• dez
    "Erről írhatnál kicsit bővebben."

Nem publikus. (Ha majd lesznek hivatalos publikációk, azoknak megadot az emérhetőségét.) De nem is látnám értelmét.

"Valahogy nehezen tudom elhinni, hogy értessz a témához, amikor ilyeneket irogatsz :"

Hmm, én meg nem tudom, fogsz-e valaha kezdeni valamit a fizikadiplomáddal, mivel úgy tűnik - és bocs, hogy ezt kell mondanom -, tankönyv idézetek és egyszerűbb analógiák ismertetésén kívül nem nagyon látom a kreatív, szintetizáló elme megnyilvánulásást. Vezető tudósok kijelentéseinak is ellentmondasz, és valószínűleg nem azért, mert nagyobb elme vagy náluk. A dolgokat csak egy adott nézőpontból vagy hajlandó nézni, pedig a jövő tudománya azoké, akik képesek több nézőpontból is látni.

"Az, hogy a tudatunkban benne van egy nagyobb kupac információ, nem jelenti azt, hogy fizikailag egy pontban van."

25x leírtam, hogy nincsenek egy pontban fizikailag, ez tehát fix. Fizikai kapcsolat sem sok van közöttük. Viszont a tudatunkban egyszerre vannak jelen, tehát valahol mégiscsak létrejön a kapcsolat. Senki sem tudja, hol.