Starforce
  • Zsolo007
    Hmm érdekes. Szerintem az alapvető gond az a cégekkel hogy azthiszik hogy aki másol az feltétlenül meg is venné ha nem lehetne másolni nem? Azzal számolnak hogy mennyire terjed el a neten, ebből jön ki a veszteségük. Viszont az igazság az hogy szerintem, nem azért másol az ember mert ki akar baszni a cégekkel, a fejlesztőkkel, hanem egyszerűen azért mert irreálisan magasak a gémek árai(főleg itt MOn). Nem egy olyan embert ismerek aki a warezt csak egyfajta demóként hasznáűlja hogy lássa hogy jó e a gém, hiszen a demók gyakran nem adják vissza aztv amilyen a teljes valójában. Viszont ha tetszik nekik elmennek és megveszik, -multis játékoknál gyakrabban mint sima singlenél-. De ittvagyok pl én, ha nem lenne warez hát nem sok játékom lenne, max. azok amiket újságok mellé kapok, illetve legalább 1 évnek el kéne telni hogy lemenjen az ára elfogadható szintre. Szóval amiket lehet olvasni hogy mekkora veszteségük van a játékiadóknak az szerintem nem teljesen igaz. Persze filmnél zenénél már egy kicsit más a helyzte....

Nah bocsi az OFFért

USA majmolók