115
-
#35 Na aki azt állítja ugyan az a motor és ne keressünk újítást nem nézte meg alaposan.
:D
Először is telepítse fel a NFSU 1-et és tegyen mindent fullra és onra, ezután inditsa el a NFSU2 demo-t és nézze meg mediumon, ez a két szinvonal kb egyforma. Sokkal jobb a környezet, szebb az autó kidolgozása is. Szerintem nagyon megtuningolták azt a motort. Egyéni véleményem persze.
-
#34 A GTA is arkade, nem is a realitásról beszlétem, hanem a játékélményről... -
csomi #33 Arcadban: Rallysport Challenge2 grafikailag minden rallyst ver minden plattformon es a jatek is kivalo. Burnout3 mindent var arcade versenyzos jatekban minden plattformon. Meg Outrun2 is nagyon jo lett arcadben. Kinezetre vagy 2x szebb az is ennel. Szimulatorban PGR2 es GT3 es utani szeria mindennel szebb es jobb. Ezen felul hamarosan jon a GT4 es a Forza amit mar emliteni sem merek. Ebbol minimum az egyik meg iden megjelenik. Es akkor meg nem emlitettem wrc szeriat. Ezekkel nem, hogy egy lapon deeee, nah most megfogtam magam :)), de mashol sem lehet emliteni. -
#32 Egyetértek Skyline-nal! NFSU2 lesz az arcade-bajnok..más kérdés, hogy nekem nem fekszik a game..;) -
#31 Monnyámán egy konzolos játékot, ami agyonveri a nascart, a gtr-t, az lfs-t, a netkart, vagy akár a screamer 4x4-et, heló!!! -
csomi #30 PC-n lehet a legjobb, de akkor is szanalmas, hogy nem kepesek normalis jatekot irni. Ez egyszeruen hanyinger. A folyamatos sebessegerzet zero. Kornyezet texturaja valahogy nincs eltalalva, semmi tores ugyanakkor a hangja megvan. Mindezt az alapjan az 5 perc alapjan amig nezni birtam. Most ismet elo kell rangatnom a sokat emlegetett dolgot nevezetesen azt, hogy ha masban nem is (de masban is:), de autos jatekban a konzolok agyonverik a pc-t. Raadasul ha ez tenyleg az ev autos jateka lenne az lenne csak igazan szegenysegi bizonyitvany. -
Skyline #29 Hát fikázás ide vagy oda...Ez a játék idén is az év autós játéka lesz és ez akárhonnan nézem nem csoda mert:
Az arcade játékok között abszolút a legjobb DEMOalapján!
Az autók hangja,a hangulat,a grafika magasan ottvan a szeren,ideje volt már hogy ne porszívót hallgassak hanem tényleg tuningautók hangját!
A kérdésekre a válasz:
Oda mész a városba ahova akarsz vannak boltok,garázsok,stb az utcán mennek ellenfelek,közúti autók az ellenfelekkel lehet versenyezni csak úgy poénból (ez így megjegyzem reálisabb mint egyes agyonajnározottjátékok például Street Legal RÁDUDÁLOK ÉS PÉNZBEVERSENYZEK módja) tartod ellennel saebességet megjelenik egy ikon megnyomod az entert és az ellenfél elkezdi nyomni a cél hogy leelőzd és utánna elhagyd....Mint az életben amikor valakivel nekiállsz az utcán játszani..frankó:)
A versenyek..Draggal nemtalkoztam még a demo-ban.
A drift nem körpályás hanem a városban a pontból b pontba kell menni (ez mindig vmilyen kanyargós út) és ott kell driftelni.
Körpálya hasonló városban kijelölt pálya..
A versenyekhez szintén oda kell menni (térkép jelöli)
Az sem negatív amit az 1-ben utáltam hogy végre nincs (vagy alig van) különbség aközött ha simán mész,körpályázol és aközött hogy driftelsz...Vagyis végre nemigazán van olyan hogy driftnél irdatlanul csúszol versenyben meg tapad az autó ezerrel.
Az esőt csak kijavítják,kiderül annyira leszarom mint huzat a hangulat meg a hangok miatt...Az aszfalttükröződést mivel az 1-ben eltúlozták a 2-ben azonnal leraktam 1 egységre így még reálisnak is nevezhető...Maxon rendesen olyan a száraz aszfalt is néha mintha beton helyett tükrön lavíroznál:)
Az autó nemtörik, de ez monnyuk engem nemérdekel annyira...
