Starforce
-
Na végre sikerült elindítani a GT Legends-et, pedig már talán az összes elindítással kapcsolatos hibát sikerült kigenerálni Egy úttal az is kiderült, hogy nem az nForce 3 Ultra chipset, amivel az alaplapom van szerelve okozza a játék nem indulását (magyarosan :)
Nekem telepítve van az Alcohol 120% és a Daemon tools is. Mint már írtam lejjebb, ha a DT 4.0 ba mountoltam az image filet a védelem ellenőrzése közben úraindult a szgép, viszont ha az Alcohollal próbálkoztam ez nem fordult elő, bár a játék sem indult el de mint kiderült nem az Alcohol hibájából.
Nálam a hibát az okozta, hogy a játék indítása előtt futtatandó, az itw-tools\sfcure01\ mappában található !start.bat nem hajtódott végre, tehát akinek nem indulna a játék annak javaslom, hogy parancssorból futtassa a !start.bat filet (START menü -> Futtatás, ide beírni, hogy CMD és a megjelenő ablakba belehűzni az említett filet majd ENTER)
Ha a következő üzenet jelenik meg: „A szolgáltatás (StarForce Cure Driver (version 1.x)) sikeresen elindult” akkor nincs gáz, viszont ha valami olyasmi, hogy "System Error .1
Not correct function", vagy hogy nem hajtódott vére művelet stb. akkor a következő a teendő: Megkeresni a boot.ini file-t, alapértelmezetten a c:\ gyökérben van. Rejtett file így ha eddig nem lett volna akkor engedélyezni kell a rejtett és a renszertfileok láthatóságát, de ez a boot.ini elérhető a VEZÉRLŐPULT ->RENDSZER->SPECIÁLIS itt legalul ai Indítás és Helyreállításnál -> Beállítások -> Szerkesztés
Valahogy így kellene, hogy kinézzen: „multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /Execute=OptIn
A lényeg a "/execute=optin" -en van! Ha ez nálad "/noexecute=optin" írd át!!! Mást NE írj át a fájlban!!!!
Ha megvan indítsd újra a géped! Ha minden igaz mostmár végre fog hajtódni a !start.bat. Nálam ez volt az alapvető probléma. Ezek után jött a szokásos megoldás:
Starforce Nightmare:
Disable Node
Disable CD
Disable Node
+ az én esetemben Sc. Master Off
Mivel írtam, hogy telepítve van mid az Alcohol mind a Daemon Tools, ezért az Alcohol virtuális meghajtóját letiltottam az eszközkezelőben (nem tudom hogy van e hatással valamire) és a Daemon Tools 4.03-at használom.
Sok szerencsét!