Azért vicces, hogy egyfelől azt szajkózod, hogy Arcade játék az NFSU, aztán meg azt hozod fel érvként mellette, hogy reális a 'poénból' való versenyezgetés. Főleg azért vicc, mert még úgy lenne (szerintem) értelme, ha lámpánál állva lehetne játszogatni, de ugye ezt kihagyták belőle... :))
Azt mondjuk nem igazán vágom, hogy miért pont ezt a rádudálós dolgot pécézted ki, bár ha neked ez volt az SL/SLR játékokkal a legnagyobb bajod...
Hangulat terén egyébként (legalábbis a Demo alapján) az NFSU2 sem fogja sajnos az SLR-t utolérni, ott ugyanis nagyon ütött az, hogy volt arca az ellenfeleknek, láttad, hogy kit kell lenyomnyod. Egyedül a grafika és a látvány az, ami engem kicsit is megfog az NFSU-ban, mert az tényleg jó.
Ja, amúgy az SL/SLR-ben nekem pont a tuningolós/szerelgetős része jött be legjobban (sőt, az SL iszonyú bugos motorja miatt szinte csak ez a rész volt élvezhető), mert tényleg iszonyú jó érzés volt, hogy az ember fél órát elpepecselt a különféle alkatrészek (blokk/hengerfej/főtengely/henger/kipufogó, stb.)párosításával, a megfelelő finombeállításokkal, és a végén kiderült, hogy sikerült az eddigi csúcshoz képest plusz 30 lóerőt kipréselni a motorból. Ehez képest az NFSU-ban annyi a helyzet, hogy megveszed a drágább tuningot, és hajrá...