1180
A magyar és a külfüldi HIPHOP UNDERGROUND
-
#420 de viszont most rendeltem meg a
Rich-Zed - Ex machina
Alakváltók - Hétköznapi győztesek -
#419 legalábbis én nem de yo ez a két kis gonosz szmájli e: -
#418 nem -
#417 Hallott már valaki a "Délvidék Hangjai" nevű Vajdasági bandáról? -
#416 http://www.regireppek.atw.hu/ -
#415 a zenét egy Magix nevű progival, de nem értek hozzá szal elég amatőr lett semmi igazi ritmus... -
-
#413 Az a görkoris kiscsaj aranyos volt :D na de komolyan hát kéne még pár dologban fejlődnötök, de az is lehet hogy egy jó mikrofon is segítene, a mondanivalót értem hát ja sajnos ez igaz és ez van :(, amúgy a zenéket mivel csinájjátok, hiphop ejay-al? -
#412 hello
akartok engem latni egy videoklippben? az a helyzet hogy csinatunk a bandaval egy videoklippet, szal tudom h naon amator de ez van, az eszkozok se votak meg , meg eloszor is probalkoztunk vele, meg a szam se profi de istenem maj fejlodunk, tisztaban vok vele h a forumon csakis fikazni foglyatok, de hatha mikor tobbszor megnezitek haljatok majd a mondanivalojat is... szal nem erdekelnek tulzotan a fikazasok, mert tudom mennyi es mien bajok vannak a klippel, de ez jott ossze,... aki akarja nezze meg.
Hiv.Oldal
Klipp
az oldalon lehet talalni kepeket a bandarol..
-
Tmac #411 Csak 6 szám lesz össz :(, azt hittem hogy fullos lemez lesz... -
#410 Saláta - 06-08-15 ezt töcsd le a Reppes lemegy benne végig -
#409 ALAKVÁLTÓK (Dolby & Saigon) - 7KÖZNAPI GYŐZTESEK
01-Intro /Bentvagyunk!/
02-A figyelem köz.ja
03-Tükörkép
04-7köznapi győztesek /feat. Tibbah/
05-Reppes
06-Outro
1000 ft+pk -
Csesza #408
thx - nem vágtam a címét -
#407 -
Csesza #406 amúgy Alattvalókat olvastam :) de tudtam hogy lesz nekik köze Ep(?)-jük, nemtudtam hogy ez lesz a címe...
még semmi infot nem hallottam erről a disk-ről csak azt hogy lesz... -
#405 Nem vágod mi az Alakváltók? Csesza bazmeg hát a Artoscsé meg a Siska közös EP-je -
Tmac #404 az nagyon ott lesz szvsz. -
Csesza #403 ??? nemvágom ezmiez?! -
Csesza #402 sika elvileg már kilépett a night child-ból, most már nemtudom mivan...
