg végigtoltam, szal most szabad a pálya az írómnak is meg a játékoknak is! <#eljen>#eljen>
a progit honna nszedhetem le?
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
Enegm igazából nem is éredekel hogy van e crack vagy nincs mert én nekem ez a játék nem kell a másik meg az hogy nekem van beszerelve egy kûlsõ kapcsoló amit ha lekapcsolok leválasztja a tápról a romokat...
De még mennyire, már reggel bemásoltam a Toca topikba. 😄
Várjunk a crackre....
Várjunk a crackre....
PC Game ISOs Toca Race Driver 3 (c) Codemasters *SFCloneDVD* MIRROR 77x50 MB
ajjj....megelõztetek 😛
ajjj....megelõztetek 😛
gondolom az újakkal vannak elfoglalva, nem a régiekkel, most hogy kijött a toca race driver 3, gondolom ellesznek ezzel egy ideig
Steam Nick: adakiller
Ezel nem értenék eggyet mivel van még pár game aminek hasonlo a védelme a feltört sf-esekéhez és azokat mégsem törték fel.
Next PC upgrade: 2022
OOPS I, RELOADED DID IT AGAIN! 😄DD
amúgy sztem Grebber ezek már nem lacáznak, ezek télleg törik becsületesen...és nem a patcheket/védelem nélküli verziókat használják ki 😄
amúgy sztem Grebber ezek már nem lacáznak, ezek télleg törik becsületesen...és nem a patcheket/védelem nélküli verziókat használják ki 😄
2006-02-17 PC Game ISOs Worms 4: Mayhem (c) Codemasters RELOADED 32x50 MB
Na ez lol most vagy a patch amiket kiadnak a gamekhez azon nagyon ratyi az SF vagy reloaded rájütt a régi sf lényegére vagy a patchen egyátalán nem volt semmilyen védelem 😄 vagy vagy.
Na ez lol most vagy a patch amiket kiadnak a gamekhez azon nagyon ratyi az SF vagy reloaded rájütt a régi sf lényegére vagy a patchen egyátalán nem volt semmilyen védelem 😄 vagy vagy.
Az lenne a legjobb ha most már az összes folyamatosan megjelenõ starforce-al ellátott game-t rögtön CRACK-elve tennék közzé a neten!!!<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#eljen>#eljen>
pedig már ép tememettem õket... erre meg aktivizálták magukat 😊
Hát az eléggé érdekes hogy nemindúl lehúzással <#lookaround>#lookaround>
1. feltelepíted
2. lehúzod az IDE kábeleket
3. daemon tools 4.03-ba beilleszted
4. játsz
Vagyis nekem ennyi!
1. feltelepíted
2. lehúzod az IDE kábeleket
3. daemon tools 4.03-ba beilleszted
4. játsz
Vagyis nekem ennyi!
Tudna valaki segíteni:
Honnan lehet letölteni a sdrvup.exe-t A Splinter Cell 3(ameriakai verziós)-at szeretném elindítani nForce2-es alaplapon, az IDE és tápkábeleket lehúztam de nem elég neki.
Az sfcure és az SFAFSb.exe fut a háttérben, de 2-3 percig ellenõrzi a lemezt, majd kidobja hogy serial gondja van.
Esetleg az .mds fájl lenne rossz nekem egy 4kb-es van.
Az a Szép, hogy kb 3 hónapja már sikerült elindítanom és végigvinnem, most meg szívat.
Köszönöm.
Honnan lehet letölteni a sdrvup.exe-t A Splinter Cell 3(ameriakai verziós)-at szeretném elindítani nForce2-es alaplapon, az IDE és tápkábeleket lehúztam de nem elég neki.
Az sfcure és az SFAFSb.exe fut a háttérben, de 2-3 percig ellenõrzi a lemezt, majd kidobja hogy serial gondja van.
Esetleg az .mds fájl lenne rossz nekem egy 4kb-es van.
Az a Szép, hogy kb 3 hónapja már sikerült elindítanom és végigvinnem, most meg szívat.
Köszönöm.
PC Game ISOs Marc Ecko's Getting Up: Contents Under Pressure (c) Atari DEVIANCE 45x50 MB
DEViANCE megint darál...asszem visszazökken a régi kerékvágásba megint 😊
DEViANCE megint darál...asszem visszazökken a régi kerékvágásba megint 😊
Hát igen... tartok tõle, hogy deviance se találta föl még a spanyol viaszt...
Majd ha kiadják angolul a Stalin subwayt vagy akár a Toca 3-at sokminden kiderül!
vagy Trackmania(3.5) + eXtreme (3.6)...
na majd...én látom elõre, hogy ebben az évben ki lesz ütve az SF csúnyán, csak nehogy jöjjön vmi új védelem...
na majd...én látom elõre, hogy ebben az évben ki lesz ütve az SF csúnyán, csak nehogy jöjjön vmi új védelem...
Arról beszélünk hogy jó lenne ha rájöttek volna egy trükre a feltörõ csapatok amivel tudnak akármilyen starforce-ot ütni!!!!
Amugy érdekes hogy a többi gamet miért nem törik lehet hogy nem tudják még mindig.
Csak megemlítek párat!!
GT Legends 3.6.10.03
GTR - FIA GT Racing Game 3.4.50.01
Worms 4 3.5.05.03
X3 Reunion 3.5.10.06
Cold War 3.6.10.03
World Racing 2 3.6.10.03
The Suffering: Ties That Bind 3.5.10.01
Prince of Persia: The Two Thrones 3.6.10.06
Csak megemlítek párat!!
GT Legends 3.6.10.03
GTR - FIA GT Racing Game 3.4.50.01
Worms 4 3.5.05.03
X3 Reunion 3.5.10.06
Cold War 3.6.10.03
World Racing 2 3.6.10.03
The Suffering: Ties That Bind 3.5.10.01
Prince of Persia: The Two Thrones 3.6.10.06
Van már itt valami újabb: RAINBOW SIX: LOCKDOWN v1.0 NO-DVD/FIXED EXE (1.99M😎
Ezen a progin pontosan milyen SF van? Csak nem rájöttek valamire? <#vigyor>#vigyor>
Ezen a progin pontosan milyen SF van? Csak nem rájöttek valamire? <#vigyor>#vigyor>
Hehe nem is 3.7-es a védelme hanem 3.6-os.
Remélem a Toca 3-nál kiderül.
Deviance verzió a RS:Lockdown-nál tökéletesen megy ?
Mert a crackjénél ez van :
RAINBOW SIX: LOCKDOWN v1.0 *DEMO EXE* NO-DVD/FIXED EXE (2.07M😎 *NOTE: This file is the Demo EXE, and so far seems to be working up to Mission 4, please read the .nfo for more info on this.
Remélem a Toca 3-nál kiderül.
Deviance verzió a RS:Lockdown-nál tökéletesen megy ?
Mert a crackjénél ez van :
RAINBOW SIX: LOCKDOWN v1.0
Úgynéz ki nem neked volt igazad,szerencsére.DEVIANCE Rulez <#worship>#worship>
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"