• xavier
    Hi kedves fórumozok

I have a vision.
    EfBiÁj csóka ül a nagykövetségen és a szuperkomputerével pásztázza az országot.Ez mostmár eléggé valóságos dolog,azt csodálom hogy eddig miért nem csinálták.Ők a szent nép és nekik mindent meglehet csinálni.
    Züllésbe és háborúkba taszítják a világot, vagy ha éppen nem akkor az ő általuk kreált torz, elme és idegbeteg sablonba kényszerítik a népeket bele.Nem tudják elképzelni hogy van egy másik fajta 'kultúra'.
    Bocs hogy ezt így írtam, de már hányok a médiából ömlő USA fetisiszta sz*rtól.
    A warez is olyan mint a prostitúció.Állandóan hadakozás van ellene, de megszüntetni a büdös életbe sem fogja senki,mert mindig lesz olyan ember aki kuffantani akar de nincs kivel, viszont pénze van erre.
    Azt senki nem gondolja rajtuk kívül komolyan hogy megtudják szüntetni az illegális másolást.Nem azt mondom hogy senkinek ne kelljen fizetni, de ne ennyit!Nekem sincs arra pénzem hogy havonta több 10 huf-ot költsek szoftverre.Ez van, csoringer informatikus vagyok aki naponta 8 órát dolgozik, meg sokszor utána is.
    Ebbe az egészbe meg kár politikát belekeverni, mert jobb vagy bal mind egyfele nyal.