fapapi#20
"Senki nincsen kényszerítve, mindenki szabadon dönthet, hogy mit telepít a gépére."
ezt a baromsagot te talaltad ki ?
mikor a felhasznaloi programok 90% a ms re irodott ?
Nem vagy belekenyszeritve ugyanmar.
Hidd el le se szarnam a wint ha a linuxon lennenek olyan programok mint a win en igy is csak akkor kapcsolom be a vint ha amr nagyon muszaj.
Es megvalami ha a linux is szabad rablast csinalna sejnos nem elne meg de ha ennyi nyeresege lenne vagy ha megtehetne azt hogy ilyen aron adja az oprendszereit az M$ nek befellegezne, legalabbis nehez idok jarnanak felette.
inkabb FEL KELLENE NEZNI a linux, linuxos felhasznaloi program irokra mert oket nem a nyeresegvagy hajt vagy ha az is van bennuk nem adnak ki rakas szart a kezukbol.
Ellentetben a win el nezd meg akarmit kiadtak csak a frissiteseket toltod le hozza mivel ugy adnak ki egy programot ami 300$ hogy hasznalod 2-3 honapig es mar lefagy ctrl alt del gomb ujra kezd bemelegedni. Lehezt en avgyok a balfasz felhasznalo hogy nekem ennyi ido alatt leamortizalodik a rendszer. (Arol mar ne is beszeljunk ha mar jatszani is szeretnek vele) em adok a gepnek 1 honapot.
Uj munkahelyekkel kapcsolatban: Kinek adnak melot 40 embernek huha
A melorol csak annyit hogy nem lenne ekkora munkanelkuliseg ha nem lenne szegyen melozni mert egy agyoniskolazott diplomas akor sem emelne fel egy komuveskanalat hogy ugyanmar ne munkanelkulin legyek volt amikor (szemeteskukakat hegesztetem hogy megeljek)
Es most mar egy nagyon jol fizeto allasom van soha az eletemben nem voltam munkanelkuli.
Elnezest ha nem tudjatok jol olvasni az irasom.
vagy ha helyenkent nem voltam egyertelmu.