Knight Rider (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey

A medve nem játék.

Narxis
Nem értem mi a baj ezzel, eredeti sorozatban is annyi féle ellenség volt, hogy hihetetlen, bazi nagy kamion, valami tank aminek a közepén egy olyan csõ volt amit kilõhetett aztán visszahúzta, ott is lehetett volna mondani, hogy hogy illik bele a képbe ilyen gépszörnyek vs. autó harc. Ha jól emlékszem volt még tolólapátos munkagép meg az az épületbontó, nem jut eszembe a neve. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ryder7
szép kis történet. csak pont a lényeg hiányzik belõle a 12-ik ep-ban, az hogy Mike és KITT hogyan nyomják le KARR-t, mert hogy lenyomják az tuti, a kérdés az hogy hogy.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

HTS s3rg1nh00
ebbe a történetbe csak a 2 másodperces gt500kr vs. transformers csata nem illik bele sehova,amúgy korrekt😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

5c0rp330n
dimension változathoz talált vki feliratot? angol is jó lenne..

Kicsikiraly
forgasd le, nekem így tetszene 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Szerintem is az epizód végén. Szerintem több szálon fog menni a sztori. Mike és Kitt, Sarah, Graiman és Torres. Billy meg Zoe köti össze a három szálat, mert õk ugye mindenben ott vannak. Én legalábbis így csinálnám 😄

Én valahogy így képzelem el:
Ep10: beüt az aktuális terrorist of the week. Aztán kiderül róla, hogy benne van valami olyasmiben, ami érinti Torrest/a CIA-t/az összeeskövéselméletes cuccot (magyarul=Karr). Miközben Mike és Kitt rányomulnak az ipsére, Graiman kideríti a frankót, kérdõre vonja Torrest, az meg megnöveli egy kissé Graiman bácsi ólomszintjét.
Ep11: Mike és Kitt tovább üldözi a terroristát, Sarah velük tart. Rivai megtalálja a halott Graimant, de õ nem hódol be Torresnek, ezért Torres õt is megöli. Torres átveszi az SSC felett a parancsnokságot, és felsõbb utasításra leállítja az egészet. Az epizód végén, mikor Mike-ék elkapják végre a rosszfiút, és az elmondja, hogy mi is mike múltja, Torres közli, hogy mindenki vissza az SSC-be, a projectet törölték, Graiman halott.
Ep12: Kittet kikapcsolják az FBI utasítására. Torres kiszedi Kittbõl a vezérlõ egységét és beülteti Karrt. Mike-ék megszerzik Kitt prociját és Billy meg Zoe segítségével beültetik valami másik kocsiba. Karrt az FBI hadászati célokra akarná használni, de Karr ehelyett átmegy berserkerbe és Torreséket lehenteli. Mike, Kitt, Sarah, Zoe és Billy meg valahogy legyõzik Karrt, megszellõztetik az egészet a nagyvilágnak, az összeeskövést leleplezik és végre igazából újjáindítják az Alapítványt.

Na, mit gondoltok?

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Ryder7
de akkor a epizód végén vagy a 11-ik elején, mert cliffhanger kell legyen. az ilyen többrészes epizódok részei a TOS-ban is mindig azzal végzõdtek, hogy mi lesz most (cliffhanger). Én pl simán el tudnám képzelni, h az SSC önmegsemmisiti magát, Charles bentmarad az épületben és kinyomnak egy To be continued feliratot.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

7-én lesz a következõ epizód, a három részes Karr saga elsõ része.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Graiman papa valószínûleg ebben az epizódban hal meg, mert a 11-ik epizódban "Sarah rossz híreket kap az apját illetõen".

hééééé bakker most nézem vki irja hogy nézte az epizódot 😄
én már elis felejtettem,hogy már dec 30 van és jön a kövi rész.
egy kis infoval pls. msot hetente szerda hajnalban adja le a tv az uj részeket? ez az évad hány részes is lesz?
The movie "Shrek 2" put ABC on top at 8 p.m. with a modest 3.2/6. A "Bones" repeat on FOX earned a 2.8/5, edging NBC's "Knight Rider" (2.7/5). CBS was right behind, averaging 2.6/5 with repeats of "Old Christine" and "Gary Unmarried." The CW aired the movie "How to Deal."
A Bones ratejét is szinte elértük! Hmm! Nem olyan rossz eredmény tekintve az idõpontot! Innen nõhet a nézettség!!

Ahhoz képest hogy az idõtartam pocsék volt hiszen alig volt nézõ az a kevés nézû ugy néz ki KR-t nézett!😊

4,475 millió nézõ 2,8/5-ös rate! Valamint az Nbc elsõ számú sója volt szilveszterkor a KR!

