A magyar és a külfüldi HIPHOP UNDERGROUND
  • ROKICA
    Legalább beismered hogy az hülyeség hogy azt hiszik hogy aki eminemet hallgat az kivétel nélkül divatrapper, vagy nagyon nem ért a rapphez, vannak kivételek,
    szerintem nem az összes száma olyan h :"lekurvázza, az annyát a feleségét ... és ez tetszik az embereknek? ez hüdemenő?"
    a nagy sikerei előtti régebbi számainak igenis sok értelme van.
    én szeretem a mostani számait is, és épp azért tisztelem Eminem-et, mert ennyire képes mozgatni a tömeget, és a pályafutása során megtanulta hogy hogyan kell nagyonsok pénzt keresni egyszerű anyázásokkal, lekurvázásokkal, gyűlöletkeltéssel... és ez az ember nem lett idáig felfújva, hanem saját maga jutott el idáig, nemis idáig, idáig akárki eluthat, de ő megtartotta ezt a pozíciót mert tuggya hogy keverje amerika kártyáit, és ebben az a legjobb és a legirónikusabb hogy a legtöbb számában be is ismeri, hogy amit mond azt az amerikai nép komolyan veszi, és más nagyon SIKERES számaiban pedig szabájosan leszarozza azokat akik őt hallgatják. Ennek ellenére nagyon nagy sikere van ezekbőla számokból, és nem azért mert képmutató, hanem mert ŐSZINTE, és a statisztikák azt mutatják hogy ez a fajta rappelés nagyon bejön az amerikaiknak, és nekem is.

"Szerintem azok, akik azért nem hallgatnak Eminem-et, mert divat, azok még rosszabbak mint azok akik azért hallgatják mert divat."
    sajnos vannak ilyenek:) akik megrögzötten az ismeretlen előadókat hallgatják. nem mutogatok senkire csak mondtam hogy van ilyen.