• Omlás
    Üd indenki ! Hát láto int én is indenki ás is salódott! Sajnos ez a gae is a SLR szituban an kiadják de erősen ne neethető 10 -ás erziónak optializálás nuku grafikától én ne is árta sokat őszintén egallo neke íg is egfelelne ha norálissan enne! Törés hmmm hát legalább szebb mint az NFS MW ben a farcolósás itt valahogyszebb de ez nem menti meg a játékot! Amúgy én "kellemesen" elvagyogatok vele és eljácogatok 3. sorozatnál tartok tuningolgatom a verdákat és remélem a készítők 1000 el dolgoznak a javításon avagy egy teljesen átszabott Európai verzión ! De nagyon nem reménykedek! :( Amúgy Meglehet nézni SRL-t ahozképest hogy mivolt mikor kijött mindenki hú meg szar meg minden kb ugyanezen a szinten volt és valahogy mégis azért baromi sokan tolják ill elő előveszik! Ez talán tipikusan az a szitu hogy, Anyira rosz hogy az már jó! Nemtom talán magához a típushoz való vonzódásom köt enyire a játékhoz de hibái ellenére is órákat elszórakozgatok vele... ki ki más véleményen van ez nem is gond! De remélem nem megy átt a topic abba az irányba hogy minden HSZ : Húdeszar miez a hulladék stb.. a helyzeten ez mitsem változtat akinek nem tetszik törölje azt felejtse el de értelmét nem látom hogy szapolja a progit ! Ezt csak megelőzésképp írom holott tudom nemnagyon fog érdekelni senkit :).

Amúgy szerintem egy erős optimalizáló Patch minimum a készítők kötelessége mert szerintem nem egy vásárló fog reklamálni a program használhatatlansága miatt illetve nem is használhatatlan inkább azt mondanám élvezhetetlen elég nagy mértékben az az 1 2 pillanat amit kellemesen tölt az ember nemigen menti meg a játékot :(.

Összeségében nemsokkal számítottam többre de arra nem számítottam hogy enyire bugos lesz KÁR érte NAGYON KÁR mert nem egy LADA fan szíve szakadt meg miután feltelepítette és elindította a játékot!

Üdv. . .