• Laci
    "Azt mivel magyarazod ki hogy a Final Fantasyt PCvel rendereltek es nem mekkel???"

Hát ezaz hogy én meg azt kérdezem hogy ivel magyarázzák hogy több gagyi sorozatot (Szikveszt, Sztártrek, Banilonöt) A4000+SGi-vel rendereltek. Aztán utána mellé jött két-három MAC meg 10-15 Pentium 1. De miért az Amigából volt egy a MAC-ból két-három és a pécéből 10 körül???? És miért csak az Amiga4000-et használták először. Ami pécé alapjáraton kb. 2-3szor volt magasabb órajelen mint a régebbi A4000. Biztos mert lámerek voltak igaz??
    Ezekszerint a pécé előzött volna? Hogyan amikor semmi újítás nincs benne, csak teljesítménynövelés???
    Ja meg a renderelés ugye nem szükségszerűen real time folyamat. Pont ott jön ki a pécé szarsága leginkább amikor videolejátszás vagy felvétel van. Nincs az a pécé ami tökéletes folyamatosságú (nem sebességű!!!) képet ad. Többet is láttam már. Érdekes PowerMAC egyből 100%folyamatos képet produkált --> x86 agyonfelosztott műveletvégzése vs. folyamatosan fejlesztett PPC. Hát ez az egyik nagy különbség. Csak mivel az emberek ezekkel nem foglalkoznak, igénytelenségből jó nekik a pécé. És akkor én is fogjam be és legyek elégedett mi. HÁT NEM! Engem ne hurrogjon le szűk látókörű pécé fan se és másokat se! Meg magát pártatlannak kikiáltó ködösítőember sem, aki aztán mégis inkább a MACet szidja mindenhol. Ezek nemkem nem hitelesek.
    Nem hagyjátok magatokat. És vegyetek pécét mert az olcsóbb meg otthonra jobb. Lehet.