Na mármost én pl tegnap vettem egy kb 1 éve kiadott játék progit 2.500 Ft-ért. Én ennyit hajlandó vagyok érte kiadni, még akkor is ha bizti, hogy megvan a neten is.
Csak éppen az idő pénz. Szal nincs kedvem 1 hétig szarakodni amíg találok egy warez szájtot ahol még fönt van, meg letölteni 1 napig meg tömergetni stb. Ennyi pénzt havonta hajlandó vagyok erre szánni. Mert ez ugyan nem a legújabb progi, de egy év alatt azért kiderült az újságokból, fórumokból az is hogy érdemes e beszerezni.
Üzenném enek a Balmellnek meg a haverjának, hogy egy normálisan megírt nem csökkentett kapacitású oprendszerért ill officért akár 5-10 000 Ft-ot is hajlandó lennék kiadni. persze az emberek véleményére ezek nem kíváncsiak, mert jobban tudják nálunk.
Szerintük.
De visszatérve a warezre: a warez oldalakon általában a legújabb progik vannak fenn és nem a legjobbak. Ami azér gáz mert így ha a legjobb progikat akarod megszerezni akkor mást se csinálsz egész nap mint letöltessz meg tesztelsz.
Köszönöm én ebből nem kérek.
Szal, az is hülyeség amit ezek a M$ fiúk akarnak az áraikkal, de a warezre alapozva meg télleg nem lehet rendesen használni a gépet.