• KnightRider

Na, hát megjött a vén iszapszemű rája :D

Naszóval: Karr, mikor a két csöves reaktiválta, nem tudott Kittről, egészen addig, míg pár perccel később nem találkoztak. Karr akkor elhajtott. Másnap reggel a két homeless mondta, hogy hát láttak még egy ilyen kocsit. erre Karr: "Ez tévedés. Én egyedi páldány vagyok. Amit láttatok, az nyilvánalóan csak egy gyatra kivitelű szériatermék volt. Hitvány másolata az eredetinek."

Tehát: Karr önmagát Kitt felett állónak gondolja, mint az elsőt a szériából.

Aztán, Kitt VS Karr: itt nem jelenik meg ez a felsőbbrendűségi komplexus, hanem csak a "szimpla" bosszúvágy. Karr úgy érzi, elárulták, ezt mondja Johnnak, mikor az otthagyja: "Elárultál, mint azok a fejesek az Alapítványnál." Hogy az "elárulás" itt most Kitt létét jelenti, vagy azt, hogy őt otthagyták két évig a homokba temetve, nos, interpretáció kérdése.

Akármi is legyen, Karr a végére teljesen rögeszméssé válik. Mint minden megszállott, kialakít magának egyfajta becsületkódexet: a két fiatalt, akiket elfogott, elengedi, ez az ügy nem rájuk tartozik. Karrban olyannyira felfokozódik a téboly, hogy a végére öngyilkos küldetésbe megy át: "Ha nekem el kell pusztulnom, pusztuljatok el ti is!"

Szóval: érthető tehát, hogy most egy abszolút őrült Karrt kapunk, akinek egyetlen célja kitt elpusztítása.

Az idézeteket fejből írtam, így nem vagyok biztos, hogy jól írtam-e őket. Most nincs erőm végigpörgetni az epizódokat, az előbb rókáztam szét a gyomromat...