Szal lehet ezt a játékot akárhogyan fikázni,eddig nagyon úgy néz ki hogy az egyik legigényesebb ARCADE játéknak készült...:)
Azért fikázni mert nem szimuláció kissé nevetséges...
HJa igen az NFSU1-hez képest mintha kicsit koolyabb lenne azért az irányítás,és végre nincs olyan hogy minden kanyart be lehet venni max gázzal...
Mindenesetre ami 10/10 a játékból az a hangok...Na azok isteniek...Alig várom hogy a subaru-t is eltalálták-e (na olyat tényleg egy játékban sem láttam)..
HJa igen külön pozitívum egy autónak többféle hangjavan...Értsd a gyári hanghoz képest igencsak elüt egy tuning hang más kipuffal,már hangról meg lehet különböztetni a kocsikat ami azért elég pozitívum...
-
DW #28 "Nissan 350Z-men, ami az egyetlen választható jármű a demóban"
Ja, csak azt felejtettétek ki, hogy abból meg 4 félét is lehet választani. Ha jól vettem észre, akkor nem csak külsőre különböznek. -
DW #27 Vannak rövidítések, egy-két parkoló meg olyan hely ahova nem jó betévedni, mert zsákutca...meg Burger King Drive:) Tehát ilyenek vannak. Olyan viszont nincs, hogy fák között mehetsz (érdekes is lenne:D) -
davos80 #26 Attól félek, hogy ez nem bug, hanem ilyennek szánják.
Tapasztalatból : az 1 demója ugyanolyan volt mint az 1 full (pár programhibát kivéve, mint pl. kilép a desktopra és társai) játék.
Szóval én is csak annyit tudok mondani, h majd meglátjuk. -
blackgamer #25 le lehet térni az útról?
vagy megint az a sablonos kötött útpályás száguldás -
DW #24 Ami nagyon nem tetszett, az az, hogy külső nézetben (ha az autó seggét a távolabbi nézetből nézzük), akkor az eső csak az autó felett esik:D LOL. Mint a rajzfilmekben:D Kár lenne, ha ilyen hülyeségekkel rontanák el eme remek gamet.
Hát igen, a hangok. Torokhang, kipuff hangja, turbó "fütty" nagyon ott van. -
Rockk #23 A jatek novemberre meg kell jellenjen, de meg tele van buggokal, nincs tores..etc..
A juiced mar reg meg jelent xboxon, tessek nezni a gamespot.com on menyit kapot..szar..
Az nfs underground ba az egyetlen jo pont ez az osze visza furikazas lesz a varosban (pont mint a Project Gotham Racing ben tehat ez nem egy ujdonsag)...remelem joll csinaltak ment, mert ha nem, akkor ez csak egy verszegeny Undergroud 1 es clone lesz...ami nem tull jo...
"Grafikai újítást ne keressetek és akkor találtok" -mi? -
#22 nfs auto hang
ki lehet cserelgetni a hangokat.. szerintem ez uber de nagyon!!!! allatul fognak szolni az autok!
ez is brutal
hangilag 10 pont a jatek! -
#21 mentes maskent!!! ne hasznaljatok flashgetet -
#20 egy video csak nektek:) driftelget a circuit palyan..azert ilyen jokat nem lehetett okorkodni az elsoben.. es sajna a juicedben hiaba nyomtad kormannyal kicsusztal drift kozben
(persze ha nem nyomsz gazt is keresztbeteszi de az kicsit gagyi) -
#19 amugy olyan is elofordult velem hogy drift kozben elkaptam oldallal egy tablat es ettol felborult az auto. .ami kicsit igaz szagu.. hisz ha igazi autoval is oldalba kapsz egy tablat akkor igencsak nagy eselyed van hogy felborulsz -
#18 sok bug van meg... -
#17 ha szerinted a gtaban jobb a vezetes mint ebben akkor megeszem a kalapom -
#16 hat ez elegge verszegeny teszt vot...
pluszba tomoren meg annyit hogy a netkod nem igazan jo.. ossze vissza ugralnak az autok.. van benne jopar bug!
