115
-
Mice #75 tény hogy nem túl reális de szépíti a dolgot hogy súlyban is van difi azért a 2 járgány között, s azért a nagyobb súly kevésbé akar úttartó maradni -
Mice #74 fúrumhozzászólások eleje... nézd ott -
#73 jujj de nagy igényeid vannak , miért nem írsz te 1et?????? :-P
-
Skyline #72 Igaz ami igaz azon az első részben énis felhördültem amikor a peugeut kanyarban odaalázza a skyline-t:))))
Viszont életben láttam már 72-es vw bogarat 200 méteren 8.99-et menni (legkomolyab impreza megy m.o.-n 9.3 körüli időt) :)))) -
Rockk #71 Es apropo Rx...hat ne basza meg mar az ek hogy a kis vw golf, meg a kis szerencsetlen peugeot 206, ketejuknek nincs oszesen 300 lo erejuk meg ha raketat dugnak a segukbe sem, le tarojak az en kis standard 300 lo eros import Skyline omat! hat ne tessek mar meselni nekem.,.ez ojan miontha aszt mondana valaki hogy a szekerel le eloz egy ladat...hogy a toyota supra rol ne is beszejek..ami sokkal eroseb, gyorsab es magasab a top speed je gyarilag mint a kis rx eknek, vagya kis peugeut vagy gofoknak..ez a jatek mese a holdba..mint az egyes -
Rockk #70 Mokusok, nekem egy ati 9600 xt m van, es ha be kacsolom a light trails-t, akkor sotet lesz minden, anyira hogy nem latni semmit...massal is meg tortent ez? en a 4.9 es ati drivert hasznalom, de gyanitom hogy valami driver hiba lehet nem? esetleg van valami patch a demohoz?
-
#69 Miért nem már a Doom 3-hoz hasonlítod? :) -
Mice #68 pedig tényleg? :D -
Skyline #67 Ez tényleg nevetséges összehasonlítás de ennyi erővel a vice city a driver 3-hoz képest sehol sincs autós üldözősdi feelingben...:)
Amúgy az összehasonlításod kb olyan mintha kijelenteném hogy a mortal kombat 4 szarráalázza a quake3-at :))))))))))) -
Mice #66 még azt se mondhatom rá hogy paralel sztoriszálak mert alig van szálszám
egyszer végigtolod és már csak a 80as évek musicja dobja fel a hangulatot benne
max még a harley szerű
nfsumusicimport meg nfsu1ben is volt
nincs az 1000x -
Mice #65 először én is ezt hittem, de amikor megláttam forwardban a pályát elkezdtem gondolkodni rajta h biztos h itt is az rx lesz a legjobb?
szerintem a 206-os, skyline, 350 tarolni fognak ezeken a kacskaringósokon. kicsit eltörpül az előnye a topspeed járgányoknak -
Mice #64 nekem ez a stíl ami a kettest meg az egyes menümusicját jellemezte nem jön be
az egyesben viszont szerintem jónéhány jó race music volt
asian dub-static-kahuna amik szerintem élménnyé rakták ha tanulta az ember a pályát v sprintelt
de pl. a rob zombi-tól meg vmelyik másiktól meg mindig karamboloztam annyira idegesített
a jerk-től meg nem lehetett hallani a motort
én csak akkor kapcsoltam be ha nem vettem komolyan és nem repiért mentem
-
Mice #63 nalam nem
bár sok part volt benne de kocsinként már nem volt akkora a variáció a pecsek után sem
ellenben a motor ultraxar volt
az omnia kávédaráló kis pista volt a gépemhez képest -
Mice #62 "csak nfs1 ben akarmilyen szarof s volt az ellenfel kodja nem ugralt igy"
függőlegesen épp nem de a semmiből meg tudott jelenni ill az egész meccset levihetted 1st placén és a végén közölte csak második vagy
voltak ott még rosszabb bugok is csak többnyire inkább ki se rajzolta az autókat
itt is amúgy csak a felkiáltójelesek olyanok
ha megállapított pingü ellen mégy akkor semmi gond nincs
amúgy meg kickelhetőek start előtt tehát előbb-utóbb szép kis lista lesz belőlük is:)
a harom különböző startkódot még nem tapasztaltam pedig most már nem az első netmeccset gurulom le ezzel a 2-essel is... -
#61 Tudom h kicsit más stílus de Vice City Rules!!!!