Audience total's for the overnight's have come in now also. Our average total viewers was 4.475 Milllion Viewers down from Knight of the Zodiac's 5.12 million. Also we lost viewers from 8-8:30. 8:00 4.57 million, and at 8:30 we dropped to 4.38 Million. Good news though we were indeed NBC's #1 show of the night everything else continued to drop every halfhour the rest of night. With the New Year's Eve being the lowest. Sounds like the opposite of what you would expect. Has to help KR though in NBC"s eyes some.

Ryder7
I agree!

(Hamár mindenki angolozik😄)

Me too!<#eljen>

Na, megnéztem és nagyon ütött az epizód! Jobban, mint a Knight of the Living Dead. Egy csomó jelenet hommage volt a TOS-nak, a kamionos üldözéstõl a villanyoszlop lebombázásáig.
Torres: végre kezdik érezni a népek, hogy nagy iramban keveri a szart a pasas.
Billy: végre hasznos volt, hogy geek, hogy kikövetkeztette már a vírust
Kitt: "I don't want to die". Oké, bezokogós rész. Az egész jelenet nagyon emlékezetett a Robotok királyára, mikor Bonnie húzza fel Ki2tet a kamionra, miután szétlõtték. Nagyon megható.
Mike: végre megint elõkerül a tetkó, hogy "meg vagy jelölve". Imádom a reggeli összeesküvés szagát! Azon meg röhögtem, amikor nagy önérzetesen kijelentette, hogy õ bizony nem jarhead. Na neki sem fogok Semper Fi'-vel köszönni 😄
Karr: Karr lives, bitches!
Arrow: érdekes karakter, lehetett volna cameo a Karr saga-ban. Az eredeti Kittet biztos nem ismerte, mert nagy éljenezve mondta, hogy nicsak, Graiman papa épített egy mûködõ AI-t. Na mindegy, meghalt, Jim.

Érzõdik a reboot szaga a levegõben, emberek. Hogy mibõl? Abbõl, hogy csak a két FBI-os jónép tudja felrobbantani az SSC-t. Valami azt súgja, meg is fogják tenni. Adios, Kitt barlang, jöhet az új kamion. Persze elõbb le kell gyalázni Karrt az útról.

Szóval, akármi is lesz a jövõben, még nyolc epizódot kapunk, az pedig nyolc hét tömény élvezet nekünk, igazi rajongóknak. És reménykedjünk. Kitt is megmondta: "I have faith".

CW inkább ne és az nem is fogja+az a Warner hatásköre, nem a Universalé, míg a Sci-fi a Universal csoporthoz tartozik.

És az NBC már megadta neki az esélyt, mert nem kapott cancelt úgy a 7. rész után, pedig megérdemelte volna ilyen borzalmas nézettség mellett. 8 millát elvártak tõle és a legdurvább várakozásokat is alulmúlta.

GO KITT GO!😊

KARR hangja az eredeti soriban is Peter Cullen volt! Ez önmagában Hype már ez a tény! Az eredeti sorozat nézõibõl páran így viszatérhetnek és emelhetik a nézettséget! Amugy én is utálom az NBC-t mert lehetetlen idõre rakták ezt a részt! Az is szemétség hogy nem adják meg az esélyt a sorinak hogy kibontakozzon, de majd kiderül mi lesz! Én is bízom abban ha máshogy nem mondjuk a Sci-fi chanel vagy a CW átveszi a sorit a legrosszabb esetben! Na de majd pár hónap múlva kiderül mi lesz!

Nem reklámozták. Õk is tudták, hogy jó rész, mivel rajta ülnek egy hónapja és miért pont dec 31-re rakták a visszatérés napját? Ez teljesen nagy hülyeség, még ha nagyon gyenge rész lett volna (és nem az), akkor is értelmesebb döntés lett volna, ha egy hetet várnak még vele. Ennek így nincs értelme, ráadásul egyetlen egy promoja nem volt a mostani résznek. Az, hogy KARR-t, aki a transformersbõl kilépett, optimus hangján megszólaló robotot hypeolják az meg nem ér sokat, fõleg, ha közben lement egy rész és az a kevés nézõ is elveszti a fonalat aki volt.

Az NBC-t nem fogja érdekelni, mit mondanak fanok, nekik az üzlet a fontos, kereskedelmi tv. Abban lehet esetleg bízni, hogy vmelyik csatorna (pl. Sci-fi) átveszi és csinálja..

