4499
-
KnightRider #3059
:D A házszámot azért nem tudom, de a környéket igen :D -
KnightRider annyira tudtam, hogy szinte házszámra pontosan megfogod mondani, hol lehet kapni.
am meg felirat az új (11-ik) részhez. -
KnightRider #3057
A Knight Research oldaláról:
CHARLES GRAIMAN, PIONEER IN ROBOTICS, ARTIFICIAL INTELLIGENCE, DIES IN PLANE CRASH
"Dr. Charles Graiman first made headlines with Hank, his robotic “lab assistant” that represented a true breakthrough in artificial intelligence. In the years since, Dr. Graiman became not only a leader in the fields of robotics and artificial intelligence, but also in engineering, propulsion, and the burgeoning science of nanotechnology. Dr. Graiman died in a C-130 cargo plane that crashed into the California desert. According to sources, Dr. Graiman was returning from a research trip when a malfunction caused the plane to explode during landing. An investigation into the exact cause of the explosion is still ongoing, but early indications point to a fuel line rupturing.
At the time of his death, Dr. Graiman was head of Knight Industries Research & Development. He is survived by his daughter, Sarah, not to mention his many intelligent inventions that no doubt feel the loss as well. The fate of all his current projects, as well as the future of Knight Research, is currently unknown. "
-
KnightRider #3056
Ki2t fém makettet lehetett kapni Budán, a Móricz Zsigmond körtéren, a Replica makettboltban. Nem tudom, hogy van-e még nekik. Amúgy anno én is az ebayról rendeltem... -
eztv.it, itt az összes részt megtalálod,más sorozatokat is. -
ldavid #3054 thepiratebay vagy mininova nem jó? bár a korábbi részeket már egyre kevesebben seedelik -
High end PC #3053 Tudnátok adni egy linket, ahonnan letölthető HD minőségben az összes eddigi rész?
Fél órát túrtam a google-t, de nem találtam. -
Magyarországon hol lehet kapni a régi KITT modell-t, fémből, 1:18-as méretben? Csak az ebay-en találtam. Van az új Mustang is, csak a belseje nem igazán hasonlít a sorozatbeli Kitt-re. Meg hiányzik a scanner is róla :( Csak a neve stimmel :) -
KnightRider #3051
11
-
High end PC #3050 jelenleg hány rész ment le? 11 vagy csak 10? -
KnightRider #3049
Biztos, hogy ezzel nem zárul le a doki vonala. Valami nem volt kóser abban a pilótában, meg hát Torres is keverhette éppen a kevernivalót... -
overtkill: talán a cliffhanger-érzés volt a lényeg, hogy meg akard tudni hogy mi lesz.
Kicsikiraly: a / után a maximális pontot jelentik a számok, de hogy miért van egyiknél 6 másiknál 5 nem tudom... -
hogy a fene egye meg ezeket a forgatókönyvírókat......De egy hülye halála volt a dokinak....olyan cliffhanger szagú....... -
nem nagyon értek ezekhez a számokhoz, lenne egy kérdésem nem tudom mennyire off:
Előző KR részek:
Don't Stop The Knight - 3.6/ 6
Knight Fever - 2.7/5
Knight of the Zodiac - 3.4/5
itt miért van a perjel után egyszer 6 egyszer meg 5? mit jelent ez a perjeles szám? -
unisol1 #3045 "If I am destroyed, so shall you be" Ehh, meg kell szereznem angolul is, kidob6nák már a hun piacon is a többi szezont...! Úgy 5 másodpercig gondolkoztam, hogy mi ez, de beugrott: "Ha nekem el kell pusztulnom, pusztuljatok el ti is!" Az egyik legjobb rész, ott frankón megcsinálták az egészet... Azzal még meg tudtam csinálni, hogy ha vége lett, kezdtem előről... :-) -
A romulan harci madár igen -
dettó így voltam vele, de gyorsan pótoltam a hiányt :) -
KnightRider #3042
A poén helye: a Valdor-ról senkinek nem jutott eszébe a Valdor ropogós pulykafalatok? Vagy a Valdore osztályú romulán harcimadár? -
LOL -
zsotesz #3040 Basszus, én meg most jöttem rá, hogy az előző részt nem láttam.
-
Zoe azért mindenképpen kell nekünk, meg mindenkinek, sokat ad ő is a nézettséghez :) -
Nincs rá zsetonjuk.. :/ -
Nyugodjon békében Dr Grainman...:( Valahogy én őt jobban hiányolom, mintha Billy-t vagy Zoe-t írták volna ki.
Mellesleg Karr-t azt gondoltam hogy a doki fogja aktiválni, mert ő piszkálta a 10. részben azt a kis sárga prüntyögő robotot is..... -
KnightRider #3036
Ritka kevés ilyen izgalmas 45 perc van az életben, mint a mostani KR epizód. Végig feszültség, akció, de emellett a régi jó KR-es elemek: üldözés, Turbo Boost (jobb, hogy rövid és gyors-blurrölt, minthogy lassú, részletes, de nagyon CGI szagú), ejtőernyőző Kitt (Góliát visszatér és A bunker, emlékeztek?).
Kíváncsi vagyok, hogy Stevensnek lesz-e még szerepe? Oké, meghalt, de hogy a háttértörténetben mennyire lesz benne? Akárhogy is, emlékeztet az ürgére a Robotok királyában, csak az akkori manus csak vissza akarta lopni a ketyeréjét.
