Starforce
-
Light #1203 Hali újra!
Köszi szépen a segítséget!
Nálam annyit vettem észre, h tegnap este, amikor felraktam a King Kong-ot, és okoskodtam a Starforce-szal, ma, mikor dvd-t akartam írni, minden el is indult, de az írásnál a tároló folyamatosan le-fel ugrált, és 2x annyi időbe telt a dvd megírása.., tény, ezt végig nem vártam meg, hanem leállítottam, töröltem a dvd-rom-ot a rendszerből, és újraindítás után felismerte a Windows, majd minden ment a régiben, kiírtam 1 dvd-t..
Nem tudom, h a gebasz most konkrétan azért történt, m a Starforce Nightmare-rel ki-be kapcsolgattam a dvd-t, vagy azért, m a Starforce driver volt összeférhetetlen vmivel feltelepítése után.., passz.., de tény, h erre a Starforce-os dologra vezethető vissza a kidobott dvd-m..
Egy kérdésem lenne hirtelen, bár feltételezem, h ezt már kipróbáltátok, és nem én fogom feltalálni a spanyolviaszt..:), de:
Ha Starforce-os játékkal szeretnék játszani, a cd/dvd-rom kábeleinek lehúzása helyett nem lehet azt csinálni, h az eszközkezelőből vagy letiltom a dvd-rom-omat, amíg játszok, vagy 1xűen kitörlöm onnan..? Vagy a Starforce ezt megkerülni?