Játékélményben a hibák & grafika ellenére 1000x jobb mint az NFSUakárhány. -
Skyline #60 Csocso nahja de farmotoros kocsinál azért a motort nem rakják előre (egy enyhén meggondolatlan húzás lenne gyorsulás szempontjából:) )
Bár aki tényleg igazi tuningot csinál az fogja hátsóülés tényleg ki csomagtartóból minden ki és NEEEEm rak bele semmiféle plusszsúlynak zenét..:)
Egy gyorsulásiautónál a súly borzalmasan jelentős...Hiába áll oda pepike a a monnyuk 90 lovas Suzukijával bááármi mellé ha zenét rakott bele onnantól kezdve ugrott a sőlyelőny a nyomaték nevetséges és 90 paci orrkerékkel nem fog nagyon meghajkurászni egy zenével+utassal monnyuk 1 tonnás kasztnit:)
-
#59 A zenék tényleg nagyon ütöttek. Verseny közben pörgős számok, menüben jó dallamos R&B-k, amiben nem csak a basszus dübörgött. -
#58 Szevasztok!
Ma raktam fel és próbáltam ki a játékot és kellemesen csalódtam. Az tetszik hogy a főirányzat a városba mászkálás lesz és úgy lehet versenyezni garázsokba menni tuningolni stb... De minek Escaleda a játékba??? hiszen az egy "terepjáró" nem sportautó. -
Wing Rockling #57 Na azért volt benne egy faca szám, a StaticX-től.
Több rock muzikot a nfs-be! ;) De azért bírnám, ha mindenki anyázná a játékot mert Britni szpírszre kéne vezetni :DD -
#56 gratulalok:))))))))))) en a zenet mar az elsoben is kikapcsoltam mer szerintem hulladek zenek vannak...
a demoben most a pol fan duk zeneje megy.. kb 30% hangeron...szal alig hallani de valami menjen.. de a lenyeget leszarod:) loller -
#55 pont amiatt a pocsolgetos szarsagok miatt ment a kukaba a jatek NAGYON NAGYON NAGYON sok embernel.. a masik ok a kukara meg hogy olyan bugos volt hogy elnyerte a legbugosabb jatekok milleneumi cimet.
-
#54 csak nfs1 ben akarmilyen szarof s volt az ellenfel kodja nem ugralt igy.. es nem kuldte el a versenyzoket harom kulonbozo idopontba... szal a netkod szarabb lett! -
#53 szerintem ha valaki ubertuningot csinal.. alapbol konnyiti a hatso reszet az autonak: pl... hatso ules ki,, bukocso be.. ( lehet nem konnyebb mint a hatsoules:)))))))))
plusz a csomitartobol cuccok ki.. zene be.. ez sem konyebb mint a potkerek:) lol.. nah mindegy -
#52 GTAIII elmenyilegodabaszott.. hajnali 3 kor is felkeltem jatszani:)
NFSU1 elmeny is odabaszott.. egy ideig.. sztan jottek a kecsopos ejszakak ahol csak anyaztam
GTA VC- nah ez mar gyenge volt -
#51 te meg ne kerdezz hulyeseget.. amugy meg lehet nezni mennyien csapjak az lfs-t a screamert es mennyien csapjak az nfsu1 et a konzolokon....
szerintem vagy 10-15 millio
szerintem a felsorolt pc-s jatekaidot osszevonva nem jatszak ennyien -
#50 sebessegerzet kell?? szedd le az extremeG jatekot.. oszt szaladgalja ugy hogy kanyarodni nem tudsz, a szemed meg kifolyik -
#49 subaru lesz a jatekban?? nincs a sound konyvtarban?:) loller supra nincs.. ugy latszik a fasza hangu autokat kivettek..viszont meglkepodtem hogy miert van ferrari hang a sound konyvtarban... -
#48 Engem a motorok hangja hidegen hagy... Azt mondjátok ugyanolyan f*szák-e a zenék mint az 1-ben? Nekem a zene adta a hangulatot. 9200-as ATi mennyire lesz elég neki? -
Skyline #47 Hmm látom nem vagyunk egy hullámhosszon...:)
Azt akartam mondani a mondókámmal hogy felesleges fikázni az NFSU2-t mert bármelyik más játékban vannak ordenáré hibák..
