4495
-
#3415 ez még csak átmeneti állapot, mert még műholdjuk sincs, szóval,csak ilyen féllegális alapitvány. -
unisol1 #3414 Nem is értettem, hogy Zoé miért maradt ki! Most már van neki is hely... KARR jobb szerepet kapott benne!
Oké, thanx. Nekem 39%, & jóideje meg se moccan (mondjuk még nem nézném...) -
High end PC #3413 jelenleg melyik a legújabb rész? 1-11-ig leszedtem. van/vannak már ujabb részek? -
Dean Winchester #3412 végre!!!
ez volt az a rész ami mondhatni a kezdettől fogva végig izgalmas volt!
nagyon bejött és tetszett,a legjobb rész az eddig sztem!
-
#3411 Jó, de meg kellett csinálni. :D
Am. elég rossz így a jelenlegi főhadiszállásuk, jobb lenne ha vennének egy high tech kamiont. :p Ennyi embernek elég lenne, nem kell az a nagy központ. -
#3410 de aztán megjavul :P
-
Szabi1991 #3409 kíváncsi vagyok, hogy a második évadban, majd hova költöznek.. :D
Sarah-nak van egy "kis" pénze, abból akár a holdon is lehetne a bázisuk :DD -
#3408 szvsz nem karbantartják, hanem újratöltik árammal, üzemanyaggal, egyéb fogyó eszközzel :) -
Szabi1991 #3407 jó kis képek, thx :))
most ez a hátterem :D
-
#3406 jóvan na:D te győztél... -
#3405 Találtam egy-két jó képet KITT-ről: KITT :D A második képet nem lehet megcsinálni, hogy animációként menjen rajta a scanner? Én próbáltam az ImageReady progival, de még nem jöttem rá hogy kell :( Nem használtam még ezt a progit. Kéne egy kis help! :D -
#3404 De az is elromolhat, lásd K.A.R.R. utáni állapot. :P -
#3403 Nekem kell mindig hibákat keresni, csak nézni kell!!! :D
Minden filmben, sorozatban van hiba. A régi KR sorozatban voltak durvább hibák is :D Pl. mikor a biztonsági öv kilógott KITT becsukot ajtajánál, stb. :D -
#3402 igen, csak ebbe az a hiba,
hogy ott van a nanotechnológia (rímeltxD)
szóval, ha KITT önjavitós akkor minek kell karban tartani? KI2T se volt karbantartva, csak feljavitva meg újáépitve. -
KRhu #3401 Hát a két sárga robotkarnak forgatja, dönti Kittet a "centrifuga", hogy azok minden oldalát, pontját elérjék és karbantartsák. Ez tök egyértelmű. -
Szabi1991 #3400 aha:
-
unisol1 #3399 "centrifugában fogják-e még forgatni Kittet"
Ja igen, annak mi értelme, van, mester?! :-)
Még csak a Vegasosnál járok, nemtom azóta volt-e róla szó, de eddig nem fogom, hogy az mire is jó neki...
Ja, tényleg időutazó sziget, el is felejtettem, hogy ilyen durván fejezték be... -
unisol1 #3398 A 2 héttel ezelőtti CSI Miami magyar premierjében is szerepelt, lestem, hogy látom másban is! Az is KR előtt volt. -
unisol1 #3397 Fú, megint új intró van?! Kérdezni is akrtam, még nem jött le nekem, most értem haza, a gépet meg nem hagytam úgy... Kíváncsi vok rá... -
ldavid #3396 torrentről letöltöd (thepiratebay, mininova, eztv.it), feliratot meg találsz a hosszupuskasub.com-on -
#3395 ti hol nézitek meg a részeket? torrenten találtam egy részt, de nincs rajta felirat... -
#3394 de szar XDD -
KnightRider #3393
Na, ez már eléggé TOS szagú volt. Nagyon tetszett. Jó végre, hogy a terroristák mellett ott vannak az átlegemberek is. A kislány nagyon nagy arc, hogy odaszólt már Billynek :D
Részemről örülök, hogy nem volt Attack Mode, meg semmi, nem kellett semmilyen hiperszuper izé, hogy Kitt elkapja a rosszfiúkat. A TOSban is számtalanszor volt olyan, hogy kitérítette őket azzal, hogy az útjukba áll.
Humanizálódik az SSC: bőrkanapé!!! Rajta Zoe meg Billy, najólvan :D A sárga robotkarok meg eltűntek, gondolom HANK-et gyászolják. Kíváncsi vagyok, hogy a centrifugában fogják-e még forgatni Kittet.
Elvertük a Lostot? Öregem, ez azért nagy teljesítmény! Bírom a Lostot, de hát azért egy beszélő autó mindig is jobb, mint egy időutazó sziget :D
Szóval: a reboot nagyon jóra sikerült, hozta azt, ami a Knight Ridert azzá tette, ami. Most már csak a Turbo Boostok kellenek nagyobb számban és minden frankó lesz!
