Knight Rider (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazából ettõl még nem jutottunk elõrébb... :D

Köszi! De jó, hogy tud valaki sakkozni!

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Dehogynem! Ez az alakja KARR-nak csak a mostani alakja volt illetve mielõtt deaktiválták! Amugy egy csomó mindent KI3T se tud róla a múltjából. Mivel csak egyetlen KARR létezik és Õ a prototípus ez bizony a régi egység!

5c0rp330n
dehhogy. azt mondta Kitt, hogy nem mustang, viszont azt is, hogy inkább cyborg, mint robot, karr egy transformer lesz, Megatron egyenes leszármazottja :)

Amit írsz az mind tiszta és logikusnak tûnik, Én veled értek egyet! Ez a KARR a régi KARR lesz!:)

Na..gyors utána jártam a dolognak. És ez a kezdõ lépéseket takarná, mert a "King's Pawn" a sakkban az E2-E4-es lépést jelenti, amire ugyanezt válaszolja a sötét fél, majd a világos kihozza a huszárát (azaz a Knight-ot), hogy támadja a sötét gyalogját, aki szintén kihoz egy lovast, csak az védi az õ saját gyalogját.

Találgatok csak, de lehet, hogy ez a sakkos dolog a sáncra vonatkozik, amikor a király elõtt van 3 gyalog, mellette meg a bástya, így védve a legértékesebb bábút. A huszár meg gondolom az egyik gyalogot üti le ez alapján. Érdekes a spekulációd, annyi biztos, de nem hiszem, hogy az original KARR fog visszatérni..

Valamit észrevettem:

Sarah: KITT, self-programming's not possible.
KITT: It was possible in my original prototype.

Van egy olyan érzésem, hogy nem véletlenül mondja azt, hogy "original". Mert az eredeti prototípus ugyebár Karr (a jövö gépjármûvének prototípusa, ahogyan azt oly' szerényen szokta volt mondani), a közvetlen prototípusa pedig Ki2t, aki a fejlesztett programmal rendelkezett. Tehát:

- Karr: a Knight széria eredeti prototípusa, az elsõ olyan rendszer, akinek megvolt a megfelelõ idegi hálózata (amibe le akarta tölteni az ál-Zoe Ki3t-et)
-Ki2t: a javított modell, prototípus abban, hogy az életet védõ programmal van ellátva
-Ki3t: a fejlesztett modell, a régi alapokon, de nagyobb kapacitással (észrevettétek, hogy sokkal hamarabb lesz "emberibb", mint az eredeti Kitt?).

És egy kis múltidézõ:

Mike: What prototype? I thought you were a one-of-a-kind.

Karr mondja a két csövesnek a TDR-ban: You are mistaken (mármint abban, hogy van "egy másik kocsi"). I am one of a kind.

És egy kis érdekesség. Az eredeti forgatókönyvben a TDR valahogy úgy végzõdik, hogy Kitt áll a kamionban (így ér véget a leforgatott epizód) és nézi a belsõ képernyõjén Karrt.
Karr: Being one of a kind is special.
És erre Kitt: But being two of a kind is more special... brother.

A hülye amcsik persze ezt nem forgatták le, de azért a one-of-a-kind érzésre elég jól rávilágít így apokrifként is.

De várom már a S01Ep12 "Knight to King's Pawn"-t. Ebben mintha sakkszimbolika lenne: Knight a huszár, King a király, Pawn a paraszt. Ha valaki tud itt sakkozni, fel tudna világosítani, hogy ez a lépés mit jelent? (Tandori Dezsõ sakkversei jutnak az eszembe...)

Nekem S1 bejött PB-bõl, mondjuk az is kicsit túlmisztifikált volt, mert hát ugye Scofieldnek akkora mentálkapacitása van, mint három Chuck Norrisnak egyszerre, és a legidiótább rabok is keresztülhúzták minden számítását, hogy a 3 fõsre tervezett szöksébõl asszem 7-en lettek a végére.

Na, hogy a témánál maradjunk:

http://www.knightindustriesresearch.com/
User: devon
Pass: bonnie

Érdekes dolgok vannak ott fenn, pl. hogy Torres miket machinál...

5c0rp330n
az s3 valóban az volt, de a 4, fõleg a legutóbbi résszel annyira már nem gagyi szerintem. gagyiságban talán a terminator viszi a pálmát nálam, de az is kezd egyreinkább nemgagyi benyomást kelteni.

Hát a Prisonbreaknél nem gagyibb (az viszi gagyiban a prímet nálam)...

tiszta jó ez a sorozat, a gagyi dolgokat leszámítva tetszik, jó a hangulata

Lehet, hogy Cameron Zachary lesz benne? Õ volt az, aki még a jó öreg második évadban el akarta rabolni Kittet (Locska bocs akció). Hátha kinézte magának az újat...

