Szal...
-
Üdv mindenkinek!
Azt az ominózus topicot én indítottam, és szerintem simán nem erős :-)))))
A kedvenc könyvem (nem tőle a kedvenc, hanem úgy az összes általam eddig olvasott könyv közül!) a Christine. Aki olvasta, szerintem tudja miért.
A második az AZ, az Atlantisz gyermekei és a Setét Torony 4. Sorrendelni egyébként nem szeretek, úgyhogy ugyanúgy második nálam a Halálos árnyék, a Rémautó meg a Két Rose is :-)
A többi is kiemelkedő, egyedül a Cujo és a Titkos ablak, titkos kert nem tetszett. Mindent olvastam tőle, ami magyarul megjelent, kivéve a Tortúrát, amit csak filmben láttam (egyébként nem volt rossz). Filmek közül egyébként kár, hogy az Évszázad Vihara nem jelent meg könyvben!
Ebben a hónapban jön majd a régóta várt "Az írásról" című könyv, Setét Torony 6 novemberben, és a Mester nem hagyta abba az írást: nemsokára itthon is (reméljük) megjelenik az amerikában még kiadásra váró Colorado Kid, és még utána is lesz legalább egy regénye. Mit is mondhatnék még? Ne hagyd abba, Steve!!! :-)
P. S.: Szépen le is hordtak abban a topicban, hogy miért nem nézek körül. Jó látni egy olyan fórumot (végre), amivel tényleg TÖRŐDNEK is. Szóval ha lezárták, lezárták ("It's a heavy cost, I'd pay gladly..."), egyébként azért nyitottam, mert nem tudtam elhinni, hogy egy SK-topic kiszoruljon az első 50-ből, így nem kerestem rá. Tévedtem, ennyi. Ettől még nem hittem azt, hogy "biztos egy dialog a sok kozul (gondolja magaban), OK -t nyomok aztan nincs gond" - idézve a topicból - hiszen a Kasabian topicot és a Massive Attack topicot is úgy nyitottam, hogy először rákerestem, hogy van-e ilyen. Mondjuk a Massive Attacket se nagyon hittem el, hogy kiszorulhat az első 50-ből, de ez másik kérdés... Nem vagyok egyébként sértődős, de azt igenis kikérem magamnak, hogy "Persze ha nem ész nélkül nyitogatnál topikot". Tehát köszönöm a másik topic hozzászólóinak, hogy rögtön megítéltek, mikor még nem is ismernek (frissen regelt vagyok). Próbálom átvenni ezt a hozzáállást, de nekem valahogy nem nagyon megy, biztos bennem a hiba.
(Bocs, ha esetleg durva voltam kicsit, de az ész nélküli topiknyitogatás bélyegének rámsütését engedtessék már meg, hogy kivédjem...)