Reális alatt azt értettem hogy meglátod és úgydöntesz lenyomod (Velem is előfordult már hogy betalált ostoba hungarian street racinges hülyegyerek az 1.4-es corsájával elkezdett tolni hogy majd ő és ebből lett egy kis versenyzés ki tud elmenni a másiktól. Nem irányítás alatt értettem. Kiemelhettem volna mást is a dudáláson kívül például amikor felraktam az egyik kocsira széles papucsot és az autó úgy tapadt hogy 50-el egy kb 60 fokos kanyarban felborult...:) Csak most itt nem erről akartam dumálni:)
SLRL és SL-ban én akárhonnan néztem akármit raktunk össze jó több dolog volt tuninglehetőségre mint az nfsu-ban ez tény meg a módszer ahogyan ezt kelett csinálni az is jó volt de azért nem úgy ahogy lefested...Volt minden motorhoz sokféle alkatrész és mindegyik motornál általában a legdrágább kütyük voltak a legjobbak...Ennyi:)
1 végigjátszás után ellehetett vele lenni még szerelgetéssel aztán paff...Legalábbis nekem de ez ízlések és pofonok.
Azt senki sem mondta hogy az nfsu nem ilyen végigvittem aztán annyi...Szépvolt jóvolt arcadevolt de azokközött pc-n a legjobb.
A 2. részben remélem az 1 ökörségein azért javítottak például tökmind1 milyen turbót raksz be ugyanaz lesz a hatás stb...
Hangulat alatt pedig azt értem hogy míg SL/SLRL össz hangulata a szerelés volt a RL esetében még plusszban egy kicsit az illegális gyorsulások,ezzel szemben az nfsu-ban inkább a sebességérzet (akinél nincs nemártana a grafit lejebb tolni hogy menjen már vagy 50-60 fps-el) a hangok és az illegális versenyek....
Éppen ezért arcade...az arcade játékok mindig is arról szóltak hogy könnyen irányíthatóak,szórakoztatóak,hangulatos látvány/hangviláguk van és akinek nincs ellenére a műfaj ellegyen vele. És ebben a műfajban ez az NFSU2 legalább annyira korszakalkotó most mint a szimulációk között a Burns Rally...Merthát valljuk azért be az arcade játékok amik játékteremben vannak, pc-n monnyuk a ford racing ps1-2n ridge racer stb ehhez a játékhoz képest unalmasak.
Burnout 3 meg nem lesz pc-re pedig az egy külön kategória a forradalmi játékmódok (CRASH) terén:)))))) Aki ismeri az tudja melyik játékmódjáról van szó:)
Szal a félreértések elkerülése véget nem SL/SLRL fikázást írtam hanem csak annyit hogy akármelyik játékot ugyanígy vérig lehet fikázni a hibái miatt,ez egy arcade játék és ezért nem kell nekiesni azoknak akiknek a stílus nem tetszik.
-
#46 Azért vicces, hogy egyfelől azt szajkózod, hogy Arcade játék az NFSU, aztán meg azt hozod fel érvként mellette, hogy reális a 'poénból' való versenyezgetés. Főleg azért vicc, mert még úgy lenne (szerintem) értelme, ha lámpánál állva lehetne játszogatni, de ugye ezt kihagyták belőle... :))
Azt mondjuk nem igazán vágom, hogy miért pont ezt a rádudálós dolgot pécézted ki, bár ha neked ez volt az SL/SLR játékokkal a legnagyobb bajod...