En attol felek, hiaba volt a legjobb resz eddig az evadbol, attol meg ugy is a szamok alapjan dont a studio. A kerdes kik(hanyan) neztek szilveszter napjan a Knight Rider-t??
Narxis
<#eljen><#eljen>

Igen de meg most már reklámozzák és sztem a KARR-os részek nagyobb hypeot fognak kapni! A Karr-os részek hozhatnak sok nézõt! Én továbbra is bizakodom a kettes évadban! Addig mig nem mondják ki hogy vége addig lehet is bizakodni! Lehet azok a részek lesznek a vízválasztók!
Meglátjuk! Tény hogy ha ezt a részt jan 7-én mutatják be akkor sokkal nagyobb nézetsége lett volna mintha 31-én sajna! Meglátjuk! Nagyon jó sorozat többet érdemelne az NBC-tõl! Acélos évad lesz akkor is ha nem lesz több évad és méltó az eredetihez. Akárhány évados is lesz megy a polcra az eredeti mellé!😊

Ryder7
ez tényleg kurva jó rész volt, nekem nagyon tetszett. gondoltam SSC-nek annyi lesz. remélem csak lesz 2-ik évead.

Bullitt: sztem az NBC se nagyon akarja a második évadod, ha nem reklámozza.

Csak gondolkozni kell és rájössz, hogy kizárt. Most komolyan, mindenki azt hitte, azért tette az NBC dec 31-re mert egy szar rész, erre az évad egyik legütõsebbje volt, ráadásul egyáltalán nem reklámozták.

Narxis
De lesz!!!!!!!!!!!!

Narxis
OMGOMGOM kurva jó rész volt, tényleg azt hittem, hogy a végén megtörténik aminek majd jönnie kell, de mégse. 😄 Szegény K.I.T.T.

De nem lesz "kettes szezon". Realistán kell látni a helyzetet.

Picar77
feliratot akarok :'(

()() (^^)

Az évad eddigi legjobb része volt!<#eljen>

Szuper!!!!!!!!!!! Hihetetlenül kicseszettül jó volt a 9-ik rész! Basszus! Knight Rider a javából egy újabb szintre kapcsoltak! Ez már olyan volt mintha rebootot láttunk volna! Tiszta original sztorivonal! ÁÁ nem bírom kivárni a köv részt! A Trailer meg OMG!😊 Remélem nõ a nézettség mert a sorozat egyre jobban kiforr kell a kettes szezon!😊

Hát azt mondták, hogy ez a rész egy nagy szar, közben az egyik legjobban összerakott volt. Nézettséget 3 milla körül saccolom tekintve, hogy szilveszter volt... Ja és új trailer is van ám:

Ez a resz mar jobban tetszet. Egesz lenduletes lett. En is ugy gomndolom, ha megtortent volna "az", akkor konnyebb lett volna a reboot-os reszekbe at menni.
Magoo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mié' nem robbant fel az SSC???? 😄
Tökre jól lehetett volna nyomatni utána, hogy átültetik a központot a SEMI-ba. Sajnos tele volt ismét klisékkel...várom már a vérfrissítést!
Nem tudom amúgy mi ez a meglepõdés azon hogy KITT-nek érzelmei vannak. A régi KITT-nek is voltak érzelmei.
Ami erõltetett volt még az a "JAJJ ISTENEM, KARR ÉL!" dolog...uncsi...ne húzzák már...inkább dobják be az arcunkba végre 😊

Ryder7
bezony.

Kicsikiraly
kinn van az új rész 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Ryder7
szerintem túl keveset.

most te túl sokat, vagy túl keveset ittál ? <#idiota>

Narxis
<#szomoru2>

Ryder7
nemmondod? háát nemtom
akkor ez most rimel neked?

Narxis
Nem nagyon rímel. XD

Ryder7
nabazeg, összedobtam egy két versszakos köszöntõt😄 jeee😄

Ryder7
Na mostmár mindenki kivángat, akkor én is:

Nem szokásom a köszöntõ
Most jön egy új esztendõ!
Charlest megölik, szegény tata,
Mike és Sarah együtt marad

Minden KR fannak kivánok
Boldog új évet, barátom.
Ezt én irtam, ha nem hiszed,
Kérdezd meg a webkem-em.

Turbofröccsben és Knight Riderben gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek!😊

Az elõttem szólókhoz én is sikerekben és második évadokban 😉 gazdag új évet kívánok mindan rajongótársnak!
Ryder7
kinek kell a felirat?😄 én megnézem anélkül is, lehet h nem értem, de legalább tanulok angolul.

N o N a m e
Ma lesz ugye új rész? Felirat meg csak jövõre 😊
Ryder7
Jaa bazzeg képet! Ö ez lehet, hülye kérdés, de este lesz a 9-edik rész leadva nem? mert akkor hajnali 4-fele felnézek torrentre.

menjél vissza és csinálj! 😄
grebber
Nem fényképeztem le.

Next PC upgrade: 2022