KnightRider#3036
Ritka kevés ilyen izgalmas 45 perc van az életben, mint a mostani KR epizód. Végig feszültség, akció, de emellett a régi jó KR-es elemek: üldözés, Turbo Boost (jobb, hogy rövid és gyors-blurrölt, minthogy lassú, részletes, de nagyon CGI szagú), ejtőernyőző Kitt (Góliát visszatér és A bunker, emlékeztek?).
Kíváncsi vagyok, hogy Stevensnek lesz-e még szerepe? Oké, meghalt, de hogy a háttértörténetben mennyire lesz benne? Akárhogy is, emlékeztet az ürgére a Robotok királyában, csak az akkori manus csak vissza akarta lopni a ketyeréjét.
Stealth Attack Mode: szép! A régi jó Silent Mode visszatér.
Gus, a pilóta: nekem a "Sorry, Doc"-nál nagyon az ugrott be, hogy valami öngyilkos terrorista ürge és eleve célja volt magával vinni Kittéket, csak hát egyedül Graiman bá'-t sikerült. R.I.P., Charles.
Carrie: oké, hogy hónapokig kórházban lesz, de akkor is... elég bénán oldották meg a távozását. Lehet, hogy szemétség ilyent mondani, de ha meghalt volna, az sokkal jobban illett volna hozzá, afféle KIA érzés, amcsiban annak úgyis nagy respectje van.
Torres: szokatlanul normális volt a tag, végre nem mismásolt. Bár ki tudja.
Billy: olyan furcsán villant össze a tekintete Stevens-szel. Valami azt súgja, ezek ismerik egymást (Billy, ÉN vagyok az apád!)
Kitt: "Sarah, our father is dead". Eddigi legjobb Kitt line. Valamiért úgy érzem, Ki3t ezzel túlnőtt Ki2ten.
Hank: az ismeretlen katona, a névtelen áldozat ;)
A jövőről: hogyan fog mindehhez Karr kapcsolódni? "Kitt must die"... najóvan, valahogy jobban tetszett az "If I am destroyed, so shall you be".
Ééééés: végre elkaszálták a PB-t. :D :D :D :D Ideje volt már. Több Knight Ridert helyette!