Need for Speed Underground 2 demóteszt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elõször én is ezt hittem, de amikor megláttam forwardban a pályát elkezdtem gondolkodni rajta h biztos h itt is az rx lesz a legjobb?

szerintem a 206-os, skyline, 350 tarolni fognak ezeken a kacskaringósokon. kicsit eltörpül az elõnye a topspeed járgányoknak

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

nekem ez a stíl ami a kettest meg az egyes menümusicját jellemezte nem jön be

az egyesben viszont szerintem jónéhány jó race music volt

asian dub-static-kahuna amik szerintem élménnyé rakták ha tanulta az ember a pályát v sprintelt

de pl. a rob zombi-tól meg vmelyik másiktól meg mindig karamboloztam annyira idegesített

a jerk-tõl meg nem lehetett hallani a motort

én csak akkor kapcsoltam be ha nem vettem komolyan és nem repiért mentem

nalam nem

bár sok part volt benne de kocsinként már nem volt akkora a variáció a pecsek után sem

ellenben a motor ultraxar volt
az omnia kávédaráló kis pista volt a gépemhez képest

"csak nfs1 ben akarmilyen szarof s volt az ellenfel kodja nem ugralt igy"

függõlegesen épp nem de a semmibõl meg tudott jelenni ill az egész meccset levihetted 1st placén és a végén közölte csak második vagy

voltak ott még rosszabb bugok is csak többnyire inkább ki se rajzolta az autókat

itt is amúgy csak a felkiáltójelesek olyanok

ha megállapított pingü ellen mégy akkor semmi gond nincs

amúgy meg kickelhetõek start elõtt tehát elõbb-utóbb szép kis lista lesz belõlük is:)

a harom különbözõ startkódot még nem tapasztaltam pedig most már nem az elsõ netmeccset gurulom le ezzel a 2-essel is...

Tetsuo
Tudom h kicsit más stílus de Vice City Rules!!!!
Játékélményben a hibák & grafika ellenére 1000x jobb mint az NFSUakárhány.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Csocso nahja de farmotoros kocsinál azért a motort nem rakják elõre (egy enyhén meggondolatlan húzás lenne gyorsulás szempontjából:) )
Bár aki tényleg igazi tuningot csinál az fogja hátsóülés tényleg ki csomagtartóból minden ki és NEEEEm rak bele semmiféle plusszsúlynak zenét..:)
Egy gyorsulásiautónál a súly borzalmasan jelentõs...Hiába áll oda pepike a a monnyuk 90 lovas Suzukijával bááármi mellé ha zenét rakott bele onnantól kezdve ugrott a sõlyelõny a nyomaték nevetséges és 90 paci orrkerékkel nem fog nagyon meghajkurászni egy zenével+utassal monnyuk 1 tonnás kasztnit:)

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Sadist
A zenék tényleg nagyon ütöttek. Verseny közben pörgõs számok, menüben jó dallamos R&B-k, amiben nem csak a basszus dübörgött.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

streeter
Szevasztok!

Ma raktam fel és próbáltam ki a játékot és kellemesen csalódtam. Az tetszik hogy a fõirányzat a városba mászkálás lesz és úgy lehet versenyezni garázsokba menni tuningolni stb... De minek Escaleda a játékba??? hiszen az egy "terepjáró" nem sportautó.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Wing Rockling
Na azért volt benne egy faca szám, a StaticX-tõl.
Több rock muzikot a nfs-be! ;) De azért bírnám, ha mindenki anyázná a játékot mert Britni szpírszre kéne vezetni :DD

