Laci#39
Épp a másik topikokban írtam le gyanúmat az érdekből írkálókkal kapcsolatban. Nemcsak a pécé hanem a windóz melletti üres badarságokat olvasva úgy tűnik nem is tévedten ezzel kapcsolatban.
"Szabadon választhatnál mást is csak nem találod a programellátottságot számodra megfelelőnek."
Igen akkor 20000erre leyrom: KÖTELEZŐ cégeknél, intézményekben olyan feladatot végezni amihez ez a sz@r kell, pontosabban olyan program ami csak erre létezik. Ennyi a lényeg, ezt nem igaz hogy nem lehet megérteni, inkább vannak akik ki akarják megyarázni, de elég röhejes is lesz a végeredmény... Ebből következik hogy ezek után aki nem érti hogy ez kényszer az nincs tisztában a szó jelentésével.
"Az nem az MS hibája, hogy se Linuxra se Mac-re nem írtak ilyet."
ÁÁÁ neeeem peeersze. Mivel mindenhova oda nyomja magát (pl. ezzel a jogi úton elintézett KÖTELEZŐ használattal, a többi meg a hazug propagandával történik) ezért nagyon is tehet róla. Ez az ő bűnük de a mi hibánk is hogy megvesszük a semmitérő "terméküket". Namost ez is olyan lerágott nyilvánvaló dolog amiről csak az tesz úgy hogy nem tud akinek ez valamilyen érdeke. Mást nem lehet már erről feltételezni anniyra röhejesen egyértelmű. Nem tudom egyesek még mit akarnak ezzel a kacatfényezéssel.
"Vagy reklamálj a főnöködnél, hogy használjon olyan OP-renszet ami neked otthon van!:))))
Ne legyél már hülye!!!!!"
És ez után a mondat után még én ne legyek hülye:)) Vicc:(