475
Szal...
-
#195 Ne ne!!!!!!!!
Eloszor olvasd el a Talizmant es azutan a Fekete Hazat!!!!!!!!!!111
Igy van a sorrend!! -
#194 az elmúlt 1-2 héten olvastam el a Cujot, és a Tortúrát is. :)
hát a Cujo valamivel jobban tetszett, de a Tortúrának is megvan a sajátos hangulata. Annie Wilkins egy állat! :D
most kezdem el a Fekete ház c. könyvet. Amit Peter Straubbal közösen írtak. -
#193 Ed Harris? Hoppa. -
#192 Én hamarabb láttam a filmet, a könyv tényleg jobb valamivel. De azért Ed Harris, Bonnie Bedeila (vagy hogy írják :D), Max Von Sydow, szóval nekem tetszett a film is... -
#191 Errol is van man film ?:D -
#190 Örülök, hogy sikerült, nekem is megvan. Szerencsére könyvben jóval hamarabb olvastam, 1000* jobb a filmnél. -
#189 Na vegre megleltem a Hasznos Dolgok konyvet! Alig varo nekifogjak :D -
Csaba #188 Jaa, tényleg egy beteg állat, és tényleg folytassa, mert imádom a műveit.:-)
A "Bilincsben" című regénye sem mindennapi. -
#187 Novellákból egyértelműen az Utolsó létrafok a nyerő nálam, a Csontkollekcióból meg a Jaunt... :-) -
#186 Az nagyon jó. A hosszú horrorok közül talán az egyik legjobb.
Amúgy kedvencek: Az, Nem jön szememre álom, Tortúra, Christine.
Meg hát az ST sorozat, de az kicsit fantasy (mondjuk a hangulat nem mindennapi az biztos).
Novellákban is nagyokat alkotott szeintem, a lent említett Túlélő típussal például.
Amúgy a #180-al egyet lehet érteni tényleg, SK élvezhető, könnyen értelmezhető könyveket írt, saját magáról mondta, hogy ő a Hamburger és sült krumpli irodalmi megfelelője... -
#185 Hol tartasz benne? Egyébként egyetértek, SK egy állat, de ne hagyja abba :-)
Az AZ-t olvastam magyarul is és angolul is, mindkét formában zseniális :-))) -
#184 minap megvettem SK Az c. konyvet, jo vastag, lesz mit olvasni felkialtassal
hat - szvsz - SK egy beteg allat :) -
#183 Ez is igaz, de ugyanez igaz a Christine-re és az Atlantisz gyermekeire is. Ezeket olvastad, Takezó? -
Csaba #182 Olvastad az "AZ" című könyvét? Hihetetlenül jól meg van írva. Az felveszi a versenyt bármilyen könyvvel.:-) -
#181 Hiszem, ha látom... Az nekem csak jobb lesz, ha tényleg jobb könyvek ezek, mint a Christine, úgyhogy ezen csak nyerhetek. :-))))
Nemsokára megyek könyvtárba, ezeket mindenképp kihozom. -
Takezó #180 Coelho (Zahír)
Bulgakov (Mester és Margarita)
most monnyuk ezt a kettőt látom itt előttem, és mindkettő egy-két klasszissal többet mondóbb / irodalmibb, mint az amúgy enyhén tisztelt SK :Ð
-
#179 Ilyen könnyen nem rázol le: címeket, szerzőket :-)) -
Takezó #178 olvasgassál szépirodalmat, akkor rájössz, hogy erős :Ð -
#177 Üdv mindenkinek!
Azt az ominózus topicot én indítottam, és szerintem simán nem erős :-)))))
A kedvenc könyvem (nem tőle a kedvenc, hanem úgy az összes általam eddig olvasott könyv közül!) a Christine. Aki olvasta, szerintem tudja miért.
A második az AZ, az Atlantisz gyermekei és a Setét Torony 4. Sorrendelni egyébként nem szeretek, úgyhogy ugyanúgy második nálam a Halálos árnyék, a Rémautó meg a Két Rose is :-)
A többi is kiemelkedő, egyedül a Cujo és a Titkos ablak, titkos kert nem tetszett. Mindent olvastam tőle, ami magyarul megjelent, kivéve a Tortúrát, amit csak filmben láttam (egyébként nem volt rossz). Filmek közül egyébként kár, hogy az Évszázad Vihara nem jelent meg könyvben!