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

CSOCSO
gratulalok:))))))))))) en a zenet mar az elsoben is kikapcsoltam mer szerintem hulladek zenek vannak...
a demoben most a pol fan duk zeneje megy.. kb 30% hangeron...szal alig hallani de valami menjen.. de a lenyeget leszarod:) loller
CSOCSO
pont amiatt a pocsolgetos szarsagok miatt ment a kukaba a jatek NAGYON NAGYON NAGYON sok embernel.. a masik ok a kukara meg hogy olyan bugos volt hogy elnyerte a legbugosabb jatekok milleneumi cimet.
CSOCSO
csak nfs1 ben akarmilyen szarof s volt az ellenfel kodja nem ugralt igy.. es nem kuldte el a versenyzoket harom kulonbozo idopontba... szal a netkod szarabb lett!
CSOCSO
szerintem ha valaki ubertuningot csinal.. alapbol konnyiti a hatso reszet az autonak: pl... hatso ules ki,, bukocso be.. ( lehet nem konnyebb mint a hatsoules:)))))))))
plusz a csomitartobol cuccok ki.. zene be.. ez sem konyebb mint a potkerek:) lol.. nah mindegy
CSOCSO
GTAIII elmenyilegodabaszott.. hajnali 3 kor is felkeltem jatszani:)

NFSU1 elmeny is odabaszott.. egy ideig.. sztan jottek a kecsopos ejszakak ahol csak anyaztam

GTA VC- nah ez mar gyenge volt
CSOCSO
te meg ne kerdezz hulyeseget.. amugy meg lehet nezni mennyien csapjak az lfs-t a screamert es mennyien csapjak az nfsu1 et a konzolokon....

szerintem vagy 10-15 millio

szerintem a felsorolt pc-s jatekaidot osszevonva nem jatszak ennyien
CSOCSO
sebessegerzet kell?? szedd le az extremeG jatekot.. oszt szaladgalja ugy hogy kanyarodni nem tudsz, a szemed meg kifolyik
CSOCSO
subaru lesz a jatekban?? nincs a sound konyvtarban?:) loller supra nincs.. ugy latszik a fasza hangu autokat kivettek..viszont meglkepodtem hogy miert van ferrari hang a sound konyvtarban...
paynes
Engem a motorok hangja hidegen hagy... Azt mondjátok ugyanolyan f*szák-e a zenék mint az 1-ben? Nekem a zene adta a hangulatot. 9200-as ATi mennyire lesz elég neki?

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

Hmm látom nem vagyunk egy hullámhosszon...:)
Azt akartam mondani a mondókámmal hogy felesleges fikázni az NFSU2-t mert bármelyik más játékban vannak ordenáré hibák..
Reális alatt azt értettem hogy meglátod és úgydöntesz lenyomod (Velem is elõfordult már hogy betalált ostoba hungarian street racinges hülyegyerek az 1.4-es corsájával elkezdett tolni hogy majd õ és ebbõl lett egy kis versenyzés ki tud elmenni a másiktól. Nem irányítás alatt értettem. Kiemelhettem volna mást is a dudáláson kívül például amikor felraktam az egyik kocsira széles papucsot és az autó úgy tapadt hogy 50-el egy kb 60 fokos kanyarban felborult...:) Csak most itt nem errõl akartam dumálni:)
SLRL és SL-ban én akárhonnan néztem akármit raktunk össze jó több dolog volt tuninglehetõségre mint az nfsu-ban ez tény meg a módszer ahogyan ezt kelett csinálni az is jó volt de azért nem úgy ahogy lefested...Volt minden motorhoz sokféle alkatrész és mindegyik motornál általában a legdrágább kütyük voltak a legjobbak...Ennyi:)
1 végigjátszás után ellehetett vele lenni még szerelgetéssel aztán paff...Legalábbis nekem de ez ízlések és pofonok.
Azt senki sem mondta hogy az nfsu nem ilyen végigvittem aztán annyi...Szépvolt jóvolt arcadevolt de azokközött pc-n a legjobb.
A 2. részben remélem az 1 ökörségein azért javítottak például tökmind1 milyen turbót raksz be ugyanaz lesz a hatás stb...
Hangulat alatt pedig azt értem hogy míg SL/SLRL össz hangulata a szerelés volt a RL esetében még plusszban egy kicsit az illegális gyorsulások,ezzel szemben az nfsu-ban inkább a sebességérzet (akinél nincs nemártana a grafit lejebb tolni hogy menjen már vagy 50-60 fps-el) a hangok és az illegális versenyek....
Éppen ezért arcade...az arcade játékok mindig is arról szóltak hogy könnyen irányíthatóak,szórakoztatóak,hangulatos látvány/hangviláguk van és akinek nincs ellenére a mûfaj ellegyen vele. És ebben a mûfajban ez az NFSU2 legalább annyira korszakalkotó most mint a szimulációk között a Burns Rally...Merthát valljuk azért be az arcade játékok amik játékteremben vannak, pc-n monnyuk a ford racing ps1-2n ridge racer stb ehhez a játékhoz képest unalmasak.
Burnout 3 meg nem lesz pc-re pedig az egy külön kategória a forradalmi játékmódok (CRASH) terén:)))))) Aki ismeri az tudja melyik játékmódjáról van szó:)

