BlackRose#17
Nem értem mi itt a gond... hasynáljon mindenki azt ami neki jobban tetszik, én pl. mindhármat használom, aac, wma, mp3... igaz, hogy ha magam szedem le a számot a CD-ről akkor wma (kikapcsolom a védelmet) mert ez a legegyszerűbb megoldás Copz Music-Windows Media Player... iTunes hát itt az aac a native, de megy az mp3 is... na nekem mindegy, de aac és wma szerintem jobb minőségű, habár magátol a zenefajtol is függ. pl. komolyzene nem igen jól hangzik egyiken sem, de valahogy az mp3 a legrosszabb... na de mindegy, szerintem megycsinálta a magáét és ideje felváltani valami mással, hogy melyik lessz az, hát ki tudja, nem feltétlenül aac vagy wma, de az iPod népszerűsége és a Microsoft nagyerejű feltörési kisérlete az on-line music piacra valószinüleg azt a két formátumot fogja megszilárdítani... na de nem mindegy, mindkettőt futhatod védelem nélkül is, és legyünk reálissak, modernabbak az mp3-tól és a hangminőség is magasabb... na most kérem löjjenek le az anti-Microsoft és újabban anti-Apple barátok