Ebben a hónapban jön majd a régóta várt "Az írásról" című könyv, Setét Torony 6 novemberben, és a Mester nem hagyta abba az írást: nemsokára itthon is (reméljük) megjelenik az amerikában még kiadásra váró Colorado Kid, és még utána is lesz legalább egy regénye. Mit is mondhatnék még? Ne hagyd abba, Steve!!! :-)
P. S.: Szépen le is hordtak abban a topicban, hogy miért nem nézek körül. Jó látni egy olyan fórumot (végre), amivel tényleg TÖRŐDNEK is. Szóval ha lezárták, lezárták ("It's a heavy cost, I'd pay gladly..."), egyébként azért nyitottam, mert nem tudtam elhinni, hogy egy SK-topic kiszoruljon az első 50-ből, így nem kerestem rá. Tévedtem, ennyi. Ettől még nem hittem azt, hogy "biztos egy dialog a sok kozul (gondolja magaban), OK -t nyomok aztan nincs gond" - idézve a topicból - hiszen a Kasabian topicot és a Massive Attack topicot is úgy nyitottam, hogy először rákerestem, hogy van-e ilyen. Mondjuk a Massive Attacket se nagyon hittem el, hogy kiszorulhat az első 50-ből, de ez másik kérdés... Nem vagyok egyébként sértődős, de azt igenis kikérem magamnak, hogy "Persze ha nem ész nélkül nyitogatnál topikot". Tehát köszönöm a másik topic hozzászólóinak, hogy rögtön megítéltek, mikor még nem is ismernek (frissen regelt vagyok). Próbálom átvenni ezt a hozzáállást, de nekem valahogy nem nagyon megy, biztos bennem a hiba.
(Bocs, ha esetleg durva voltam kicsit, de az ész nélküli topiknyitogatás bélyegének rámsütését engedtessék már meg, hogy kivédjem...) -
Takezó #176 Nem erős ez egy kicsit? :d
(másik tápikból)
"A világ legzseniálisabb írója " -
#175 Tűlélő típus (novella) olvasta valaki? -
#174 Szerintem az első felvezeti az egész történetet ,úgy jó ahogy van! -
Szid #173 Szerintem az 1. a leggyengébb -
#172 izlések és pofonok különböznek
probáld meg a többit elolvasni -
#171 Hat... en az elsot olvastam de nem voltam elajulva. -
#170 most olvasom a Setét torony 5. kötetét
fantasztikus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#169 nah kivégeztem a Langoliereket, nagyon megfogott...... érdekes, az biztos -
#168 most fejeztem be a Cujo olvasását. hát fantasztikus egy mü :) szinte egyhuzamba olvastam el az egészet.. szerencsére fateromnak van még vagy 7-8 King regénye, szal folyt köv :-)) -
#167 Gyujtemeny? Ohhh.. azt tudom hogy vagy 20 evel a Talizman utan lett kesz.
Jack Sawyer-rol szol de mar megnott :D De nagyon utos. -
#166 A Fekete ház külön könyv vagy valamelyik gyűjteménybe van? -
#165 Sztem szar.Filmen pedig siralmas...:-( -
vonyarc #164 A Rémkoppantókhoz tudna valaki feliratot küldeni?Előre is kössz! -
#163 Most fogd magad es amiutan kesz a Talizman szerezed be a Black House (Fekete Haz) mert az a folytatasa !!! -
#162 az Álomcsapda milyen könyv? érdemes elolvasni? -
#161 Talizmán nagyon jó -
flashX #160 tom :) -
#159 olvass el többet
nem is alegjobbat olvastad!! -
flashX #158 Topic Up!
Én eddig csak a Rémkoppantókat olvastam, a Ragyogásba belekezdtem. -
#157 Az évszázad vihara tényleg jó filmen :) -
Cvd #156 A két legjobb közé hogyhogy nem fért be a Ragyogás? Ez felháborító!:)