Szal a félreértések elkerülése véget nem SL/SLRL fikázást írtam hanem csak annyit hogy akármelyik játékot ugyanígy vérig lehet fikázni a hibái miatt,ez egy arcade játék és ezért nem kell nekiesni azoknak akiknek a stílus nem tetszik.

[NST]Cifu
Azért vicces, hogy egyfelõl azt szajkózod, hogy Arcade játék az NFSU, aztán meg azt hozod fel érvként mellette, hogy reális a 'poénból' való versenyezgetés. Fõleg azért vicc, mert még úgy lenne (szerintem) értelme, ha lámpánál állva lehetne játszogatni, de ugye ezt kihagyták belõle... :))

Azt mondjuk nem igazán vágom, hogy miért pont ezt a rádudálós dolgot pécézted ki, bár ha neked ez volt az SL/SLR játékokkal a legnagyobb bajod...
Hangulat terén egyébként (legalábbis a Demo alapján) az NFSU2 sem fogja sajnos az SLR-t utolérni, ott ugyanis nagyon ütött az, hogy volt arca az ellenfeleknek, láttad, hogy kit kell lenyomnyod. Egyedül a grafika és a látvány az, ami engem kicsit is megfog az NFSU-ban, mert az tényleg jó.

Ja, amúgy az SL/SLR-ben nekem pont a tuningolós/szerelgetõs része jött be legjobban (sõt, az SL iszonyú bugos motorja miatt szinte csak ez a rész volt élvezhetõ), mert tényleg iszonyú jó érzés volt, hogy az ember fél órát elpepecselt a különféle alkatrészek (blokk/hengerfej/fõtengely/henger/kipufogó, stb.)párosításával, a megfelelõ finombeállításokkal, és a végén kiderült, hogy sikerült az eddigi csúcshoz képest plusz 30 lóerõt kipréselni a motorból. Ehez képest az NFSU-ban annyi a helyzet, hogy megveszed a drágább tuningot, és hajrá...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

na az ilyenekbõl lesznek a reverse menõk...
miért olyan baj betartani a szabályokat?

a jumpban nincs igazad

akkor max lagesek ellen mentél egy csomót nyomtam most este is és csak kettõ ugrált de az is csak akkor amikor nem én kreáltam passwordöset hanem joinoltam egy olyanba ahol nem tudtam a latency idejét a hostnak

a paswd az tényleg idegesítõ meg van olyan hogy meccs vége után nem csinál semmit a szó legszorosabb értelmében se bill/se egér

de hát azért ideírhatja e az sg az ilyet?

nekem is az van és mondhatom nem jobb
tempóban lehet hogy gyorsabb csak az egyszerûbb az annyit jelent h pl. JO-ban nem rajzol ki néha házakat meg hasonlók

úgy nézem most pont fordított a meccs és most az ati játszadozik a csak látható részen belüli renderrel (ez nem tetszik!!!)