Hangulat terén egyébként (legalábbis a Demo alapján) az NFSU2 sem fogja sajnos az SLR-t utolérni, ott ugyanis nagyon ütött az, hogy volt arca az ellenfeleknek, láttad, hogy kit kell lenyomnyod. Egyedül a grafika és a látvány az, ami engem kicsit is megfog az NFSU-ban, mert az tényleg jó.
Ja, amúgy az SL/SLR-ben nekem pont a tuningolós/szerelgetős része jött be legjobban (sőt, az SL iszonyú bugos motorja miatt szinte csak ez a rész volt élvezhető), mert tényleg iszonyú jó érzés volt, hogy az ember fél órát elpepecselt a különféle alkatrészek (blokk/hengerfej/főtengely/henger/kipufogó, stb.)párosításával, a megfelelő finombeállításokkal, és a végén kiderült, hogy sikerült az eddigi csúcshoz képest plusz 30 lóerőt kipréselni a motorból. Ehez képest az NFSU-ban annyi a helyzet, hogy megveszed a drágább tuningot, és hajrá... -
Mice #45 na az ilyenekből lesznek a reverse menők...
miért olyan baj betartani a szabályokat? -
Mice #44 a jumpban nincs igazad
akkor max lagesek ellen mentél egy csomót nyomtam most este is és csak kettő ugrált de az is csak akkor amikor nem én kreáltam passwordöset hanem joinoltam egy olyanba ahol nem tudtam a latency idejét a hostnak
a paswd az tényleg idegesítő meg van olyan hogy meccs vége után nem csinál semmit a szó legszorosabb értelmében se bill/se egér
de hát azért ideírhatja e az sg az ilyet? -
Mice #43 nekem is az van és mondhatom nem jobb
tempóban lehet hogy gyorsabb csak az egyszerűbb az annyit jelent h pl. JO-ban nem rajzol ki néha házakat meg hasonlók
úgy nézem most pont fordított a meccs és most az ati játszadozik a csak látható részen belüli renderrel (ez nem tetszik!!!) -
Skyline #42 Azért belekötnék abba hogy ki it használ drifthez mert ha egy 60 lóerős vw bogár a farmotorral és hátsókerékmeghajtásával simán meg tud pördülni,vagy farolgatni (hja és ugye a hátuljában van minden súly:) ) akkor nehogymár egy 4-500 lóerős hátsókerekes döggel vagy akár egy elsőkerekessel kézifékezgetve vagy összkerekessel ne lehessen driftelni ,és mivel itt utcai driftről van szó és nem megrendezettről driftre készített autókkal ezért ez nelegyen már probléma....:)
SL/SLRL-ban tény nemcsak a stexre mentek versenyek meg a dudálgatás de a hangsúly azon volt hogy az kissé azért fullra nem valós...Utcán megy egy autó rádudálsz és monnyuk ha pénzbe nem is fogadtok de egyre elismertebb lesz a kocsid??? Hagyál már a hülyeségekkel,ez játékban okés de életben nemigen...Épp ezért jó hogy itt csak úgy mentek és semmit nem kapsz érte...Mint a valóéletben...Hiába állsz oda egy Impreza mellé valami tuningdöggel,hiába nyomod le magadnak örülhetsz azt csa...
SLRL-ban a hangulatot az mentette meg a rövid idő után unalmas szerelgetés után hogy raktak bele utcai versenyt (télleg mint egy illegális gyorsulási)és nem csak dudálgatni kell...
Csumi Burnout 3 ehhez képest azért erősen sehol sincs....Nagy ötlet benne a CRASH mód amiben karambolt kell csinálni,meg a leszorítgatós mód meg minden de kb ott meguntam az egészet amikor 30 millánál megkaptam benne az egyik kamiont....:)
-
Skyline #41 őőő amit mondasz azért nem teljesen igaz mert a Burns rally-ig a legkomolyabb rallyszimulátor nem pc-n hanem konzolon volt és az volt a sorozat címe hogy WRC...:)
Amúgy totál felesleges az NFSU2-t összehasonlítgatni szimulátorokkal mert nem annak készült...ARCADE játék,és azok között viszont igencsak úgynézki hogy a legbrutálisabb lesz:)
A hangok erősen ottvannak a topon az a játékban 10/10...Végre nem porszívókat hallgatok:)
A grafika télleg agyoncsicsa és nemtörik a kocsi az aszfaltgrafit gyakorlatilag majnem 0-ra vettem le hogy ne legyen már olyan mint egy tükör.
