Skyline#47
Hmm látom nem vagyunk egy hullámhosszon...:)
Azt akartam mondani a mondókámmal hogy felesleges fikázni az NFSU2-t mert bármelyik más játékban vannak ordenáré hibák..
Reális alatt azt értettem hogy meglátod és úgydöntesz lenyomod (Velem is előfordult már hogy betalált ostoba hungarian street racinges hülyegyerek az 1.4-es corsájával elkezdett tolni hogy majd ő és ebből lett egy kis versenyzés ki tud elmenni a másiktól. Nem irányítás alatt értettem. Kiemelhettem volna mást is a dudáláson kívül például amikor felraktam az egyik kocsira széles papucsot és az autó úgy tapadt hogy 50-el egy kb 60 fokos kanyarban felborult...:) Csak most itt nem erről akartam dumálni:)
SLRL és SL-ban én akárhonnan néztem akármit raktunk össze jó több dolog volt tuninglehetőségre mint az nfsu-ban ez tény meg a módszer ahogyan ezt kelett csinálni az is jó volt de azért nem úgy ahogy lefested...Volt minden motorhoz sokféle alkatrész és mindegyik motornál általában a legdrágább kütyük voltak a legjobbak...Ennyi:)
1 végigjátszás után ellehetett vele lenni még szerelgetéssel aztán paff...Legalábbis nekem de ez ízlések és pofonok.
Azt senki sem mondta hogy az nfsu nem ilyen végigvittem aztán annyi...Szépvolt jóvolt arcadevolt de azokközött pc-n a legjobb.
A 2. részben remélem az 1 ökörségein azért javítottak például tökmind1 milyen turbót raksz be ugyanaz lesz a hatás stb...
Hangulat alatt pedig azt értem hogy míg SL/SLRL össz hangulata a szerelés volt a RL esetében még plusszban egy kicsit az illegális gyorsulások,ezzel szemben az nfsu-ban inkább a sebességérzet (akinél nincs nemártana a grafit lejebb tolni hogy menjen már vagy 50-60 fps-el) a hangok és az illegális versenyek....
Éppen ezért arcade...az arcade játékok mindig is arról szóltak hogy könnyen irányíthatóak,szórakoztatóak,hangulatos látvány/hangviláguk van és akinek nincs ellenére a műfaj ellegyen vele. És ebben a műfajban ez az NFSU2 legalább annyira korszakalkotó most mint a szimulációk között a Burns Rally...Merthát valljuk azért be az arcade játékok amik játékteremben vannak, pc-n monnyuk a ford racing ps1-2n ridge racer stb ehhez a játékhoz képest unalmasak.
Burnout 3 meg nem lesz pc-re pedig az egy külön kategória a forradalmi játékmódok (CRASH) terén:)))))) Aki ismeri az tudja melyik játékmódjáról van szó:)
Szal a félreértések elkerülése véget nem SL/SLRL fikázást írtam hanem csak annyit hogy akármelyik játékot ugyanígy vérig lehet fikázni a hibái miatt,ez egy arcade játék és ezért nem kell nekiesni azoknak akiknek a stílus nem tetszik.