Azért belekötnék abba hogy ki it használ drifthez mert ha egy 60 lóerõs vw bogár a farmotorral és hátsókerékmeghajtásával simán meg tud pördülni,vagy farolgatni (hja és ugye a hátuljában van minden súly:) ) akkor nehogymár egy 4-500 lóerõs hátsókerekes döggel vagy akár egy elsõkerekessel kézifékezgetve vagy összkerekessel ne lehessen driftelni ,és mivel itt utcai driftrõl van szó és nem megrendezettrõl driftre készített autókkal ezért ez nelegyen már probléma....:)
SL/SLRL-ban tény nemcsak a stexre mentek versenyek meg a dudálgatás de a hangsúly azon volt hogy az kissé azért fullra nem valós...Utcán megy egy autó rádudálsz és monnyuk ha pénzbe nem is fogadtok de egyre elismertebb lesz a kocsid??? Hagyál már a hülyeségekkel,ez játékban okés de életben nemigen...Épp ezért jó hogy itt csak úgy mentek és semmit nem kapsz érte...Mint a valóéletben...Hiába állsz oda egy Impreza mellé valami tuningdöggel,hiába nyomod le magadnak örülhetsz azt csa...
SLRL-ban a hangulatot az mentette meg a rövid idõ után unalmas szerelgetés után hogy raktak bele utcai versenyt (télleg mint egy illegális gyorsulási)és nem csak dudálgatni kell...

Csumi Burnout 3 ehhez képest azért erõsen sehol sincs....Nagy ötlet benne a CRASH mód amiben karambolt kell csinálni,meg a leszorítgatós mód meg minden de kb ott meguntam az egészet amikor 30 millánál megkaptam benne az egyik kamiont....:)

õõõ amit mondasz azért nem teljesen igaz mert a Burns rally-ig a legkomolyabb rallyszimulátor nem pc-n hanem konzolon volt és az volt a sorozat címe hogy WRC...:)

Amúgy totál felesleges az NFSU2-t összehasonlítgatni szimulátorokkal mert nem annak készült...ARCADE játék,és azok között viszont igencsak úgynézki hogy a legbrutálisabb lesz:)
A hangok erõsen ottvannak a topon az a játékban 10/10...Végre nem porszívókat hallgatok:)
A grafika télleg agyoncsicsa és nemtörik a kocsi az aszfaltgrafit gyakorlatilag majnem 0-ra vettem le hogy ne legyen már olyan mint egy tükör.
Az autó irányítása az 1. részhez képest azért jobb lett és ez már tényleg nem nyomható végig csak gázadással...
A hangulat is ott van a szeren...
Én csipázom az arcade és a szimulációs cuccokat is ,inkább fõleg a szimukat de ez a játék akkor is leköt mert van hangulata....És ezaz amiben hiába nem szimulátor meg hiába nemtörik a kocsi....Igencsak überel szinte bármilyen hasonló témáju játékot (utcai verseny)....
Most lehet jönni azzal hogy Street Legal...Az szimulátor...De gyakran nevetségesen reagál aban is az autó a gépigény szánalmas,a hangulat az autószerelésen kívül 0.Bár ez ízlések és pofonok,a lényeg hogy felesleges szimukkal hasonlítgatni...Arcade játék de azok között úgynézki hogy a legjobb....Idén is megválasztják az év autós cuccának az tuti,és ez monnyuk azért nem csoda....

ÁjjLe BoBBi
...és hol a csili-vili locsolókocsi? ;(

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Te játszottál már valaha az F12002 GTR, vagy bármelyik más ingyenes mod-jával? Mert ha igen, akkor nem mondanál ilyeneket. Konzolon a büdös életben nem csinálnak ilyen játékokat, amik ennyire visszaadják a versenyzés és vezetés érzését (persze csak kormánnyal). Arcadban biztos a konzolok uralkodnak, de az nem minden, és nem fedi le az autós játékok egészét. De fölösleges konzol vs PC háborút indítani itt is.
[NST]Cifu
Megnyugtatlak, ami plusz, azok az effektek, mint az Overbright. Az autók modellje szvsz teljesen azonos az elsõ résszel (legalábbis nem láttam látványos különbséget a 350Z esetén), ami jobban kidolgozott lehet, azok az extrák (felnik, spoilerek, stb.). A környezet terén én szintén nem látok nagy változást, bár tény, hogy a háttérre most jobban ráfeküdtek, és az tényleg szép.

