Starforce
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
^^ thx az "elismerést"
most jóvan, én sem gondoltam komolyan na, poénnak szántam, konkrétan arra gondoltam, hogy azért nem lenne fájdalommentes áram alatt a gépben matatni <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
most jóvan, én sem gondoltam komolyan na, poénnak szántam, konkrétan arra gondoltam, hogy azért nem lenne fájdalommentes áram alatt a gépben matatni <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
hát a 220 pont nem...,te is nagy szakember lehetsz... 😛
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
kicsit megb@szná a 220 <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#vigyor3>#vigyor3><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Köszönöm a segítséget. Ezzel a lehúzással már megy.
Lehet hogy késõn válaszoltál és már lehuzta menet közben 😊
mind2-t húzd ki (táp, ide)
és kikapcsolt gépnél!!
és kikapcsolt gépnél!!
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
Valaki próbálta a GT Legends-et. Nálam a leírást végigcsinálva nem megy.
A biosba letiltottam az optikai olvasókat, de így sem.
Elég érthetetlen, mert ezzel a sfcure megoldással már mentek progik pl.: splinter cell ct, cossacks 2. (Talán az a probléma, hogy ezen a progin már 3.6.0.11-es star force van.)
Utolsó reményem talán a cd lehúzás. (hátha a biosban nem elég tiltani a csatornát)
Melyik kábelt kell lehúzni (ide, vagy a táp)? Leállított gép melett, vagy a felállt rendszer alatt kell lehúzni?
A biosba letiltottam az optikai olvasókat, de így sem.
Elég érthetetlen, mert ezzel a sfcure megoldással már mentek progik pl.: splinter cell ct, cossacks 2. (Talán az a probléma, hogy ezen a progin már 3.6.0.11-es star force van.)
Utolsó reményem talán a cd lehúzás. (hátha a biosban nem elég tiltani a csatornát)
Melyik kábelt kell lehúzni (ide, vagy a táp)? Leállított gép melett, vagy a felállt rendszer alatt kell lehúzni?
Udv! Felraktam ma a World Racing 2 demojat, aztan leszedtem mert naon nem jott be. Azota nem indul a GTR :-(( probaltam a starforce removert, de semmi. Csak ellenorzi a cdt es a vegen kiirja hogy hibas. Help!
Na kihúztam a tápból mind a 2 meghajtót és???? Elkezdett baszakodni a cd-key el. Na most mit csináljak? én ezt a cd-keyt használom 342LY-WD8AR-QYQ5L-9DFDG-AGTUB
JO én értem csak kérdeztem ha ha nem húzom ki akkor nem lehet megoldani:S
Igen, az megy, de a Bet of Soldiers NEM!!! NEHÉZ FELFOGNI???
steam, origin: ACE_hun
Azal kikapcsolom, csak azért kérdeztem mert pl a hülye splinter cell megy úgy hgoy kikapcsolom😛
Annyi lesz elvileg😛
2000? hol élsz te? húzd ki azt a kibaszott kábelt marha nehéz dolog vagy rendeld meg neten
http://goo.gl/gd6Zi5
Vegyém meg? úgy elég nehéz hogy még nem jelent meg😛 ÉS ha minden igaz 2000ft lesz
ÉS az nfo ban azt írja hogy burn alchol úgy hogy nem értem az embereket hogy miért ilyen hülyék
ÉRTEM de mivel minden oldalra mást írnak ezért elég nehéz rájönni hogy Mûködik e úgy
Húúúú de nehéz dolog lehúzni........ha nem tetszik vedd meg nem értem az embereket 100000x le van írva mit hogyan kell.......LE kell húzni fizíkailag...érted
És ha a bioszban letíltom az nem jo? vagy húzzam ki?
Tápból vagy az sfnightmare el? Azt írja ki rakjam be a cd-t:S
PLS valaki nem tudná nekem elmagyarázni hogy mit csináljak a BET ON SOLDIER játékkal? CSináltam a kiírós módszert, de azzal nem ment, próbáltam úgy hogy disable cd, node, ch2, primary slave master, de úgy se ment:S VALAKI segíthetne
megy, csak kábel lehuzogatós módszerrel, az ilyen hardver-hez nyúló módszereket pedig nem tartom törésnek... Ennyi erõvel akkor a Splinter Cell-nek, mármint a réginek, ami csak USB-s drive-al ment is kint kéne lennie nforce-on, mégsincs...
Na hát ez a név, ezen elszörnyedtem: Age Of Empires III INGLES BIN Y CUE MAS Crack Y SERIAL by SUPEREYWAREZ www emulebit com
ne csodálkozz hogy lassú, több 1000 emberke szed, meg az ATW-n a többi warezok is ugye, (de akkor is WND rulZ <#eplus2>#eplus2><#eljen>#eljen><#nyes>#nyes>)hát eléggé le van halva most az ATW, mert uborkaszezon van...emléxetek anno akár a Driv3r, akár a San Andreas idejére? akkoris ilyen katasztrófa volt <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
LOL szerinted nforce-on nem nuke-olták volna ha nem megy?Még nem szedtem le anyi játék jött mostanság hogy alig gyõzõm szedni õket 😄
Next PC upgrade: 2022
mindenki a wanadoo-rol tölt mert kurva lassu?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
GT Legends?
Ha már megjelent rég fent lenne warezon, vagy fent kéne lennie...
hm most írták wr2 topicban hogy még csak németországban jelent meg a játék, világszinten majd novemberben úgyhogy arra még várhatunk sajnos😞
Én igazából a crack-es játékokat szeretem, mert azok biztos mûködnek.
Úgyhogy remélem, hogy ezek is elõretörnek majd a sok sfcure helyett
Úgyhogy remélem, hogy ezek is elõretörnek majd a sok sfcure helyett
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Clone cd-seket amik nem SF3-asak nem hiszem hogy foglalkozni fognak vele az SF3-as gameknél meg szerintem csak azért is adnak ki crackes verziót majd hogy megmutassák tudják törni de eddig nem sokat mutattak ebõl 😄
Szerintetek várható, hogy visszamenõleg rendesen felrörik azokat a játékokat, amelyek clonecd-sek meg voltam meg amelyeket buherálni kellett?
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
sniper elite is sf3.5 a reloaded törte még szal bízhatunk benne hogy törik ezt a vacakszar védelmet😊 world racing 2-t nem ismerik a crackerek vagy mi a franc van már?😞
jha...igaz, meg télleg nem a legújabb StarForce, de egy évvel ezelõtt pont ilyenkor jött ki a Scrapland, és akkor még azért télleg nem tudtak mit kezdeni a StarForce-szal, akkor azért szép volt, hogy feltörte ez a DIE <#smile>#smile><#smile>#smile>
Azért a Sracplanden sem és a D-Day-en sem a legujabb SF3 van nem is értem hogyhogy ez a szinte ismeretlen group törte fel.
De örüljünk hogy nem kerül pénzbe elég nekem ha a netszolgáltatom lehuz aránytalanul sok pénzel.
De örüljünk hogy nem kerül pénzbe elég nekem ha a netszolgáltatom lehuz aránytalanul sok pénzel.
jha, meg a DIE pl a Scraplandet törte, ami tökéletesen mûködik, és azis starforce-os...szal én úgy látom, lassan lassan kezd kitudódni, vagy kezdenek rájönni a groupok, hogy hogyan is kell törni ezt a szuktyot!<#eplus2>#eplus2><#worship>#worship>