Need for Speed Underground 2 demóteszt

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marcell
Az NFS Underground I.-ben is volt langcsova a kipuffbol nitrozasnal..

Ez még csak a demo, szóval az esõs dolog még javítható. Az arcade mivolta megmarad, az tuti.
Ti4200-n is elszaladgál közepes minõségen.

Mondjuk nekem tetszik. Itt a maximális sebességen van a hangsúly, nem a fizikán, ahogy mondjuk a RBR-ba, de szerintem ez így nem rossz.

Aki nem tudná, illegális autóverseny totál sötétben szokott lenni, nem hajnalban meg alkonyatkor (én már csak tudom😄).

Az esõröl annyit, hogy egy nagy kalap SZAR.
Nevetséges, ha belsõ nézetben hátranézel (b)
látható, hogy csak a kocsi elõtt esik!
Röhej...

[NST]Cifu
Nem, az elsõ részében csak az aszfalt csillogot mindenhol, mintha frissiben ázott volna egyett, de esõt azt egy szemet sem láttunk.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Ez tény. De most mit lehet tenni? Ilyen tuningolós/autós téren a legjobban annak örülnék, ha ezzel a grafikával lenne felszerelve a Street Legal következõ része, annak minden pozitiv részével (törés, autók viselkedése, teljes szabadság, stb.). De ilyen játék nem várható...
Idõkitöltésnek nem lesz rossz az NFSU második része, de nem az a játék, amit fél év múlva is elõ fog venni az ember... 😞

ja, a gépigényrõl még anyit, hogy jobban fut mint az 1 és a Loading se tart semeddig 2000+AMD Radeon9600xt 768Mb rammal max grafikán semmi gond nem volt (csak az FSAA-t kell közepesre venni a tökéletes futásahoz), ezt az elõzõ részrõl nem lehetett elmondani.
Most így hirtelen nem emlékszem, volt az 1ben az essõcseppes cucc?
Bucser
De az is csak egy jól megszerkesztett filmecske lesz storyval meg sok sok hullával.. abban az autózás csak egy plusz élmény😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

#3 nem az FSAA val van gond hanem a Light Trails-el ha azt kiveszed, akkor maxon is mehet az FSAA. De a driver csere sem rossz ötlet.
[NST]Cifu
Árkád játék, nulla szimulációval.
Igényes(ebb) autós játék terén sajnos nincs nagy választák, én sajnos egyenlõre csak a jövõ májusra datált GTA:SA-ban bízok, hogy talán változtat ezen. 😊

[NST]Cifu
Inkább rakjon fel egy friss drivert, pl. Cataclyst 4.10-est, jobb, egyszerûbb, és az FSAA-t sem kell nélkülözni...

Csudri
De lehetne mondjuk hajnal is, nem csak totál éjszaka!

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

Falconer
Ez is olyan árkád szar mint az elõzõ?
Mert akkor nem szedem le

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Csudri
Ha valakinek ATI kártyája van és túl sötét lenne a jaték verseny közben, az vegye le az FSAA-t, mert driver gondok vannak. A többi beállítás mehet max-on.

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

Cactus
Még jó hogy nem süt ki a nap, épp ez a lényege az illegális autóversenyeknek.

\"There is no respawn or load game in real life!\"

yuoppyájjé 😊

← ElőzőOldal 3 / 3