Stealth Attack Mode: szép! A régi jó Silent Mode visszatér.
Gus, a pilóta: nekem a "Sorry, Doc"-nál nagyon az ugrott be, hogy valami öngyilkos terrorista ürge és eleve célja volt magával vinni Kittéket, csak hát egyedül Graiman bá'-t sikerült. R.I.P., Charles.
Carrie: oké, hogy hónapokig kórházban lesz, de akkor is... elég bénán oldották meg a távozását. Lehet, hogy szemétség ilyent mondani, de ha meghalt volna, az sokkal jobban illett volna hozzá, afféle KIA érzés, amcsiban annak úgyis nagy respectje van.
Torres: szokatlanul normális volt a tag, végre nem mismásolt. Bár ki tudja.
Billy: olyan furcsán villant össze a tekintete Stevens-szel. Valami azt súgja, ezek ismerik egymást (Billy, ÉN vagyok az apád!)
Kitt: "Sarah, our father is dead". Eddigi legjobb Kitt line. Valamiért úgy érzem, Ki3t ezzel túlnőtt Ki2ten.
Hank: az ismeretlen katona, a névtelen áldozat ;)
A jövőről: hogyan fog mindehhez Karr kapcsolódni? "Kitt must die"... najóvan, valahogy jobban tetszett az "If I am destroyed, so shall you be".
Ééééés: végre elkaszálták a PB-t. :D :D :D :D Ideje volt már. Több Knight Ridert helyette!
-
spike0007 #3035 Pedig már úgy megszoktam!:)
-
Bullitt #3034 Felkiáltó jeleket nem kell végig használni. Az egész post kijelentő módban van
-
unisol1 #3033 Ok, THX! -
Szabi1991 #3032 
-
spike0007 #3031 Nagyon jó rész volt csak kissé lehangoló a vége!:(
Jövő héten KARR!!!:) Reboot az az lesz hogy a jogért és igazságért alapítvány lesz megint a vállalat és a kisembereken segít! Jobban ki lesz hangsúlyozva Mike és KITT! Szóval visszatérünk a One man can make a difference-hez! Lesz Mike, KITT, Sarah, Billy és Zoé! -
unisol1 #3030 Ez a reboot mennyi dolgot érint? (Vagy még előttetek sem tiszta?) Most csak a stílus és a mellékszereplők, vagy főszereplő, kocsi...? Mi lesz új? Megint új intro? (tőlem jöhet, jó az új is!)
Amúgy kicsit sok a (jelöletlen) spoiler... tudom, akkor ne olvassak, de így csak nem fer... Sok a hasznos infó is!
THX -
spike0007 #3029 Jövő héten lesz!:) -
spike0007 #3028 Ja és azt se felejtsük hogy a reményeink szerint nézettségcsalogató reboot az a 13-ik résszel kezdődik szóval az NBC is várakozó állásponton van! Majd meglátjuk mi lesz! -
Meddig kell még várni a Karr részre? Most már inkább nem várom, majd akkor talán leadják végre :D Elvileg szerintem majd jövőhéten benne lesz, de tuti, hogy a vége felé lesz benne Karr. -
spike0007 #3026 Mondjuk én a millió nézőre vagyok kiváncsi egészen pontosan mennyien nézték nem a rate-re! Én még bizakodom hogy megérjük a kettes évadot! Ha mégsem akkor is egy jó kis sorit kaptunk 25 év után ami izig vérig Knight Rider!!:) A KARR-os rész ütősnek igérkezik! KARR hangjától kirázott a hideg!:) Király leesz! -
spike0007 #3025 Már eleve rossz idöpontra rakták a KR-t! Hétvégére kellett volna tenni! Az Idol meg lenyom mindent nem lesz ez így jó! A részt még nem láttam de hamarosan csekkolom! Szerintem is egyre jobb a sori, de az NBC már az elején elb...ta! -
Bullitt #3024 "NBC’s soon-to-depart Knight Rider opened the evening fourth in the 8 p.m. hour, with a mere 3.2/ 5 at 8 p.m. That led into a repeat of Law & Order: SVU (#3: 3.3/ 5) and granddaddy Law & Order (#2: 5.7/ 9) from 9-11 p.m."
És ami a jelentős:
1. American Idol 16.8/26
2. New Adventures of Old Christine, Gary Unmarried 4.6/7 4.5/7
3. Lost (ismétlés) 3.5/6
4. Knight Rider 3.2/5
5. Fear is Real (CW) 1.0/2
Előző KR részek:
Don't Stop The Knight - 3.6/ 6
Knight Fever - 2.7/5
Knight of the Zodiac - 3.4/5
Mindent összevetve: érik a kasza, pedig a show egyre jobb... -
nem volt ez a rész olyan sok, izgalmas volt, csak nagyon sok volt a CGI. talán eddig ebbe a részbe volt a legtöbb. gondolom most veszi majd Torres elő KARR-t, hogy eltüntek a szinről páran. -
SlayR #3022 Szerintem ez direkt volt így majd valamiféle nyomozgatás során kitérnek erre még részletesen.
Amúgy érdekes votl az új rész de megvotl a feelingje szal csak így tovább :) -
Bullitt #3021 A mostani rész végig pörgős volt, de nekem hiányzott belőle valami. A két főszereplő kiírása pedig elég szánalmasra sikerült. Legalább láttuk volna mi is azt a kecseg robbanást... -
Szabi1991 #3020 nincs meg vkinek Mike csengőhangja ? :DDDDDDD