-
ldavid #3392 lol -
Szabi1991 #3391 de buzis az a fülbevaló -
#3390 Egy kis érdekesség
1:51-nél
Justin Bruening a Knight Rider előtt szerepelt egy Britney Spears klipben is.
-
#3389 nekem eddig ez a rész jött be legjobban :D
olyan filingem volt tőle mint ha a régit néztem volna -
#3388 tenksz az infóért... még meglesem, aztán holnap eldöcögök két tanóráért a suliba... -
Szabi1991 #3387 ám hosszupuskán kint a magyar felírat, thx Lalee -
#3386 öö tudomásom szerint "One man can make a difference"-et mondott Wilton, Michaelnek, de ha nem akkor Michael Mikenak a pilotban az tuti.
Igen lassan meglesz a 7 millió, főleg, hogy ez enyén humoros rész volt, az meg sose árt egy sorozatba se. -
spike0007 #3385 Remélem ez a tendencia marad s még rátesz egy lapáttal a KR! Lassan elérjük a kindulási nézőszámot! "I have faith!" "You can make a difference!" :) -
spike0007 #3384 Lostot vertünk bazki!!! Jee!!!!
Megnéztem a részt és nagyon bejött original volt az egész! A sötétített ablaküveg nekem bejött, a lepattanó golyók KITT nanopáncéljáról olyan oldszkúlosak voltak jó volt látni, KITT és a kislány beszélgetése nagyon jó volt, KITT mikor észrevette hogy életben van a muki akit lelőttek és odament megvédeni és a végén KITT akciózott mikor nem engedte elszökni a rablókat azok meg nekimentek valami másik kocsinak, ja és a lézeres kiszabadítás ahogy kiszabadította Mikeot aki épphogy lejutott a robbanások elől! A legvége meg pont olyan volt mint a régiek kedélyes beszélgetés!:) Igen igen igen!!! Jöjjön a többi rész s remélehtőleg a második évad!:) -
#3383 spike0007: volt az 6 milla is! hamarosan annyi lesz mint Obama előtt.
A rész, szerintem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a rész nagyon jóra sikeredett, sokkal rosszabnak vártam, meg is lettem szólitva miatta.
Egy kicsit rosszúl nézet ki az elején KITT, gondoltam milyen jó rész lesz ez is, hamár CGI-vel kezdünk, de nem. csak sötétitett üveg volt KITT-en. (lehet, hogy én vagyok a hülye és télleg CGI-volt) Tiszta röhely volt amikor már az egész csapat, (hogy ne mondjam SSC) elaludt, főleg Zoe meg Billy, aki ezt-azt kieresztett magából Zoera meg sikerült leesnie az ágyból. nagyonpöpec.
Aztán jött a kiscsaj, a Manny vagy hogy kell irni. Hihetetlen egy IQ harcos, rendesen beszólt Billynek. A BMW is szépen szét lett lőve. Itt-ott látszott a CGI, de nem volt olyan vészes mint amikor Mike és KITT felmentek a repülőre a 11-ik részben. Hiányzott a részből az Attack mode, de igy is nagyon jó lett.
A film végében viszont nagyon kiábrándultam. és most nagyon spoilerveszély van. gondoltam, hogy KITT felkappja Mikeot, aztán Attack mode és egy komoly üldözés során elkapják a rablókat, errefel nekeiment a láma a kukának és kész. -
predike #3382 Hát én nem tom de a 13. rész volt a legrosszabb teljesen elkeserített, eddig legalább is én így látom, megnézem még a 14.-et aztán döntök h nézem e tovább. -
Bullitt #3381 De lol... frissítették az adatokat, már 6,10-nél járunk éss elvertük a LOST-ot... -
Bullitt #3380 De ez az össznézettség és szinte az számít a legkevésbé. A csatornákat a ratek érdeklik... -
spike0007 #3379 Obama óta nem voltak ilyen jó számok, max Obama beszéde előtt ez az! -
spike0007 #3378 Megnyugodhatsz 5,86 millió néző volt!:)
Knight Rider," 3.8/6, finished a distant second for NBC.
http://knightrideronline.com/forum/viewtopic.php?f=1047&t=13649
Szép volt csak így tovább! -
#3377 na megnéztem az új rész, ez akkora volt, hogy már nem igaz. szerintem a legjobb, kellően humoros, de azért komoly is, olyan Dr. House szerű volt humorban és alig volt CGI.
Végre KITT ablakia befeketedett, igy alig lehetett a CGI-t megkülönböztetni a valóságtól, az "új" intró is marha jó lett. Remélem lesz nézőközönség legalább vagy 5.5 milla, mert ez a rész megérdemelné nekem jobban bejött mint a KARR-os, főleg hogy én is szunditás után néztem meg. -
unisol1 #3376 Hali. Köszi, hogy szóltál, alszom rá 1et, a fém modell tetszik igazán, de lehet, hogy ez is jöhet!
Köszi!