• KnightRider

Na, mwegnéztem és... kicsit csalódtam. Az emberi jelenetek nagyon jók voltak, meg az, hogy Kittet a Netről szedték össze (www.michaelknight.org). A playstationos cuccot nem értem, ki lehetett volna hagyni és több Karrt bele.
    Karr: mi a fene? Miért kell neki összeolvadnia egy emberrel? Valahonnan ismerős a kocepció, de most hirtelen nem ugrik be, hogy honnan. És mi ez a megszállottság Michael felé? Torres nem volt elég finom?
    Karr csata: iiiiigggeeennnnn!!! Rövidvolt, de jó. A rövidsége elrontotta nekem az epizódot, lehetett volna dupla rész, hogy ennek az a vége, hogy ott áll a két Mustang egymással szemben és Karr átalakul, hogy "Yo dawg"
    Volt végre Ski mode! Fasza! Volt grappling hook. Jön vissza a TOS tech. Karron átugratni: klasszikus. Ez a robot Karr meg csak még jobb célpont. Mondjuk hogyhogy Torres nem kenődött péppé, mert hát át Turbo Boostoltak rajta :D
    Végre újra lesz Alapítvány. Ideje volt már. A kérdés, hogy Torres főnöke nem akar-e majd keresztbe tenni nekik. Vagy az a szál halott mostantól?
    Kitt hirtelen újjáépülése nem tetszett. Sokkal jobb lett volna egy lassabb, részletesebb valami és ahhoz sem kellett volna komoly CGI. Na mindegy. Hogy a zúzott Kitt motorháztetején miért nincsen a két ezüst csík? Sosem tudjuk meg ;)
    Naszóval, jó epizód volt, de Karr ide, Karr oda, az előző jobb volt. Karr: rest in pieces :D Kitt: adj nekik!