• BiroAndras
    ""Minek vegyem azt, ami határozottan személyeskedés? Nem vagyok sértődős, de azért előbb-utóbb nekem is elfogy a türelmem."
    Így sosem fogsz rájönni a hibáidra."

Tehát ezek szerint te vagy az aki minden tud, és ha hülyének nevezel, akkor azt el kell fogadnom mindenféle érvelés nélkül is, mert a te felsőbbrendű intelligenciádhoz úgysem érhetek fel?

""Például, amikor én szép hosszan elmagyarázom, hogy szerintem hol tévedsz, akkor te csak annyit írsz, hogy "mellébeszélés"."
    Mivel ezen már egyszer átmentünk..."

De mivel akkor is úgy tűnt, hogy nem is érted, hogy miről beszélek, kifejtettem bővebben. Legalább annyit írhattál volna, hogy felfogtad-e egyáltalán amit írtam, vagy nem.

"Ha már így állunk hozzá, szerintem az én időm legalább 2-3x drágább. Mivel 2-3x annyi az órabérem, mint általában a rendszergazdáknak."

Nem vagyok átlag rendszergazda. Meg mintha a múltkor te sértődtél volna meg, amikor az egyik kijelentésemet véletlenül úgy is lehetett értelmezni, mintha egy általánosítás alapján ítélnélek meg.
    Nem tudhatod, hogy mennyit keresek. És nem is kívánok "kinek hosszabb?" típusú vitákban részt venni.

"Nagyon is értem, amit leírtál. Az elme működéséről 10 éve tanulok."

Akkor miért teszel úgy, mint aki nem képes felfogni? Egyszer sem reagáltál rá értelmesen.