Rap underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van 1 pár honlap ami ezzel foglalkozik..nemtom tudod -e pl.anonym ip bizonyos honlpokon keresztül...van is egy ilyen user-e itt az sg-n de elfelejtettem a kódját...
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
max. akkor érthetném meg ha party track-rõl van szó
És itt te nem fogod fel h mirõl szól a szöveg...de nemhibáztatlak mert honnan is tudnád....
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
---még mindig nem fogod fel---
mind1 hanyagóljuk
majd meghallgatom és akkor megbeszéljük
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
punkert arról lehet megismerni, hogy az a neve: "punker", és nem szarakszok, csak megkérdeztem, hogy hány regje van talonba
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
van egy rapp banda: raplace
én alapítottam, 3an vagyunk benne.
és én írok 1 szöveget...(nem mindet én írom de majnem)
ezt a szöveget a bandával megnézzük és ha teccik mindenkinek akkor felosszuk 1másközt a részeket...
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
Léci privátban mondd el a DÁJREKTÓRIÁSZ-nk.
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
De meddig? Örökre ?<#wilting>#wilting><#levele>#levele><#violent>#violent><#felkialtas>#felkialtas><#pias>#pias>
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
2.remélem senki se szavazzott mert még nincs is felrakva zene akkor meg miafaszra szavazott volna..
3.mabbak-tudod az sg ...nemis az sg hanem az ilyes seggek mint punker soha nemtanulják meg h engem nem lehet ban-olni....:-Ü
ﺺﻀﺦﯧﮒﯢﱢﺈﺸ
-Directorius
-Directorius2
-clark
meg mittomén még mi, az elsõ regjét letiltották a hülyeségei miatt, aztán, amikor újra regelt, kapcsiból bannolták mindig, ezzel a dájrektóriasz meg meghúzta magát. Modok nem nagyon jártak arrafele amerre õ, de most úgylátszik elkapták.
szal röviden:
ua. az ember több reggel nem lehet itt az sg-n aktívan (fõleg ha már bannolták)
\"Az SG-n a fórumozóknak joguk van befogni a pofájukat! Ha mégis beszólnak valamit azt a Moderátorok felhasználják büntipont indokként...\" -DIRECTORIUS-
\"Az SG-n a fórumozóknak joguk van befogni a pofájukat! Ha mégis beszólnak valamit azt a Moderátorok felhasználják büntipont indokként...\" -DIRECTORIUS-