Starforce
  • keeper2
    Na, látom, újra beindult ez a fórum. Csak úgy mellesleg megelítem, hogy a starforce nightmare és a starfucktool is tökéletesen működik, gép resetelés akkor következik be, ha a cd-dvd eszközök letiltását-engedélyezését is a programmal akarjátok végrehajtatni, vagy ezt a részt teljesen kihagyjátok. Én igen sokat szenvedtem, mert már alapból, az elveimmel ellentkezik, hogy starforce-os játékot megvegyek eredetibe. Van pár, amin, ha nem lett volna ez a védelem, megvettem volna, de igy SOHA!!! Viszont, az újabb verziójú starforce-ok már sokkal ügyesebbek, nagyon cselesen ki tudják védeni az emulátor progikat. Csak nem eléggé :) Egy kis registry hackeléssel nálam az összes program futott, kivéve a superpowers 2 az 1.4-es patch-el. De régebbi verzióként még az is ment. Bár, vannak fura dolgai annak a programnak, mert, ha mondjuk felrakom az alap verziót, és elinditom úgy, hogy nem vagyok net kapcsolatban, tökéletesen működik a single player. Ha viszont net kapcsolatban vagyok, a tűzfal megfogja a titokbani kommunikációját. Persze alapból letiltom, de mégis, amikor elinditom a single player-t, a konzol ablakában látszik, hogy el akarja inditani a játékot, majd visszarak a főmenübe, és ezt igy folytatódik. Tehát, netkapcsolatban letiltott kommunikációval nem működik, mégha nem is kellene netre kommunikálnia ehhez. Az 1.4-es verzió aktiv starforce védelme pedig csak ideig-óráig lesz működőképes, akkor is megtalálom az ellenszerét. Ja, mellesleg, a kábellehúzogatós módszert én nem űzöm, mégis milyen snassz dolog, hogy le kell állítanod a géped mielött játszani akarsz