Skyline#29
Hát fikázás ide vagy oda...Ez a játék idén is az év autós játéka lesz és ez akárhonnan nézem nem csoda mert:
Az arcade játékok között abszolút a legjobb DEMOalapján!
Az autók hangja,a hangulat,a grafika magasan ottvan a szeren,ideje volt már hogy ne porszívót hallgassak hanem tényleg tuningautók hangját!
A kérdésekre a válasz:
Oda mész a városba ahova akarsz vannak boltok,garázsok,stb az utcán mennek ellenfelek,közúti autók az ellenfelekkel lehet versenyezni csak úgy poénból (ez így megjegyzem reálisabb mint egyes agyonajnározottjátékok például Street Legal RÁDUDÁLOK ÉS PÉNZBEVERSENYZEK módja) tartod ellennel saebességet megjelenik egy ikon megnyomod az entert és az ellenfél elkezdi nyomni a cél hogy leelőzd és utánna elhagyd....Mint az életben amikor valakivel nekiállsz az utcán játszani..frankó:)
A versenyek..Draggal nemtalkoztam még a demo-ban.
A drift nem körpályás hanem a városban a pontból b pontba kell menni (ez mindig vmilyen kanyargós út) és ott kell driftelni.
Körpálya hasonló városban kijelölt pálya..
A versenyekhez szintén oda kell menni (térkép jelöli)
Az sem negatív amit az 1-ben utáltam hogy végre nincs (vagy alig van) különbség aközött ha simán mész,körpályázol és aközött hogy driftelsz...Vagyis végre nemigazán van olyan hogy driftnél irdatlanul csúszol versenyben meg tapad az autó ezerrel.
Az esőt csak kijavítják,kiderül annyira leszarom mint huzat a hangulat meg a hangok miatt...Az aszfalttükröződést mivel az 1-ben eltúlozták a 2-ben azonnal leraktam 1 egységre így még reálisnak is nevezhető...Maxon rendesen olyan a száraz aszfalt is néha mintha beton helyett tükrön lavíroznál:)
Az autó nemtörik, de ez monnyuk engem nemérdekel annyira...
Szal lehet ezt a játékot akárhogyan fikázni,eddig nagyon úgy néz ki hogy az egyik legigényesebb ARCADE játéknak készült...:)
Azért fikázni mert nem szimuláció kissé nevetséges...
HJa igen az NFSU1-hez képest mintha kicsit koolyabb lenne azért az irányítás,és végre nincs olyan hogy minden kanyart be lehet venni max gázzal...
Mindenesetre ami 10/10 a játékból az a hangok...Na azok isteniek...Alig várom hogy a subaru-t is eltalálták-e (na olyat tényleg egy játékban sem láttam)..
HJa igen külön pozitívum egy autónak többféle hangjavan...Értsd a gyári hanghoz képest igencsak elüt egy tuning hang más kipuffal,már hangról meg lehet különböztetni a kocsikat ami azért elég pozitívum...