Hova jut az orszag?
  • Random_
    #295
    Az autósok engem is idegesítettek amíg autóval közlekedtem most, hogy buszozok az legyen a sofőr gondja. Viszont a sok idős nő akik tolakodnak az eléggé bicska nyitogató. Pénteken is szállok fel persze nagy sor van a távolsági busznál mert csak első ajtón lehet ugye felszállni. Én nem szoktam sietni mindig a végén szállok fel hiszen hely van bőben fölöslegeden nem tolakodok. Most azért siettem és beállam a sorba ahogy a többi erre azért néhányan nem vették észre, hogy van sor is. Azt vettem észre mind nő volt idősebb vagy középkorú. Mintha azt sugallnák, hogy úgyis előreengednél mert nő vagyok ezért már alapból beállok eléd. Pesze lehet, hogy az én hibám mert nem szeretek úgy a buszra szállni, hogy a másik nyakába lihegek a sorban hanem hagyok egy jó fél métert. Ezt már ő úgy veszi, hogy beférhet elém. Persze amúgy valószínűleg felengedném magam elé, de ezek után? Amikor persze a buszvezetőnél vesz valaki jegyet neki az nagy időkiesés megvárni mert bérletes ezért mögötte szorongva dúródik befele a buszba mintha ő annyival hamarabb érne haza mint a másik aki kivárja a sorát.
    Amikor a végállomáshoz közeledünk akkor is ez a szitu már előre állnak fel és dúródnak az ajtóhóz azt nem veszik észre, hogy addig még van egy megállo ahol mások leszállnának. Szóval néha igazán felidegesítenek és ezek általában idősebb nők. Mikor állok az ajtó közelében sokszor beszólnak, hogy engedjen már el kérem mert le akarok szállni. Persze erre mindig megjegyzem, hogy ez a végállomás lesz és én is le fogok itt szállni eztért nem kell kikerülni és elém tolakodni.

    Na ezt most jól kiírtam magamból. Az autósok nagyon felbosszantottak anno volt amikor beérve a melóba már tiszta ideg voltam.