Starforce
  • keeper2
    A sf pr kö*ög reakciója pontosan az, ami miatt nagyon sokan tartottak attól, hogy elcseszték az usa-ban a netes zaklatásra vonatkozó törvényt, mivel olyan eszméletlenül pocsékul lett megfogalmazva a törvény, Bush bácsi új törvénykéje... , hogy senki sem tudhatja pontosan, mi esik a hatálya alá. Elméletben, ha akár egy emailt írok a másiknak, és az őt bármi módon zavarja, ami lehet, hogy csak azért van, mert épp rossz napja van, már perelhet. Pont attól tartottak, hogy ezt csak a gerinctelen féreg állatok fogják kihasználni, és lásd: Zhidkov már meg is tette. Bár, szerintem a jogi dumával fenyegetőzés csak üres szó volt, mert, ha jól tudom, a sf egy orosz cég, Doctorow pedig egy kanadában született, ma angliában élő ember, míg a törvény pedig az usa-ban van hatályban, így nem tudom, hogy léphetnének ebben jogilag. De ha netán a sf már usa cég lenne, akkor is, hogyan perelhetnek be polgári perben egy külfödi, külföldön élő állampolgárt olyan törvény alapján, ami az alperes országában nem létezik???