Az autó irányítása az 1. részhez képest azért jobb lett és ez már tényleg nem nyomható végig csak gázadással...
A hangulat is ott van a szeren...
Én csipázom az arcade és a szimulációs cuccokat is ,inkább főleg a szimukat de ez a játék akkor is leköt mert van hangulata....És ezaz amiben hiába nem szimulátor meg hiába nemtörik a kocsi....Igencsak überel szinte bármilyen hasonló témáju játékot (utcai verseny)....
Most lehet jönni azzal hogy Street Legal...Az szimulátor...De gyakran nevetségesen reagál aban is az autó a gépigény szánalmas,a hangulat az autószerelésen kívül 0.Bár ez ízlések és pofonok,a lényeg hogy felesleges szimukkal hasonlítgatni...Arcade játék de azok között úgynézki hogy a legjobb....Idén is megválasztják az év autós cuccának az tuti,és ez monnyuk azért nem csoda....
-
#40 ...és hol a csili-vili locsolókocsi? ;( -
azriel #39 Te játszottál már valaha az F12002 GTR, vagy bármelyik más ingyenes mod-jával? Mert ha igen, akkor nem mondanál ilyeneket. Konzolon a büdös életben nem csinálnak ilyen játékokat, amik ennyire visszaadják a versenyzés és vezetés érzését (persze csak kormánnyal). Arcadban biztos a konzolok uralkodnak, de az nem minden, és nem fedi le az autós játékok egészét. De fölösleges konzol vs PC háborút indítani itt is. -
#38 Megnyugtatlak, ami plusz, azok az effektek, mint az Overbright. Az autók modellje szvsz teljesen azonos az első résszel (legalábbis nem láttam látványos különbséget a 350Z esetén), ami jobban kidolgozott lehet, azok az extrák (felnik, spoilerek, stb.). A környezet terén én szintén nem látok nagy változást, bár tény, hogy a háttérre most jobban ráfeküdtek, és az tényleg szép. -
#37 Oda mész a városba ahova akarsz vannak boltok,garázsok,stb az utcán mennek ellenfelek,közúti autók az ellenfelekkel lehet versenyezni csak úgy poénból
Milyen kár, hogy ez már abszolute nem újdonság... Már az első SL-ben benne volt... Ahogy a kocsi tuningolásának megfelelő hangok is.
(ez így megjegyzem reálisabb mint egyes agyonajnározottjátékok például Street Legal RÁDUDÁLOK ÉS PÉNZBEVERSENYZEK módja)
Naja, milyen kár, hogy az SL/SLR játékokban a pénzbeversenyzés csak lehetőség volt, alaphelyzetben a preztizsért versenyeztél. Nem játszhattál sokat az SL/SLR játékokkal...
Az sem negatív amit az 1-ben utáltam hogy végre nincs (vagy alig van) különbség aközött ha simán mész,körpályázol és aközött hogy driftelsz...Vagyis végre nemigazán van olyan hogy driftnél irdatlanul csúszol versenyben meg tapad az autó ezerrel.
Itt egy "kis" probléma akad. Ugyanis a Drifteléshez a valóságban erősen lekönnyített farú kocsikkat szoktak használni. Az NFSU első részében még érthető volt a két viselkedésmodel, hiszen vehettük úgy, hogy a Drifthez lekönnyített kocsival állunk, a versenyre meg rendes kocsival. Itt viszont a Driftelésnél alap kocsival megyünk... Ami ugye elég érdekes... -
#36 Az első részt sem játszottam végig mert kurvára felbaszott, de azért ez kell.