hajlamos kifagyasra meg olyan buveszkedesekre hogy nem lehet irni a passworld ablakra.. vagy hogy a passworld ablak ottmarad a kepernyon.. es hiaba lepsz ki a netmodbol a pass ablak meg mindig ott van..LOL... masik ha ranyoms zhogy nem akarsz azen a szerveren jatszani akkor is visszaadja azt az ablakot hogy akarsz e jatszani ezen a szerveren.. de hiaba nyomsz nem et.. ugyanottvan az ablak..szal erdekes dolgok vannak.
volt meg olyan hogy circuit modban ha nitroztam a start vonal elott akkor a levegoben megjelent egy feklampa par.
nah mindegy
amugy a jatek szebb lett azert, foleg a nyalka nem olyan gagyi, a kanyarok szogletesek, de it tjobban feltunik mint az elso reszben, ahol ugyanugy szogletesek voltak a kanyarok.
az ellenfelek kozel sem olyan csalosak es a civilek sem rohangalnak rosszkor keresztbe.
legalabbis a demoban nem
az iranyitas jobb lett. nagyon jol lehet driftelni a circuit modban
hangok eszmeletlenek, a tapos nissanhangja olyan hogy elelvezek tole!
a drift modrol nem mondok semmit. .ketszer probaltam ki es nem tetszett..szal hirtelenjeben, es tomoren ennyi maradt ki a tesztbol.... i love SG ti vagytk szamomra a legjobbak de egy ilyen verszegeny tesztet.... ppff -
#15 Az NFS Underground I.-ben is volt langcsova a kipuffbol nitrozasnal.. -
DW #14 Ez még csak a demo, szóval az esős dolog még javítható. Az arcade mivolta megmarad, az tuti.
Ti4200-n is elszaladgál közepes minőségen.
Mondjuk nekem tetszik. Itt a maximális sebességen van a hangsúly, nem a fizikán, ahogy mondjuk a RBR-ba, de szerintem ez így nem rossz.
Aki nem tudná, illegális autóverseny totál sötétben szokott lenni, nem hajnalban meg alkonyatkor (én már csak tudom:D). -
davos80 #13 Az esőröl annyit, hogy egy nagy kalap SZAR.
Nevetséges, ha belső nézetben hátranézel (b)
látható, hogy csak a kocsi előtt esik!
Röhej... -
#12 Nem, az első részében csak az aszfalt csillogot mindenhol, mintha frissiben ázott volna egyett, de esőt azt egy szemet sem láttunk. -
#11 Ez tény. De most mit lehet tenni? Ilyen tuningolós/autós téren a legjobban annak örülnék, ha ezzel a grafikával lenne felszerelve a Street Legal következő része, annak minden pozitiv részével (törés, autók viselkedése, teljes szabadság, stb.). De ilyen játék nem várható...
Időkitöltésnek nem lesz rossz az NFSU második része, de nem az a játék, amit fél év múlva is elő fog venni az ember... :( -
FTeR #10 ja, a gépigényről még anyit, hogy jobban fut mint az 1 és a Loading se tart semeddig 2000+AMD Radeon9600xt 768Mb rammal max grafikán semmi gond nem volt (csak az FSAA-t kell közepesre venni a tökéletes futásahoz), ezt az előző részről nem lehetett elmondani.
Most így hirtelen nem emlékszem, volt az 1ben az essőcseppes cucc? -
#9 De az is csak egy jól megszerkesztett filmecske lesz storyval meg sok sok hullával.. abban az autózás csak egy plusz élmény:) -
FTeR #8 #3 nem az FSAA val van gond hanem a Light Trails-el ha azt kiveszed, akkor maxon is mehet az FSAA. De a driver csere sem rossz ötlet. -
#7 Árkád játék, nulla szimulációval.
Igényes(ebb) autós játék terén sajnos nincs nagy választák, én sajnos egyenlőre csak a jövő májusra datált GTA:SA-ban bízok, hogy talán változtat ezen. :) -
#6 Inkább rakjon fel egy friss drivert, pl. Cataclyst 4.10-est, jobb, egyszerűbb, és az FSAA-t sem kell nélkülözni... -
#5 De lehetne mondjuk hajnal is, nem csak totál éjszaka! -
#4 Ez is olyan árkád szar mint az előző?
Mert akkor nem szedem le -
#3 Ha valakinek ATI kártyája van és túl sötét lenne a jaték verseny közben, az vegye le az FSAA-t, mert driver gondok vannak. A többi beállítás mehet max-on. -
#2 Még jó hogy nem süt ki a nap, épp ez a lényege az illegális autóversenyeknek. -
Akuma #1 yuoppyájjé :)