• Ryder7
    spike0007: volt az 6 milla is! hamarosan annyi lesz mint Obama előtt.

A rész, szerintem:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a rész nagyon jóra sikeredett, sokkal rosszabnak vártam, meg is lettem szólitva miatta.

Egy kicsit rosszúl nézet ki az elején KITT, gondoltam milyen jó rész lesz ez is, hamár CGI-vel kezdünk, de nem. csak sötétitett üveg volt KITT-en. (lehet, hogy én vagyok a hülye és télleg CGI-volt) Tiszta röhely volt amikor már az egész csapat, (hogy ne mondjam SSC) elaludt, főleg Zoe meg Billy, aki ezt-azt kieresztett magából Zoera meg sikerült leesnie az ágyból. nagyonpöpec.

Aztán jött a kiscsaj, a Manny vagy hogy kell irni. Hihetetlen egy IQ harcos, rendesen beszólt Billynek. A BMW is szépen szét lett lőve. Itt-ott látszott a CGI, de nem volt olyan vészes mint amikor Mike és KITT felmentek a repülőre a 11-ik részben. Hiányzott a részből az Attack mode, de igy is nagyon jó lett.

A film végében viszont nagyon kiábrándultam. és most nagyon spoilerveszély van. gondoltam, hogy KITT felkappja Mikeot, aztán Attack mode és egy komoly üldözés során elkapják a rablókat, errefel nekeiment a láma a kukának és kész.