Knight Rider (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

overtkill
Még egy érdekes dolog: KI2T-õt is akkor Graiman tervezte?

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

overtkill
Hmmm, szerintem holnap reggel mondhatjuk hogy Alex Torres, rest in piece....😄nem pedig peace.....😄

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Jah, megint kapóra jön a totálkár az újításokhoz (2. generációs SPM :-) )
Enterprise-ra gondolsz, ugye? Mondjuk ez a KR még bõven nem tett le annyit, mint az ENT 3 évad alatt, bár talán pont ezért kéne neki még jobban az esély... "In God We Trust" (valszeg a $-okra is ezért nyomták, bíznak a folytatásban... :-) )
meg ez csak vmi kikerült gagyi hangos verzió 😄

Ryder7
há' nem ezt magyarázom én is?

am csak én vagyok a süket vagy KARR annyira halk, hogy semmi hangja nincs abszolut. talán a Transformes miatt hiányzik.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

DJ Skyline
mert olyan hatása van így, mintha KARR szinkron hangja mellettem lenne és beszélgetne velem. 😄 tehát teljesen emberi hangja van, persze KITT-nek sem egy fú de torz a hangja, de ha torzabb lenne KARR hangja akkor jobban átjönne hogy õ egy negatív szereplõ.

Ryder7
Na ez a videó már mekkora.

Amúgy meg KARR-nak semmi baja, nem hinném hogy szüksége lenne KITT testére, holnap kiderül.

Sky: KITT hangja se olyan torz akkor szegény KARR-é miért legyen? (bár ha durvább hangja lenne, jobban lehetne "érezni" rajta a gonoszságot)

overtkill: lehet, hogy látszik, h PC animáció (CGI) az igaz, de legalább nem olyan ronda, mint az utolsó részben volt az a sok CGI...

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

DJ Skyline
a zene olyan benne mint kb a Knight Rider játékokban volt, atom gagyi. 😄 de végre jónak ígérkezik az epizód, bár KARR hangján kicsit torzíthattak volna, robotosabbá tehették volna kicsit vagy nem tudom

overtkill
Meg látszik, hogy pc animáció az egész... :S

Narxis
Csak én érzem kicsit bénának? Lehet az animáció miatt van. :S Meg Torres olyan hülye fejet vág. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
😄DD

<#idiota>

Húúúúúúúúúúúwazze!!!

Azért benne van a jómunkásemberben a para, hogy kihúzzák a dugót 😄 Torresnek meg van vér a pucájában, hogy csak úgy utasítgat egy öt méter magas, gépágyús robotot 😄

Narxis: elképzeltem a jelenetet. --Mike: Jaunapotkévánok, kéne még egy olyan fekete ótó! Bele bivaly erõsítõ, hangszórók, plélysztésün, meg az a... hogyishíjják?
Sarah: Nanotechnológiai páncélvédelem.
Mike: Na, az.
Mustang manger: Sajnálom, nanotechnológiai pácélvédelemmel csak ezõzetes rendelésre szolgálhatunk. De most akciósan kapnak rá téligumit, opálosra tukkózott felnit éééés... egy csokorra való kókuszillatú Wunderbaumot.
Mike: Nem lehetne vaniliás.
Mustang manager: Epres.
Mike: Oké, megegyezttünk.
Mustang manager: Holnapra szállítjuk.
Mike: okéjj. Alászó'gája! --

Oké, mai agymenés megvolt 😄

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

szpojler...

Narxis
Lehet tesznek egy kirándulást a Ford gyárban holnapi részben, jó kis reklám lenne nekik.<#eplus2>

És ebben ott volt a másik dolog: hogy csak három olyan rendszer van, ami fenn tud tartani egy AI-t: Kitt, Karr és az SSC-ben a backup. Na most az SSC-t le fogják bontani, Karr meg nem hiszem, hogy jó állapotban van, ezért kell nekik Kitt teste. Hogy a másik Mustang honnan lesz... holnap kiderül 😄

Ryder7
öö én úgy tudom, hogy az ál-Zoenak nem KITT teste, hanem MI-je (mesterséges intelligenciája, AI) kellet, és azért töltötték fel az SSC-be.

overtkill
A 6. részben volt arról szó, hogy KITT-et azért akarták önmegsemmisíteni, mert valamiért az ál-Zoe-nak kell KITT teste, akarom mondani a váza, maga a kocsi........Szóval ez kissé homáylos nékem, de majd holnap hajnalban kiderül.....

DJ Skyline
biztos elõdje nyomába akart eredni, hogy majd jól bele turbo boostol KARR-ba, és akkor majd bumm. 😄

overtkill
Amúgy én még csak azt nem értem, hogy mi a francnak esik neki KITT KARR-nak frontálisan?MErt a promókból nekem ez jön le.....Fõleg ott, amikor kap egy akkora maflást, hogy majd a nanitjai adták a párját?

overtkill
Na még csak egyet kell aludni, éééééés.......The Battle Begins....😄

Ryder7
oké ez szép és jó és meg is tudja csinálni (self programming), de akkor KITT prockója mibe került? egy olyan õsrégi kocsiba mint a KR 2000-ben?

Lehet, hogy Kitt teste is képes robot transzformra, csak a nanotech kérdése az egész. Valószínûleg Graiman nem akart beprogramozni Kittbe egy ilyen kifejezetten pusztításra épített formát, helyette lett a szintén ütös, de azért konszolidáltabb "Attack Mode". De Karrban benne van a program és áttranszformálja a pónikocsit Optimus Prime kisöccsévé, hogy zúzzon egy kicsit 😄

Ryder7
azért mérget nem vennék rá hogy regenerálódik. ha kimegy a számitógép, akkor nem regenerálódik az tuti.

