• KnightRider

Örülök, hogy segíthettem. Még anno ezt betárcsázós modemmel szedtem össze, egyenként. Egek, de rég is volt :D

A Kittjeimről: van az ERTL-Joyride 1:18-as fém, működő futófénnyel, csörlővel és katapultüléssel. A műszerfal matricái hagytak némi kivánnivalót, azok helyett nyomtattam újakat. A futófény előtti plexit is átkentem pár réteg átlátszó piros makettfestékkel és a végén ledolgoztam belőle egy kicsit higítóba mártott fülpálcikával, hogy mattabb, opálosabb fénye legyen. A kerekeknél a dísztárcsák "lyukait" is befestettem tűfilccel feketére, hogy úgy nézzen ki, mint az igazi.
    Aztán van az 1:16-os Hitari távirányítású Kittem, ő műanyag, de neki is működik a futófénye és gombnyomásra mondja, William Daniels hangján, hogy I am the Knight Two Thousand, vagy valami ilyesmi (nem tudom megnézni, nincs most benne elem :D )
    Van három 1:24-es műanyag makett Kittem, ebből kettő Kitt és egy Karr sikeredett, a második Kitt az egyik legjobb makettem, amit csak összeraktam (persze így is elmarad egy hardcore makettező gyártmányától).
    Van két Knight 4000-esem is, az egyik a standard narancsos színben, a másikat a hatás kedvéért feketére festettem.
    Van kettő Matchbox-méretű nyugatnémet(!) DARDA Kitt-em, amit ha hátrahúzol, akkor a kis rugó előreviszi. Vénebbek a kis szerkezetek, mint én :D
    Van egy kb másfél centiméteres ólom Kittem, pici, de egyértelműen felismerhető a piros csíkról meg a motorháztetőn a kis bukkanóról.
    Van egy 3D Studio Max programra optimalizált Kitt és Karr modellem, ezekre vagyok a legbüszkébb, senki másnak sincs meg, csak a modellezőnek, meg nekem.
    És ezen kívül van számtalan Matchbox, Corgi, Majorette és egyéb kis Trans Am-em, amit Kitté alakítottam, némi reszeléssel meg festéssel. Ha a bolhapiacon látok kis Trans Amet vagy Firebirdöt, megveszem és általában Kittként végzi :D