• Laca10
    Sziasztok! Szeretném veletek megosztani tapasztalataimat a Játékkal kapcsolatban, többek közt azért, hogy mások is okuljanak a hibáimból, ne járjanak úgy mint én.
    Tehát nagy nehezen hozzá juttottam a game-hez és én avval a problémával kerültem szembe mnt sokan mások nem tudtam elindítani. Probáltam hozzá cracket keresni de hiába. Beirtam a játk nevét a keresőbe ahol is rá akadtam erre az oldalra elolvatam majdnem az összes hozzá szolást. Arra jutottam hogy lehuzoma a tápkábelt. Azonban elkövettem azt a hibát, hogy nem olvastam elég figyelmesen, és a következő restartkor a windows nem akart bee enegdni. Mondván hogy egy ismeretlen hiba miatt nem tudja ellenőrizni a windoes licensének hitelességt. Na akkor vissza dugtam a kábelt de hiába ugynaz maradt. Így hát ujra kellett raknom az egész windowst. A következő probálkozásomkor már figyelmesebb voltam és minden t úgy csináltam ahogy az az FAQ-ban le volt írva. És lássatok csodát elindult a game. Igen ám de borzaszton akadt és eszméletlenü unrealisztikus volt.
    Beraktam a az új fikát és mingyárt sokkal reálisabb lett kicseréltem a hangokat is de nem volt az igazi. Felraktam a hivatalos patchet, először nem íakart elindulni, de vissza másolgattam a az eredeti fileokat. Elindult és megelepően tapasztaltam hogy vesenyen kívül sokkal folyékonyabban szinte akadás menetsen futott a game. Ezért úgy döntöttem engedélyezem a forgalamt is az is türhetően ment nem úgy mint az elöször. Igen ám de amikor újra vesrsenyezni szeretnék ki lép a game a windowsba és ki ír valami hiba üzenetett ezt a problémát még nem sikerült megoldanom, ezért most jelenleg csak úgy a városban csapatgatok. Apropó ki probáltam a Ladasound0.8-at és egész jó kis hangokat kezdett ki adni magából a játék. eddig szerintem ez a leg valóságosabb azonban az lehet a baj hogy a játék nem folyamatosan adja gyorsúlás hangját hanem mint egy fúrógép vagy egy daráló amikor valami nehéz dolgon dolgozik ütemesen ha ezt sikerülne ki küszöbölni akkor nagyon pöpec hangja lenne a ladáknak. Amik viszont nem igazán tetszenek a játékban azok a optikaituningok egyészt mert kevés van belőlük, más részt mer olyan igazán eredti ladához való tuning pl.: VFTS és társai kimaradtak a játékból. 4,2 GB-be ez is beleférhetett volna viszont matrica van egy csomo teljesen feleslegesn de egyik se nagyon a Ladához való. Amúgy mindenz összevetve
    ellehet játszogatni vele. De szerintem mindnki jobbra számított. Végezetül mindnkinek jó játékot és berhelést kívánok! Csapassátok!
    Üdv.: Laca10