2886
Starforce
-
Most mért?? nem műxik?
-
BOCS!
-
Régi alapom: Mercury(lehető a legszarabb szériából)
Új lapom: NF2(legszarabb a szériában, de jobb mint Mercury) :D
-
Nem értem!!!! SF-os gémeknél nekem eddig 1x sem kellett kinyitnom a gépet(lehúzás), de hallom gém topikokban(POP-T2T, Toca3, SC stb..), hogy sírnak ezért. Érdekes én csak letiltom a fizikai meghajtómat a vezérlőpultban és már megy is.
Érdekes, hogy POP-T2T'nál nem is kellett. Ez mért van, hogy nekem sikerül, másnak nem? Pedig Lmondtam szószerimnt, ahogy csináltam és még sem sikerül nekik. Nme hardvertől függ, mert cseréltem alapot és az újon is műxik mint a régin pedig ég és föld között a kettő.
Nem nagy szám ez a SF ezekszerint.
-
Newfronter #1880 Ha jól tudom az SF minden játéknál egyedi védelmet generál, amit egyszer sikerül feltörni, egyszer nem, ez nem olyan hogy ha törik a 3.7-et, akkor mindegyiket törik. ezért ilyen kemény ez a védelem, na és keményebb lesz 4-essel majd ha megjelenik. Lesz még sírós időszak azt mondom, de az a kérdés meddig. -
még várni kell azzal egy pár órát, h feltörték ... -
Newfronter #1878 Jó lesz az 3.7-nak is.... -
Má csak a Toca3-at kéne törni....
CSAK AZ SF7-es már!!!!!!!!!!!!!!!! -
alakulat #1876 télleg fel lett törve a SF 3.7 ?? -
Az igen! -
nem maradtál le annyira :D -
Már megint lemaradtam! -
Az Nforce-on kint van az Ubersoldier RELOADED féle crackes változata! Védelem SF 3.7 -
Newfronter #1871 PC Game ISOs Ubersoldier (c) Burut / CDV RELOADED
SF: 3.7 és crackes.... -
zoltang #1870 "Starforce párti játékok listája
[2006. március 31. @ 16:16 - Forcecaster]
Az utóbbi néhány hónapban több olyan hír is napvilágot látott, melyek eléggé megosztották az emberek véleményét a Starforce védelem kapcsán. Egyesek szerint ez mind szép és jó, hogy megvédik a programokat a kalózmásolatok készítésétől, míg mások szentül állítják, hogy ez a védelem bizony akár hardverhibát is okozhat. Összeállítottak hát egy olyan listát, melyen az elmúlt pár év és a következő starforcos játékok foglalnak helyet, többek között az Area 51, a King Kong, vagy akár a Heroes 5 is. Aki megtekintené a teljes listát az itt megteheti."
A teljes lista
http://gamestar.hu -
Hát remélem ezzel tudnak majd törni pár gamet. -
HerrKiss #1868 Bár infó szakon végeztem, nem sok mindent jelentenek a file-ok számomra. Illetve egy valamit: reményt, hogy végre-valahára "normális" crackek készülhetnek a starforce-os progikhoz is... -
Newfronter #1867 Erre jó:
A pontos release: StarForce 3 Reverse-Engineering Tools-RELOADED
A StarForce P-Code/Virtual Machine feltöréséhez , illetve a StarForce file-ok
visszaállításához segédletek.
Több info, akit érdekel
http://www.yates2k.net/
http://www.woodmann.com/crackz/index.html
Ne gondolja senki,hogy egyszerű lesz,ha már ezek megvannak neki. Ez nem
Securom vagy Safedisc Dumper/Rebuilder ez annál sokkal bonyolultabb. -
hm...jó lenne rájönni hogy mire is jó.... -
Newfronter #1865 Épp azt mondják épp az egyik torrentoldalon. 
Crackereknek jól jöhet. :) -
zsotee #1864 Lehet, hogy a Sf3 forráskódja
-
Newfronter #1863 RELOADED féle progi -
Newfronter #1862 Leszedtem :) De a fene tudja mire jó, vannak benne C++ forráskódok, delphi, stb...
sf3_reg.cmd, sf3_unreg.cmd stb.....
Felrakom valahova, ha valakit érdekel. -
jaja....hát ha driver....de mire jó? kinyírja az SF-et? :D -
Ezt NFOrce -n én is láttam, de honnan lehet letölteni?