Durván néz ki KITT! Nem semmi, szegény!😞 De majd regenerálódik!😊

Ryder7
ezt a KARR prociját KITT "testébe" dolgok már én is olvastam, csak épp itt, de ahogy KARR széthúzza azt a függönyt nem úgy néz ki mintha KITTbõl jött volna. De nem úgy kezdõdik az új rész, hogy KITT-et ellpoják?

HTS s3rg1nh00
kitt-et ültetik karr-ba...legalábbis az én tudomásom szerint😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Mondjuk jó lenne, hogy akkor Sarah átépíti kissé, klasszikusabb mûszerfal, akármi.

Még valami: olvastam olyan kommentet a KRO-n, hogy ugye Karr prociját beültetik Kitt autójába. Tehát akkor ez a kocsi valami pótlék és lehet, hogy nincs nanotech páncélzata.

Ryder7
szerintem ez annyira hazavágja KITT-et, hogy nem indul be a processzora, és nincs nano, és jön Sarah, szépen összepofozza és mindenki él tovább boldogan.

Ijjj, ez fájdalmas. Legutóbb az eredeti volt ennyire lezúzva Az ál-Devon-ban. Vajon a nanotech ezt a sérültést is helye tudja állítani?

Eddig csak egy sorozatot hoztak vissza a hallból és azt is csak egy évadra..

Ryder7
mondom én hogy petició kõ' az NBC-nek, hogy legyek 2-ik évad:

Gray bácsi ezt szólta:
"Hey Knight Rider fans, Gary Scott Thompson here. We are on the set of episode 117 which will be the season finale. So far we have expended about 4000 rounds of ammunition, which is lying all over the ground, you can see all these shot up cars. We have a really great season finale for you.

The show is not cancelled. We're doing a reboot and, a lot of folks don't know this, but NBC not only cut costs by cutting episodes, which they did on a bunch of shows. They also just laid off 750 people yesterday in their production offices and their other offices. So this is a cost-cutting measure, it is not a cancellation measure.

So... Writing letters, though! Write a lot of letters to NBC telling them that you want Knight Rider back. To Ben Silverman at NBC!"

a vége a lényeg. irjunk Ben bá'-nak az NBC-nél, hogy wantoljuk a Knight Rider back.

Na, pont ezt akartam írni, csak hát nem volt sok értelme, (mivel úgyis hiába siránkoznék, inkább örüljek ennek, ami van.) Mármint hogy ez az új KARR visszahozás sose pótolja a cancel miatt el nem készült 5x01-02-ben lévõ KARR dolgokat! Fú, mit meg nem adnék azért, hogy azt lássam! Egy másik dimenzióban biztos létezik... csak hát oda még GPS-el se találok el...!
Hát fiúnak meg ott a Májkül! (sorry, hogy beleugatok, de hát muszály volt... :-) )
Tetszetõs, fõleg a hossza, de a másiknak sokkal ütõsebb a zenéje...! Olyan sötét hangulatú, mittomén világvége hangzású...
Jah, szerintem "I am A....... nem the! Ezen akkor is gondolkoztam, de ha annyira egyedinek tartja magát, akkor the, de nekem "a" rémlik. Nyah, ennyi! :-)
Ryder7
ja egy duplarészes jó lenne, pl úgy h KARR az elsõ rész végén gyorsan hazavágja KITT-et és a másodikba payback mint góliáttal.

HTS s3rg1nh00
18-ért van scanneres is😉

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

DJ Skyline
oda van írva az oldalon valahol

overtkill
Zolii: a házhozszállítás ha jól tudom, ide Európába kb 7-8 ezer forint...Legalább is 4 éve annyi volt....
Más: Nem tudom ki hogy van vele, de én szivesebben látnék egy dupla részt a Kitt vs. Karrból.....😄

zoliii
Sziasztok! Mennyibe kerül a házhoz szállítás, ha az ebay-rõl megrendelem a 2008-as Ford Mustang Shelby Gt500KR-t? Most fent van 40$-ért. Nálunk sehol sem lehet kapni 😞 Meg egyáltalán az ebay-en hol lehet megnézni a postaköltséget?

Ryder7
Torresal azért csúnya dolgok fognak történni, ebbe a Green Box videóban látszik, ahogy repked szegény össze, vissza és van egy pár mps kép ami olyan mintha KARR "belefúrna" Torres fejébe, persze lehet, hogy ez csak ilyen artwork hogy idegelje a nézõket.

Ryder7
szépen össze lett vágva a videó az tuti! és az a szöveg, hogy ne hagyd ki. wááá.

amúgy nekem az utlosó résszel nagyot csökkent a szememben a sorozat, túl sok volt benne ezúttal a CGI. KITT átalakulása oké, de már a repülõ is nagyon CGI-sen szállt le, egy kicsit már sok volt.

Ryder7
Zoe? hmm inkább Bonnie.😄 már egy pár hete azon filózok ha (hangsúlyozom ha, de úgyis fiú lesz) akkor talán Bonnienak fogom hivni. Szép magyar név XD

A régi Knight Rider sorozatnak nem akar jönni a többi évadja DVD-én? Egy éve kiadták az elsõ évadot és néma csend...

5c0rp330n
jaja 😊

Narxis
Hát ezen a Torres "jeleneten" még mindig röhögök. 😄 Tisztára 50-es évek King Kong feelinje.. 😄

SZPOJLERRR4!!!!44