Knight Rider (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
képet!!!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

grebber
LOL voltunk a Párkányban az új Bowling csarnokba és a pultos csaj 1az1-be Deanna Russo volt.Hasonmás versenyen tuti befutó meg se kellene nézni a többi versenyzõt.Nem,tudtam róla levenni a szemem.

Next PC upgrade: 2022

Végre Végre Vééégre igaz kicsit másnaposan fogom majd megnézni az új részt de nagyon várom :)

Minden kedves rajongótársnak kívánok sikerekben gazdag Újévet!

Továbbá jó S1E9 nézést :D

És reménykedjünk, hogy az új KR megéri a második évadot is!

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Holnap új rész lesz a kilencedik rész! A reboot csak a 14-ik résztõl lesz úgy tudom! A 10-13 lesznek az átvezetõ részek! Köztük a KARR-os részekkel!

Narxis
Holnap lesz az új rész és a reboot ugye?

Mondasz valamit...

Lehet, hogy ideje lenne végignéznem a TOS-t :D

Ha jól emlékszem ez nem "kamionos" részben volt, csak volt benne egy kamion, ami elõtt kitért az elsõ évadbeli "Nem nagy ügyben".

Volt kettõ kamionos témájú epizód. Mindkettõben független kamionosoknak segítettek, hogy ne tegék tönkre õket a hiéna nayvállalatok. Az egyik az elsõ, a másik a harmadik évadban volt. Ezek egyikében volt a rükverces jelenet.

HTS s3rg1nh00
igen

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Mikor lesz a következõ epizód? 31-én?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Ryder7
KnightRider: én csak kamionra az eredeti sorozatból a SEMI-re meg Góliátra emlékszem.

spike0007: de az télleg EMP.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Ugyanez a jelenet volt, hogy rükvercben ment a kamion elõtt. Aztán Michael kifaroltatta, az út szélére azt hiszem, a kamion továbbment, Kitt meg megmaradt :D

Az nem az EMP amit kilõ a kamionra?:)

Ryder7
KI2T kamion elõtt nyomult az eredeti sorozatban? asszem le kell húzzam azt a KR Megapackot nCoreról.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Ilyenkor kicsit irigylem az olyan konfigokat/renderfarmokat, amivel így meg lehet csinálni a CGI-t. Az én gépemben 3,4 GHz-s proci meg 3 GB RAM van, de a raytracert már nem szereti :D

Amúgy: láttátok, ahogy Kitt rükvercben hajt egy kamion elõtt. Tisztára, mint az eredeti sorozatban. Meg valami pajzsot lõtt ki maga és a kamion közé. "Pajzsokat fel, Mr. Sulu!"

Valaki szerezze már meg nekem a Ki3t mesh-t :D

Ryder7
szép, de már láttam, Szabi belinkelte már régebben.

Narxis
Ez kurva jó.<#eljen>

Igy készül a Knight Rider
Aki még nem látta most megnézheti! Klikk!:)

Ryder7
am meg fogadni merek, hogy Torres KARR-al eggyüt hal meg vagy KARR öli meg. meglátjuk.

Ryder7
ja, egy "kicsit." jóleszezigy!

Csak Õ másképp fog viselkedni mint az autobotok!<#idiota><#eplus2>

amúgy KARR olyan mint az autóbotok "ûr alakja".. <#idiota>

<#vigyor3><#eljen>

Úgy értem, egy ilyen "once and for all" az arra vonatkozik, hogy már szét volt zúzva egyszer. És most megint. Végleg. Remélhetõleg :D

HTS s3rg1nh00
egyszer és mindenkorra zúzza szét...nem feltétlenül a régit...
(viszont ebben a marketingszövegben én azt érzem,hogy egyszercsak majd hopp,kiderül h.mégsem mindenkorra zúzta szét,hanem visszatér...megint)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Yeah!

De ami ennél is fontosabb: azt írja: "destroy the evil KARR once and for all". Tehát akkor az a régi Karr, ha once and for all kell kicsinálni...

KARR hangja Peter Cullen visszatér
Ez pedig a nap híre!:)
A HÍR MÁR ÖNMAGÁBAN NÉZETTSÉGNÖVELÕ ÉRTÉKÛ REMÉLEM HATNI FOG! Õ volt ugye KARR hangja de egyébként Õ volt Optimus hangja is a transformersbõl a rajzfilmben és a mozifilmben is!:) Ez egyet jelent! Ez a Karrr egység a régi egység lesz új testben! ÁÁÁÁÁ!!!!

A team Knight Ridert utálta a Knight Rider 2000-re azt mondta el megy de az eredetit nagyon szerette és azt mondta nekem végre egy méltó és jó folytatást jó sorozatot lát!:)

Képzeljétek ma Faterral végigpörgettük mind a 8 részt! Nagyon bejön neki az új sori!:) Picit meg is lepõdtem! De örülök!:) Nemcsak feltétlenül a fiataloknak jön be! Közeleg dec. 31-e egyrészt szilveszter újév és új rész!<#eljen>

Ja, amikor majd azt is megvalósítják. Bár mondjuk a minap láttam a Discoveryn egy átalakuló autót...

Pár év mulva megírhatod az új Knight Rider technológiáját is!:)

Írtam egy esszét arról, hogy milyen lehetett ar eredeti Knight Rider technológiája. Angoltudás és alapvetõ számítástechnika-történeti ismeret kötelezõ, csipetnyi fantázia sem árt :D

Látjátok, milyen jó dolgaim vannak Karácsonykor :D

Narxis
Köszi, viszont!

Boldog Karácsonyt kívánok minden Knight Rider rajongónak!

Képet tárolja - www.myphotoupload.extra.hu

Ryder7
Én eddig is szerettem a Mustangokat, de hogy KITT is Mustang már a Mustanggal álmodok:D

Amúgy meg, egy fan trailer a reboothoz, kicsit gyenge, de érdekes:

KATT ide

elõször nekem sem tetszett, de megszoktam és meg is szerettem :)
Nekem nem igazán tetszik a mustang. Szerintem a régit is lehetett volna szépíteni meg tuningulni. Át lehetett volna alakítani egy mai divatos autóvá.
megint megy az oldal.. szal a videót is lehet tölteni...

DJ Skyline
nem is tudtam hogy a Transformers 2-ben lesz KITT <#wow2><#idiota>

jah... már az egész oldal nem jön be o.0

úgy nézki törölték az oldalt :O

FF-el müxik :O

Dettó

Csak nekem nem jönne be? Se a 720p-s se a 320-as. Kiszolgáló nem található. :(
amikor a repcsi súrolja a hidat az nagyon durva o.0

ilyen lesz a sorozatban, esküszöm beszarok :-D nagyon kemény

Ûberkirály!

Észrevettétek Karron azt a pirosan izzó kerek valamit? Szerintem az a CPU-ja. Gondolom, azt kell majd kiütni. Majd Mike beledobja az Allsparkot :D

Rohadt jó a videó! Vannak benne eddig még nem látott jelenetek is! ÁÁÁÁ!:) Kurva jó lesz!

5c0rp330n
wow :o