Bár előtte nem ártana tudni, mit is csinál! -
ha jól értelmezem ez 1 driver ! -
na mindegy, hát ha valaki ezt megtalálta, vagy tudja mire jó...az szóljon... -
PC Game Dox StarForce 3 Reverse-Engineering Tools (c) Reloaded RELOADED 01x05 MB
jaja....de vajon miez??? -
én is ezt néztem de nem tudom mi -
http://www.nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=103910
Nem tudja valaki hogy ez mi lehet?
-
hát jó...lehet kihúzzuk a Bad Day LA-ig ezzel a StarForce-al :D
csak az menjen....meg a H5 is jó lenne, de addigra tuti lesz már olyan SF, amivel megint szívunk :((( -
Megy lehuzogatással simán (nem probáltam még mert hát egy Oblivion melett nehéz neki labdába rúgni) van aki irta SFNightmare-el is megy. -
Newfronter #1852 Hát Mucsa :) ha enforszon van akkor természetes hogy megy :) -
ijjj.....és megy? :/
megy DT4-gyel, új Alcohollal, vagy valahogy? -
Blazing Angels Squadrons of WWII
StarForce 3.7.12.05 detected -
A vinyó nem arra való , hogy ki be huzkodjuk a gépünkbe, még kikapcsolt állapotban sem! Aki mégis igy tesz, ne sírjon ha tönkremegy pár hónap után... -
laci792 #1848 Igen pontosan így van
, a sata1 -et nem tudtam hogy azokból is van ilyen de a sata 2 tényleg hot&swap. Én attól félnék hogy az elektronika meghibásodik mert egy ide vinyónak van 40 lába és kihúzásnál nem mind a 40 egyszerre ugyanabban a pillanatban 'választódik' le és így túlfesz keletkezhet. Én 1* próbáltam aszem még 98 alatt csak annyit hogy menet közben power gomb ki a racken (nem oprendszer vinyó) és máris megfagyott.
-
keeper2 #1847 Dodo: meg kell vallanom, nem próbáltam még, mivel én sf védett játékot nem vennék semmiképp, inkább megveszek egy hasonló, de gyengébb játékot, még ha az ára magasabb valamivel, de elv nálam, hogy ilyen undorító módon védekező védelmet nem támogatok egy forinttal sem (elég csak a legutóbbi 3 sf botrányra, a futuremark-osra, a sf készítők galactic civilization lejáratására valamint a perrel fenyegetésre (aminek valós jogalapja sem volt) gondolni, amikor egy egyetemi tanár, vagy ki megírt a véleményét egy cikkben a sf-ról, és az nem lett pozitív a sf számára), de szerintem nem fogja azt sem kezelni, lévén, olyan lehet számára, mintha nem is lenne jelen a meghajtó.
Laci: én is tudok ilyenről, aki ráadásul számítástechnikában dolgozik, mindenesetre, tényleg eltávolítható menet közben, csak nem ajánlatos, ha netán fontosnak tartjuk, hogy vinyónk illetve a rajta lévő adataink még sokáig megmaradjanak :)
Vinyót egyedül csak akkor szabad eltávolítani, ha hot swap képes, vagyis úgy eltávolítható, mint a pendrive-ok a windowsban. Ehhez viszont megfelelő alaplap, vinyó és op. rendszer kell. Az utóbbi már adott lényegében mindenhol, az első 2... Hát, a sata 1-es vinyók közül is csak néhány tudja, általában sata 2 kell hozzá. -
laci792 #1846 Csa. Én is láttam már 1-2 embert így húzni ki meghajtót. Sokan azt hiszik hogy a belső mobil rackes vinyó is eltávolítható menet közben, pedig hatalmas tévedés! -
laci792 #1845 A kábel ugyanaz mint az usb-s nyomtatóé meg van egy külső tápja természetesen, a rack-et meg úgy képzeld el mintha egy 5"25-ös hely lenne kívűl a gépeden, nem sokkal nagyobb és teljesen fém, meg van benne 1 kis venti mint a normál racben. Én spec. normál rack-et raktam bele hogy a vinyókat tudjam (gép)leállítás nélkül csereberélni de ugyanúgy rakhatsz bele olvasót/írót.