• NEXUS6
    AnuluWork!

Jókat írsz, többé kevésbé igazad is van csak....

Pl USA ugye megtámadta Irakot. Hát igen az a fránya Husszein még az ami politikusoknál is nagyobb gazember volt, de Irak ENSZ tagország, én viszont úgy tudom , hogy az alapokmányban pedig nincs olyan passzus, hogy akit Bush gazembernek meg gonosztengelyének nevez, -illetve általában a diktatórikus vezetésű országokat- azonnal meg kell támadni.
    Ilyen indokkal Dél-Koreán (nem észak, dél!!!!) Indonézián és Pakisztánon keresztül egy csomó országot meg kellene-kellett volna támadni, ahol ugye a nem demokratikusan választják az embereket és pl az apát a fia követi az uralkodásban (Bush, de ismerős ez a név;) Dél-Koreában és Indonéziában csak a 90-es években voltak az első demokratikus választások!!!! Addig egy-egy diktátor volt aki, a "kis tigrésekké" tette ezeket a korábban nem túl fejlett országokat!!!!!

Igen, szóval voltak ott ugye indokok amivel megtámadták Irakot, több tízezer ember halálát, és százezrek nyomorúságát okozva!

Ezek közül az indokok közül egyik sem bizonyult valósnak!!!
    Ezen szerintem nincs mit magyarázni.
    Szeretett elnököd sem szokott, egyszerűen úgy tesz, mint aki mindíg is az igazat és csak is az igazat szólja.

Nézd, attól mert egy hülye azonos politikai állásponton van veled még nem kell úgy tenni, mintha csak is okos ember lehetne.
    De gondolom csak akkor véled így, ha viszont az is az álláspontod, hogy minden másik oldalon álló szükségszerűen szemét vagy dinka kell, hogy legyen.

Próbálj barátokat szerezni a másik oldalról, hidd el nem lehetetlen válalkozás!