[NST]Cifu
Oda mész a városba ahova akarsz vannak boltok,garázsok,stb az utcán mennek ellenfelek,közúti autók az ellenfelekkel lehet versenyezni csak úgy poénból

Milyen kár, hogy ez már abszolute nem újdonság... Már az elsõ SL-ben benne volt... Ahogy a kocsi tuningolásának megfelelõ hangok is.

(ez így megjegyzem reálisabb mint egyes agyonajnározottjátékok például Street Legal RÁDUDÁLOK ÉS PÉNZBEVERSENYZEK módja)

Naja, milyen kár, hogy az SL/SLR játékokban a pénzbeversenyzés csak lehetõség volt, alaphelyzetben a preztizsért versenyeztél. Nem játszhattál sokat az SL/SLR játékokkal...

Az sem negatív amit az 1-ben utáltam hogy végre nincs (vagy alig van) különbség aközött ha simán mész,körpályázol és aközött hogy driftelsz...Vagyis végre nemigazán van olyan hogy driftnél irdatlanul csúszol versenyben meg tapad az autó ezerrel.

Itt egy "kis" probléma akad. Ugyanis a Drifteléshez a valóságban erõsen lekönnyített farú kocsikkat szoktak használni. Az NFSU elsõ részében még érthetõ volt a két viselkedésmodel, hiszen vehettük úgy, hogy a Drifthez lekönnyített kocsival állunk, a versenyre meg rendes kocsival. Itt viszont a Driftelésnél alap kocsival megyünk... Ami ugye elég érdekes...

sweech
Az elsõ részt sem játszottam végig mert kurvára felbaszott, de azért ez kell.

vegallomas
Na aki azt állítja ugyan az a motor és ne keressünk újítást nem nézte meg alaposan.

:D

Elõször is telepítse fel a NFSU 1-et és tegyen mindent fullra és onra, ezután inditsa el a NFSU2 demo-t és nézze meg mediumon, ez a két szinvonal kb egyforma. Sokkal jobb a környezet, szebb az autó kidolgozása is. Szerintem nagyon megtuningolták azt a motort. Egyéni véleményem persze.

* Asus A8N-SLI Premium * AMD Athlon64 3200+@4100+ Venice * 2x256 DDR400@433 * Geforce 6800GT 350/1000@450/1100 *

[NST]Cifu
A GTA is arkade, nem is a realitásról beszlétem, hanem a játékélményrõl...

Arcadban: Rallysport Challenge2 grafikailag minden rallyst ver minden plattformon es a jatek is kivalo. Burnout3 mindent var arcade versenyzos jatekban minden plattformon. Meg Outrun2 is nagyon jo lett arcadben. Kinezetre vagy 2x szebb az is ennel. Szimulatorban PGR2 es GT3 es utani szeria mindennel szebb es jobb. Ezen felul hamarosan jon a GT4 es a Forza amit mar emliteni sem merek. Ebbol minimum az egyik meg iden megjelenik. Es akkor meg nem emlitettem wrc szeriat. Ezekkel nem, hogy egy lapon deeee, nah most megfogtam magam :)), de mashol sem lehet emliteni.
Shan
Egyetértek Skyline-nal! NFSU2 lesz az arcade-bajnok..más kérdés, hogy nekem nem fekszik a game..;)
Shan
Monnyámán egy konzolos játékot, ami agyonveri a nascart, a gtr-t, az lfs-t, a netkart, vagy akár a screamer 4x4-et, heló!!!
PC-n lehet a legjobb, de akkor is szanalmas, hogy nem kepesek normalis jatekot irni. Ez egyszeruen hanyinger. A folyamatos sebessegerzet zero. Kornyezet texturaja valahogy nincs eltalalva, semmi tores ugyanakkor a hangja megvan. Mindezt az alapjan az 5 perc alapjan amig nezni birtam. Most ismet elo kell rangatnom a sokat emlegetett dolgot nevezetesen azt, hogy ha masban nem is (de masban is:), de autos jatekban a konzolok agyonverik a pc-t. Raadasul ha ez tenyleg az ev autos jateka lenne az lenne csak igazan szegenysegi bizonyitvany.
Hát fikázás ide vagy oda...Ez a játék idén is az év autós játéka lesz és ez akárhonnan nézem nem csoda mert:
Az arcade játékok között abszolút a legjobb DEMOalapján!
Az autók hangja,a hangulat,a grafika magasan ottvan a szeren,ideje volt már hogy ne porszívót hallgassak hanem tényleg tuningautók hangját!