remélem azért még ősszel meglesz a cucc -
#401 én az Alakváltókra vagyok nagyon kiváncsi -
#400 azt én is várom, nem úgy volt hogy ma jelenik meg? még féléve valami szeptember 1 et mondott a Fanka, de aztóta már történt 1-2 dolog -
Csesza #399 nekem annyira sajna nem jött be, lehet azért mert nagyok voltak az elvárásaim :)
és most a phoenix lp-t
a digimann albumot
és a siska allstarz-t várom a legjobban :) -
#398 az hogy kettőjük között mivan az csakis az ő dolguk nekünk hallgatóknak az a dolgunk hogy szeressük azt ami teccik, apropó halottad az új Raptorz lemezt az aztán nagyon ott van -
Csesza #397 full így gondolom én is:)
már várom a Siska All Starz-t :) -
#396 ezzel én is így voltam bár aki ismer engem az tudja hogy nálam Siska a BEST! :D de mivel régen az RHK, majd a Feenoocchiz volt szoval nem foglalok állást mer a Check még mindig nagyon nagy -
Csesza #395 én már halottam és örűltem hogy a másik oldal "véleményét" is megtudtam hallgatni :) -
#394 Ezt úgy látom nem vágod mer valószínű nem hallgacc magyar reppet de azé elmagyarázom szóval: Check és Siska együtt voltak az RHK (Rímharcosok klubja) majd késöbb Feenoocchiz a Bloose Broavaz kiadta első EP-jüket "A pokol konyhája" címmel (már mint Feenoocchiz ként elötte volt egy EP-jük RHK - Ami a profin kifér) majd ahogy teltek az idők egyre nehezebben jöttek ki egymással ami a munka rovására ment ezért már nem lehettek Bloose Broavaz tagok ez után még volt pár Feenoocchiz trekk és bekerültek a Night Child-ba úgy volt hogy lessz egy LP-jük "Tisztelet a kivételnek!" címmel de már annyira nem bírták egymást hogy feloszlottak. Siska maradt a Night Child-nál és megjelent egy EP-je "Siska Feenoocchi - Temetetlen múlt (Siskamánia EP)" címmel amin volt a 13-as trekk "Halott Finuccsi" címmel amiben Check-et osztotta ki elég dúrván (ez 2004-es lemez vol) aztán olyan hírek voltak hogy Check abbahagyja de most (legalábbis én most akadtam rá) megalakult a Káva Krú amit négy Tatabányai srác alkot köztük Check és a Más világ trekk-ben vissza szólt Siskának (vagy inkább csak csípkedte) ennyi. Azér lejjebb ott van a Halott Finuccsi szövege de azé berakom ide is:
Siska Feenoocchi : Halott Finuccsi
Verze 1:
Szavamra döglenek a döglegyek arra hajtok, hogy több legyek
Mert ha hívnak rögtön megyek Én ilyen vagyok mit tegyek
A bizniszben nincs barátság ha kell mindenkit átverek
S ha elpártolnak a partnerek a végén mindent rádverek
Én, ilyen lennék, ilyen vagyok hogyha kell
De nézzünk Téged nincs vaker mér van hogy senki nem felel
A régi szép idők elmúltak de Siska marad bornemissza
Van ki meg a bort nem issza azt amit kértél Te hozd vissza
Nincs tovább ennyi volt itt a vége fuss el véle amit kapsz majd osztd be télre
Elötted nem borulok térdre
Neked nem volt jó a barátság a siker de több mi kell
Kivel csinálsz újra kariert nélkülem, mond meg kivel
Testvér, ellenséggé váltál én már köpök a fajtádra
Most a Te szád marad tátva de én nem nézek már hátra
Azt ha úgyérzed ez sok lesz, szaladj a buta szőke libádhoz
De a faszodon csak gitározz, menj vissza Martinához
Verze 2:
Emlékszem nem is olyan régen Te még sörökkel fizettél
És már annak is örültél hogy a közelemben lehettél
Aztán kérleltél hogy rapeljünk, hidd el Siska hogy jó leszek
Ember vagyok én is minden hazugságot elhiszek
Két szép szemednek, Tőled indul minden mibe belebuktunk
Neked köszönhetem azt hogy csak egy EP-ig jutottunk
Halott köröket futottunk saját házunk táján
Amíg te a kurva káván Siska egyedül a pályán
Megmutatom hogy kell majd én válalom a részed is
Nélküled sokkal könnyebb még ha rímem dühtől részeg is
Ettöl kidől egy részleg is ha értik soraim súját
És majd neked tovább adják haver másokat ne kúrj át
Mert Te hazug vagy ettöl én most háborgok mint Posseidon
Kistartol a szavam végig hullámzik a posse hidon
Nem lesz többet kegyelem, ökölbe szorul tenyerem
Mert nálam megvan a fegyelem hogy az egész várost bevegyem majd
Verze 3:
Azt mondod ne bogyózzunk többet spanok hiába van itt az éjjel
Mé ha úgyis a család ügyvédje néz szembe a veszélyel
Anyu mellett semmi pánik cukormázvan, nagy erkélyel
Zsánerekkel, ágybalányba sosem látott puszta kélyel
Nézzünk farkasszemet az nevet aki a végén nevet
Tiszta szívemből beszélek itt a szaromból egy szelet
Lehet Te is mondod még szeretsz a tűzzel játszani
De má nem fogsz régen dédelgetett álmokat valóra váltani
Dobd csak be barátom azt magyarázzad magadnak
Mert neked is sorba kell állnod szenvedélyed gyógyszeréjé
Mintha a falnak pofáznál soraid visszaütnek
De a falnak füle van Siska rímei beégetnek
Nélkülem senki vagy ezt tudja jól a város
És a Hip-Hop-ot is ráébresztem ki itt a rímgyáros
Siska! olyan mint hádész neked az egészségre káros
Velem a Rap frontál karmból és ez 24 karátos köcsög! -
#393 ki az a Check? Ezek rivalizálnak?:) Fegyverekker? Baseball ütőkkel?
