PS2-n mi kell ahhoz, hogy a HDLoader betöltődjön mindenféle boot-lemez használata nélkül ?
  • Banyapapa
    Ha van chipes gép,az még nem tuti hogy elindit valamit is pendriverol.
    ezt ird ki.
    Régebben csináltam egy ulauncher dvd ISO-t,igy bejön a chippes gépben a ulauncher progi,és lehet ügyködni a memon pendriveon,stb-n (mc0,mc1 a két memoria hely a menüben,mass a pendrive menüje,de lehet ott majd cd-dvd-t nzegetni,és beállitásokkal mojolni).

Aztán a memoria card-rol (ha van) mentéseket szedd le pendrive-ra,mert a freemcboot progival elsönek formázni kell a kártyát (legalábbis mikor én csináltam nekem kellett),és utána ujra elinditva a freemcboot-ot mehet a telepitése a memora.

Ha kész,berakod a te érintetlen gépedbe a memoriát,és ugy inditod el a gépet,pár másodperc és bejön a ulauncher menü.
    Ha mégse jönne be a menü megijedni nem kell,nekem se sikerült elsöre,végig zongoráztam majdnem az összes freemcboot verziot,és ha jol emlékszem az 1.2-es sikerült csak frankora.

ha minden okés,akkor csak pendriverol felmásolod a usbadvance ELF fájlát a memora,mappába vagy ahogy akarod (van sok progi igy emulátorok,divx lejátszok), mindig csak elf fájl a lényeges,ez olyan mint egy exe pc-n

Alant linkelt sksapps oldalon van külön ELF minden progibol,pont ilyen megoldásra.
    USB-röl itt irtak már,azt keresd ki,ahhoz nem értek,de kell egy program pc-re is (sksappson ott van az is )USB extreme win32 utility,ezzel lehet ugy tudom át tölteni USB-s cuccra játék ISO-t.

Bár olyan sok játék nem megy róla,de több mint a semmi.