PS2 játékok winchesterről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mi ez a program vki tudja?😄 Vagy ahogy irtad ugy irjam ki Imgburnel?
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
De vki segítsen lécci pendrivera csak fel kell másolni a játékot és megy vagy mit kell még vele csinálni?Bleach BB2-t akarom rárakni ez elvileg kompatibilis vele..listán ez volt...
1 gyereket megkérdeztem aki a vaterán ezzel foglalkozik elkezdi:
Nem mondhatja el hogy kell használni mer Õ ezzel kereskedik😄
Bár, ha belegondolok az emberek tudatlanságának kiaknázása nem újkeletû dolog...
A kedvenceim: PSP magyarítás fölrakása, flashelés, SMS Player (!), stb. és mind pénzért. <#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
Vki tudna segíteni h usbre hogy rakom rá a játékot vagy miylen formátumba mer ezt nem nagyon értem..
És ez az ebayes meg csak usaba küldi el
PlayStation 2 SCPH-30004 | Free McBoot 1.8 | HD Loader 0.8c
Vagy használtan tud vki esetleg eladót? Köszi.
de USB HDD-ben nem vagyok otthon, egyszer próbáltam egy 4 gigás pendrive-ot de nem sikerült mûködésre bírni, úgyhogy maradok a network adapternél...
Ha sikerül mûködésre bírnod, akkor ne lepõdj majd meg, ha a játékok nagyja nem indul vagy sz@rul fut.
Ráadásul a PS2 1.1-es USB-je miatt a töltés is 3x lassabb, mint lemezrõl, emiatt a videók is szaggatnak majd.
Csak azért írtam le, mert az USB-s HDD nem egyenlõ a PS2 belsõ HDD-jével. Utóbbinak megvan az a pozitív tulajdonsága, hogy szinte minden játékkal kompatibilis, gyorsabban tölt, stb., szal nem keverendõ össze a kettõ.
mármint ezzel megformázo,dés ugyanezzel felrakod a játékot.
1: mikor bekapcsolom a PS-t, akkor már menjen e a winyó v csak az USB Advance betöltésekor kapcsoljam be?
2: SLAVE, MASTER v CABLE SELECT juperelés legyen?
Na szóval. Most az van, h sikerül az MCBoot, de az USB Advance azt csinálja, h betölt, villan egyett a HDD LED a winyón és a progi kifagy. Na ilyenkor mi a teendõ? Próbáltam sima USB Advance-t és Global War Edition-t is. Mind a 2 gépen ugyan ez a helyzet.
Meg közben rászántam magam és elolvastam visszamenõleg 10 oldalt. Lehet, hogy ha továbbra se mûködik a Free MCBoot 1.8, akkor egy régebbi verzió még jó lehet?
Amúgy köszönöm a gyors választ. 😄
"Havernál jó volt, meg minden"
az mit jelent hogy "volt"? ha most atrakod a kartyat a masik gepbe, most is jo?
Nekem egy SCPH-30004-es, PAL-os böszmém van és lenne egy olyan gondom, hogy Free MCBoot 1.8-ról indítom a gépet és akár ElfLauncher-t, SMS-t vagy bármit indítok a kártyáról az történik, hogy LOADING... és vagy feketeség vagy újraindul a gép. Ilyenkor mi a teendõ? Havernál jó volt, meg minden, csak akkor hülyült be néha, ha rá volt kötve az USB winyó.
(Bocsi, h megkérdezem, gondolom már 100x le lett írva, de a 23 oldal HSZ most kicsit sok lenne a számomra.)
Amúgy azért próbálkozok ezzel a winyós megoldással, mert macerás lenne most a fejcsere a többi cucc meg kéznél van.
Elõre is köszönöm a választ!
Köszi szépen, ez tûnik eddig a leghasználhatóbbnak!
Nyomogatom aztán meglátom, hogy mire jutok.
Mondjuk már elsõre szimpatikus, hogy a kernel loader
.elf file így mcboot-ból már tudom futtatni.
A hajam hullott a Sony féle cd-boot majd select boot->memory card
verziótól...
Üdv,
BeLANzO
Nem hivatalos Linux-ról PS2-n itt találsz kevéske infót.
Csak félig vág ide a kérdésem de hátha van valakinek tapasztalata ezügyben.
Sikerült-e már valakinek a vastag PS2-ben a HDD-t úgy partícionálni, hogy a HDLoader-es játékok és Linux is fusson rajta?
Eddig arra jutottam, hogy mivel mindkettõ más file-rendszert használ egyik simán felülírja a másikat...
Annyit még hozzá, hogy edig csak a gyári Sony által kiadott 1.0-ás Linux-al próbálkoztam...
Vastag ps2 network adapterrel + 80gigás vinyóval tele játékokkal + Logitech Wireless joyal + 8mb eredeti Sony memkártya + rgb kábel 25eFt. Péntek-szombat személyes Bpesti átvétellel. PM ha érdekel.
Köszi.
Imádnak a \"kölkeim\" HDD-ről játszani! :-)
Így a ps2 network adapter nem is kell hozzá?
De, miért nem megy a HDL_8C ???
Amúgy szuper ez a HDD-s megoldás - érdemes volt "szétvágni" egy orig. gépet, most "kúsznak" fel a játékok a 400GB-os Hitachi-ra:-)
Köszönet PPMISA-nak a forrasztásokért!
Jó lenne mûködésre bírni a 0.8C-t, mert úgy látom azzal megy a legtöbb játék.
Más: USB HDD-rõl indítom a HDL_8B-t - müxik, átmásolom az ELF-et a kártyára - onnan már nem tölt be! ???
másik gépen megy a sajátom 39004 es! Ezen megy az 1.8 mc boot?Az a baja a gépnek hogy nem pörgeti a cd-t és minden indításnál mintha teljesen ulraindulna minden indulásnál be kell állítani a nyelvet meg az idõzónát stb. tud valaki valami megoldást vagy halott ötlet??
Esetleg ha régebbi boot al menne akkor kellene egy iso amivel fel lehet telepíteni a memkarira mert amit találtam 1.2 t az valamiért nem megy rá a karira valamit hiányol köszi elõre is!!
A HDLoader-es megoldásnál számít az, hogy chippelt-e a gép?
Ennyi lenne a játék per pillanat nem fontos!
Elõre is köszi!