vagy csak jáccák a nagyot és szologatnak egymasnak.:)
-magánvélemény- -
#392 Na ezt vártam!!!!!! CHECK visszaszólt SISKÁNAK!!!! Lehet hogy ez csak nekem új, nem baj :D és eléggé jó lett ezt má szeretem innen Tatabányáról jönnek a jó trekkek már csak Redym-nek kéne valamit mutatnia na de vissza Check itt van-e: Káva Krú - Más világ
Ha valaki nem vágná ez a rész az: "...azt terjeszti rólam ez a méretes féreg, hogy meghalltam, de kérlek nézzetek, élek..." -
#391 Én nem nagyon hallgatok külföldi rapet csak ezeket:
Wu-Tang (általában az összesnek a szólóját is föleg Methodmant)
Snoop Dogg
Dr Dre
Cypress Hill
Jedi Mind Tricks
Fat Joe
DMX
Busta Rhymes
Run DMC -
#390 Attól eltekintve hogy híres, ismert -e nekem ez a szám jelenti a rap-et:
kingEdo Maajka & Frenkie - Ne mo zes.avi (10MB) Low Quality VIDEO de a zene állati -
#389 eminem szám, csak hogy a sok előítélő lásson kicsit többet is eminemből ne csak a felkapott számokat -
#388 eminem szám, csak hogy a sok előítélő lásson kicsit többet is eminemből ne csak a felkapott számokat -
#387 nem.. én nem azért hallgatom ezeket mert ismeretlenek.. ugyanugy hallgatom DMX-et vagy Eminem-et. -
Tmac #386 "sajnos vannak ilyenek:) akik megrögzötten az ismeretlen előadókat hallgatják. nem mutogatok senkire csak mondtam hogy van ilyen.
-Beogradski Sindikat
-Frenkie
-Tram11
-Bolesna Braca"
Számomra ezek az emberek is ismeretlenek (akkor most te is ebbe a táborba tartozol... :D :P
-
#385 persze vannak olyanok is akik csakis ismert-eket hallgatnak.
amúgy meg ami számomra nem ismert az nem feltétlenül szar a számomra.:)
de azt már utálom hogy csak azért divatrappernek titulálnak mert teccenek eminem számai.. akik azt teszik azok azok akikről beszéltem általában. -
Csesza #384 "ismeretlen előadókat hallgatják"
sztem csak számodra ismeretlenek...
jah és sehol nem írtam hogy az összes száma olyan hogy lekurvázza az annyát...
én is halgattom Eminemet régebben amig az értelmes dolgokról reppelt lásd. Marshall Matthers LP
és rájött hogy a sablonduma és a keménykedés kell az embereknek és ezzel lehet sok kesst szerezni és ezzel folytatta -
#383 Legalább beismered hogy az hülyeség hogy azt hiszik hogy aki eminemet hallgat az kivétel nélkül divatrapper, vagy nagyon nem ért a rapphez, vannak kivételek,
szerintem nem az összes száma olyan h :"lekurvázza, az annyát a feleségét ... és ez tetszik az embereknek? ez hüdemenő?"
a nagy sikerei előtti régebbi számainak igenis sok értelme van.