A kérdésekre a válasz:
Oda mész a városba ahova akarsz vannak boltok,garázsok,stb az utcán mennek ellenfelek,közúti autók az ellenfelekkel lehet versenyezni csak úgy poénból (ez így megjegyzem reálisabb mint egyes agyonajnározottjátékok például Street Legal RÁDUDÁLOK ÉS PÉNZBEVERSENYZEK módja) tartod ellennel saebességet megjelenik egy ikon megnyomod az entert és az ellenfél elkezdi nyomni a cél hogy leelõzd és utánna elhagyd....Mint az életben amikor valakivel nekiállsz az utcán játszani..frankó:)
A versenyek..Draggal nemtalkoztam még a demo-ban.
A drift nem körpályás hanem a városban a pontból b pontba kell menni (ez mindig vmilyen kanyargós út) és ott kell driftelni.
Körpálya hasonló városban kijelölt pálya..
A versenyekhez szintén oda kell menni (térkép jelöli)
Az sem negatív amit az 1-ben utáltam hogy végre nincs (vagy alig van) különbség aközött ha simán mész,körpályázol és aközött hogy driftelsz...Vagyis végre nemigazán van olyan hogy driftnél irdatlanul csúszol versenyben meg tapad az autó ezerrel.

Az esõt csak kijavítják,kiderül annyira leszarom mint huzat a hangulat meg a hangok miatt...Az aszfalttükrözõdést mivel az 1-ben eltúlozták a 2-ben azonnal leraktam 1 egységre így még reálisnak is nevezhetõ...Maxon rendesen olyan a száraz aszfalt is néha mintha beton helyett tükrön lavíroznál:)
Az autó nemtörik, de ez monnyuk engem nemérdekel annyira...
Szal lehet ezt a játékot akárhogyan fikázni,eddig nagyon úgy néz ki hogy az egyik legigényesebb ARCADE játéknak készült...:)
Azért fikázni mert nem szimuláció kissé nevetséges...
HJa igen az NFSU1-hez képest mintha kicsit koolyabb lenne azért az irányítás,és végre nincs olyan hogy minden kanyart be lehet venni max gázzal...
Mindenesetre ami 10/10 a játékból az a hangok...Na azok isteniek...Alig várom hogy a subaru-t is eltalálták-e (na olyat tényleg egy játékban sem láttam)..
HJa igen külön pozitívum egy autónak többféle hangjavan...Értsd a gyári hanghoz képest igencsak elüt egy tuning hang más kipuffal,már hangról meg lehet különböztetni a kocsikat ami azért elég pozitívum...

"Nissan 350Z-men, ami az egyetlen választható jármû a demóban"

Ja, csak azt felejtettétek ki, hogy abból meg 4 félét is lehet választani. Ha jól vettem észre, akkor nem csak külsõre különböznek.

