• KnightRider

Szerintem is az epizód végén. Szerintem több szálon fog menni a sztori. Mike és Kitt, Sarah, Graiman és Torres. Billy meg Zoe köti össze a három szálat, mert ők ugye mindenben ott vannak. Én legalábbis így csinálnám :D

Én valahogy így képzelem el:
    Ep10: beüt az aktuális terrorist of the week. Aztán kiderül róla, hogy benne van valami olyasmiben, ami érinti Torrest/a CIA-t/az összeeskövéselméletes cuccot (magyarul=Karr). Miközben Mike és Kitt rányomulnak az ipsére, Graiman kideríti a frankót, kérdőre vonja Torrest, az meg megnöveli egy kissé Graiman bácsi ólomszintjét.
    Ep11: Mike és Kitt tovább üldözi a terroristát, Sarah velük tart. Rivai megtalálja a halott Graimant, de ő nem hódol be Torresnek, ezért Torres őt is megöli. Torres átveszi az SSC felett a parancsnokságot, és felsőbb utasításra leállítja az egészet. Az epizód végén, mikor Mike-ék elkapják végre a rosszfiút, és az elmondja, hogy mi is mike múltja, Torres közli, hogy mindenki vissza az SSC-be, a projectet törölték, Graiman halott.
    Ep12: Kittet kikapcsolják az FBI utasítására. Torres kiszedi Kittből a vezérlő egységét és beülteti Karrt. Mike-ék megszerzik Kitt prociját és Billy meg Zoe segítségével beültetik valami másik kocsiba. Karrt az FBI hadászati célokra akarná használni, de Karr ehelyett átmegy berserkerbe és Torreséket lehenteli. Mike, Kitt, Sarah, Zoe és Billy meg valahogy legyőzik Karrt, megszellőztetik az egészet a nagyvilágnak, az összeeskövést leleplezik és végre igazából újjáindítják az Alapítványt.

Na, mit gondoltok?