én szeretem a mostani számait is, és épp azért tisztelem Eminem-et, mert ennyire képes mozgatni a tömeget, és a pályafutása során megtanulta hogy hogyan kell nagyonsok pénzt keresni egyszerű anyázásokkal, lekurvázásokkal, gyűlöletkeltéssel... és ez az ember nem lett idáig felfújva, hanem saját maga jutott el idáig, nemis idáig, idáig akárki eluthat, de ő megtartotta ezt a pozíciót mert tuggya hogy keverje amerika kártyáit, és ebben az a legjobb és a legirónikusabb hogy a legtöbb számában be is ismeri, hogy amit mond azt az amerikai nép komolyan veszi, és más nagyon SIKERES számaiban pedig szabájosan leszarozza azokat akik őt hallgatják. Ennek ellenére nagyon nagy sikere van ezekbőla számokból, és nem azért mert képmutató, hanem mert ŐSZINTE, és a statisztikák azt mutatják hogy ez a fajta rappelés nagyon bejön az amerikaiknak, és nekem is.
"Szerintem azok, akik azért nem hallgatnak Eminem-et, mert divat, azok még rosszabbak mint azok akik azért hallgatják mert divat."
sajnos vannak ilyenek:) akik megrögzötten az ismeretlen előadókat hallgatják. nem mutogatok senkire csak mondtam hogy van ilyen.
-
#382 Legalább beismered hogy az hülyeség hogy azt hiszik hogy aki eminemet hallgat az kivétel nélkül divatrapper, vagy nagyon nem ért a rapphez, vannak kivételek,
szerintem nem az összes száma olyan h :"lekurvázza, az annyát a feleségét ... és ez tetszik az embereknek? ez hüdemenő?"
a nagy sikerei előtti régebbi számainak igenis sok értelme van.
én szeretem a mostani számait is, és épp azért tisztelem Eminem-et, mert ennyire képes mozgatni a tömeget, és a pályafutása során megtanulta hogy hogyan kell nagyonsok pénzt keresni egyszerű anyázásokkal, lekurvázásokkal, gyűlöletkeltéssel... és ez az ember nem lett idáig felfújva, hanem saját maga jutott el idáig, nemis idáig, idáig akárki eluthat, de ő megtartotta ezt a pozíciót mert tuggya hogy keverje amerika kártyáit, és ebben az a legjobb és a legirónikusabb hogy a legtöbb számában be is ismeri, hogy amit mond azt az amerikai nép komolyan veszi, és más nagyon SIKERES számaiban pedig szabájosan leszarozza azokat akik őt hallgatják. Ennek ellenére nagyon nagy sikere van ezekbőla számokból, és nem azért mert képmutató, hanem mert ŐSZINTE, és a statisztikák azt mutatják hogy ez a fajta rappelés nagyon bejön az amerikaiknak, és nekem is.
"Szerintem azok, akik azért nem hallgatnak Eminem-et, mert divat, azok még rosszabbak mint azok akik azért hallgatják mert divat."
sajnos vannak ilyenek:) akik megrögzötten az ismeretlen előadókat hallgatják. nem mutogatok senkire csak mondtam hogy van ilyen.
-
Csesza #381 "kritikában gazdag, csak tudnám mit ért hozzá hogyha eminem cédét hallgat..."
teljesen igaz, mert ehhez a felfujt emberhez hasonlítgatják a magyar mc-ket
mivel tisztelet a kívételnek nem mindenki fordítja le és érti(?) meg a számait
lekurvázza, az annyát a feleségét ... és ez tetszik az embereknek? ez hüdemenő?
ezért nem tud véleményezni! figyeld meg eminem számait !magyarul! az amerikai nép nagyon buta... általába leír valami csavart szöveget, de azt a köv. mondatban el kell magyarázni hogy egyáltalán megértse a nép
az ilyen emberek nem veszik be a bonyolultabb, összetettebb és mélyebb szövegvilággal rendelkező magyar Underground mc-k szövegeit
mert akkor vagyok kurvakirálycsávó ha a szinpadon megy a yo-yo
nah ez van