Vannak rövidítések, egy-két parkoló meg olyan hely ahova nem jó betévedni, mert zsákutca...meg Burger King Drive:) Tehát ilyenek vannak. Olyan viszont nincs, hogy fák között mehetsz (érdekes is lenne:D)

Attól félek, hogy ez nem bug, hanem ilyennek szánják.
Tapasztalatból : az 1 demója ugyanolyan volt mint az 1 full (pár programhibát kivéve, mint pl. kilép a desktopra és társai) játék.
Szóval én is csak annyit tudok mondani, h majd meglátjuk.

le lehet térni az útról?
vagy megint az a sablonos kötött útpályás száguldás

Ami nagyon nem tetszett, az az, hogy külsõ nézetben (ha az autó seggét a távolabbi nézetbõl nézzük), akkor az esõ csak az autó felett esik:D LOL. Mint a rajzfilmekben:D Kár lenne, ha ilyen hülyeségekkel rontanák el eme remek gamet.

Hát igen, a hangok. Torokhang, kipuff hangja, turbó "fütty" nagyon ott van.

A jatek novemberre meg kell jellenjen, de meg tele van buggokal, nincs tores..etc..
A juiced mar reg meg jelent xboxon, tessek nezni a gamespot.com on menyit kapot..szar..
Az nfs underground ba az egyetlen jo pont ez az osze visza furikazas lesz a varosban (pont mint a Project Gotham Racing ben tehat ez nem egy ujdonsag)...remelem joll csinaltak ment, mert ha nem, akkor ez csak egy verszegeny Undergroud 1 es clone lesz...ami nem tull jo...

"Grafikai újítást ne keressetek és akkor találtok" -mi?
CSOCSO
nfs auto hang

ki lehet cserelgetni a hangokat.. szerintem ez uber de nagyon!!!! allatul fognak szolni az autok!
ez is brutal

hangilag 10 pont a jatek!
CSOCSO
mentes maskent!!! ne hasznaljatok flashgetet
CSOCSO
egy video csak nektek:) driftelget a circuit palyan..azert ilyen jokat nem lehetett okorkodni az elsoben.. es sajna a juicedben hiaba nyomtad kormannyal kicsusztal drift kozben

(persze ha nem nyomsz gazt is keresztbeteszi de az kicsit gagyi)
CSOCSO
amugy olyan is elofordult velem hogy drift kozben elkaptam oldallal egy tablat es ettol felborult az auto. .ami kicsit igaz szagu.. hisz ha igazi autoval is oldalba kapsz egy tablat akkor igencsak nagy eselyed van hogy felborulsz
CSOCSO
sok bug van meg...
CSOCSO
ha szerinted a gtaban jobb a vezetes mint ebben akkor megeszem a kalapom
CSOCSO
hat ez elegge verszegeny teszt vot...

pluszba tomoren meg annyit hogy a netkod nem igazan jo.. ossze vissza ugralnak az autok.. van benne jopar bug!
hajlamos kifagyasra meg olyan buveszkedesekre hogy nem lehet irni a passworld ablakra.. vagy hogy a passworld ablak ottmarad a kepernyon.. es hiaba lepsz ki a netmodbol a pass ablak meg mindig ott van..LOL... masik ha ranyoms zhogy nem akarsz azen a szerveren jatszani akkor is visszaadja azt az ablakot hogy akarsz e jatszani ezen a szerveren.. de hiaba nyomsz nem et.. ugyanottvan az ablak..szal erdekes dolgok vannak.
volt meg olyan hogy circuit modban ha nitroztam a start vonal elott akkor a levegoben megjelent egy feklampa par.
nah mindegy

amugy a jatek szebb lett azert, foleg a nyalka nem olyan gagyi, a kanyarok szogletesek, de it tjobban feltunik mint az elso reszben, ahol ugyanugy szogletesek voltak a kanyarok.

az ellenfelek kozel sem olyan csalosak es a civilek sem rohangalnak rosszkor keresztbe.
legalabbis a demoban nem

az iranyitas jobb lett. nagyon jol lehet driftelni a circuit modban

hangok eszmeletlenek, a tapos nissanhangja olyan hogy elelvezek tole!

a drift modrol nem mondok semmit. .ketszer probaltam ki es nem tetszett..szal hirtelenjeben, es tomoren ennyi maradt ki a tesztbol.... i love SG ti vagytk szamomra a legjobbak de egy ilyen verszegeny tesztet.... ppff