• archkoven
    Te akkor már elég régen olvashattad a TH-t ha úgy érzed, hogy az elfogult az Intel irányába, ugyanis én magam kissé elfogult vagyok az AMD irányába, de ennek ellnére sem érzem úgy, hogy az TH az Intelt nyomatná, sőt rendszeresen az AMD-t tartja az utobbi időben jobb vételnek szinte minden kategóriában. Pl. a legújabb processzortesztjük címe sem az Intel irányába történő elfogultságra utal: Amd 4000+ és FX-55 -szögek a P4 EE koporsójába?".
    Egyszer lettem mérdes rájuk, mikor videokkal illusztrálták az Athlonok hővédelmét, azok szarrá égtek míg a Pentiumok semmi bajuk nem lett. Valójában akkor is csak a realitást mutatták be, viszont elsőként hírt arról mikor mikor az AMD kijavította a hibát.
    A tuning kérdést pedig nem hiszem, hogy túldimenzionálják, hiszen az oldal elsősorban számítógépfanatikusoknak és nem háziasszonyoknak készül, őket pedig érdekelheti a tuning is. Bár engem speciel kevésbé (bár természetesen én is grafitoztam a Duronomat a leírásuk alapján és működött!), szerintem a plusz teljesítmény nem éri meg a hangosabb hűtésért, főleg úgy, hogy egy hónap múlva már megveheted azt a processzort amire tuningoltad (és akkor már csak a zaj marad).