Bár elvileg ha HOFF bácsi feltûnik majd az évadban elvileg csak a késõbbiekben fog feltûnni, de hát sose lehet tudni eccer csak megjelenik!:)

Sztem KI3T akkor kap egy új Mustang vázat és lehet elõszedik KI2T-et is a Trans Am vázzal hogy együtt nyomják le KARR-T! A két Michael Knight segítségével! Nem is lenne rossz nem?:)))

<#vigyor2><#eplus2>

Lehet KITT így fog a régi bõrébe bekerülni, hogy a mostaniba beleültetik KARRt?
DJ Skyline
milyen durva lett volna, ötödik évadban ilyen lett volna KITT <#idiota>
-szevasz Michael
*jézusom, KITT, te vagy az?
-igen Bonnie, kalapált rajtam "kicsit" az éjszaka

<#idiota>

A 12 -IK RÉSZBEN MÁR TÖBB MINDEN KIDERÜL MEG A 13-IKBAN!:)

Neeeeeem ez nem az a film!:D:D:D

Fogalmam sincs! Sztem KARR is Mustang csak Õ harci jármûvé meg cyborggá is átalakul vagy mittomén! Majd kiderül. Elõbb utóbb!:) Én inkább egy Mustang vs. Mustang csatában bízok!:)) Mondjuk az nem derült ki hogy KARR most hol van, csak hogy elvileg deaktiválva van, valszeg most csak az egysége van meg, a váza nincs! Nyilván hatástalanították miután megölt 7 embert.

DJ Skyline
DJ Skyline
vannak még állatok, kimenteni a komplett epizódot képekben <#zavart2> de legalább megnéztem 2 epizódot <#idiota>

Megvan az a bizonyos screenshot Karról:

Tehát ez valami kocsiba bújtatott exoszkeleton? Ledobja magáról a Mustangot és kijön belõle a robot?

Köszi!

http://knightrideronline.com/index.php
Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt és a fórumát, NBC new Knight Rider fórumot itt minden fenn van! Van spoiler fórum is!

WOW! Honnan van az info errõl a 12-es részrõl?

Amúgy azt bírnám, hogy ha Karrt újraaktiválják ("You have re-activated me. How may I serve you?" :D ), akkor a Trans Am-be tennék be. Végül is, Graiman papa vityillójában volt kettõ-három belõle :D

Aztán, Ki3t VS Karr: "If I am destroyed, so shall you be!"

Szerintem KARR vázában a régi KARR továbbfejlesztett egysége van. KI3T nem fog átalakulni Õ csak alakot vált és Mike kell mellé, KARR pedig egy harci jármû ,róla terveket láttunk! Úgy néz ki van Mustang alakja! A cyborg alakja a KnightRider2 The Game-ben lévõ robotokra emlékeztet! De szerintem itt majd Mustang fog küzdeni Mustanggal! Fõleg hogy a 12 rész igy kezdõdik:
STORY LINE
KITT is stolen so his dangerous robotic counterpart, KARR, can be re-activated...
Vagyis KI3T-et ellopják KARR-t reaktiválják! Sztem bekerül KI3T vázába!
Viszont akkor KI3T-el mi lesz? Mindenesetre most pár részig csak gondolkodni tudunk meg tippelgetni! Meg sztem KI3T tulajdonképpen KI2T egységére épült! Két különbözõ MI de KI2T lehetett az alap így KI2T mellett KI3T-nek is KARR a prototypja! Szóval az Exoskeletonban a régi KARR egység kell legyen!:)

Ryder7
igen KITT-hez tényleg kell sofõr, de az egyik trailerben a driver-t optionalnak mondták.

am meg KARRnak is kell valaki aki segitene neki mégha tiszta Optimus is az alakja meg a képeket elnézve lábai nincsennek.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

én annak sem örülnék ha karr lábra állna legyen csak siman autó és kész..de higyjétek el itt 3 részig tuti semmi említés nem lesz KARR-ra.
Amúgy én úgyvettem ki hogy KARR direkt úgy lett megcsin álva hogy hozzá nem feltétlen kell sofõr KITT viszont már úgyhogy hozzá kell és az õ funkciói mások mivel Graiman nemakarta ugyanazt a hibát elkövetni.
Szerintme KITT nemtud robottá alakulni majd és pont ez lesz majd az egyik fõ a dologban hogy KARR igen de KITT nem
Szerintem meg mustangos kaszni.
Kicsit kezd olyan érzésem lenni,mintha ez a knight rider karr-os rész majd autóból robottá átalakuló cyborgok harca lesz, ahol kitt és karr robottá alakul át és ugy vívják meg végsõ csatájukat.
Miért van oylan érzésem mintha a transformerst akarnák lekoppintani,vagy ötletet venni belõle.Nekem jobban tetszett az autó az autó ellen séma.Nem akarom ezt mondani de szerintem nem lesz benne utalás a régi karr-ra,hogy abból jött létre ez a karr,vagy átmentették a központi egységét vagy nemtudom,az a karr elpusztult, ez egy másik,e valszeg ugyanazt a projectet akarták megismételni mint 25 évvel ezelõtt,de mostsem sikerült, vagy nem teljesen, és alexék ennek a titkos bevetés kudarcának a nyomait akarták kitörölni Mike-ból.Hát valami ilyesmirõl lehet szó,de hogy ebbe a képbe hogy fog Michael Knight jönni, még nincs elképzelésem.Talán a régi de feljavított KITT-el szál szembe KARR ellen.
Ryder7
Szabi ha rendesen megnézed azon a bazi nagy képernyõn a filmben KARR képeit akkor az egyik nézetben látszik halványan egy kaszni is olyan Trans Am-es kaszni. jobb felsõ sarokba van.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Csehov óta tudjuk: ha van egy puska a színpadon, az el fog sülni.

Most miért, az nem lenne poén, hogy Kitt rommá veri Johnny Ötöst/WALL-E-t :D

tudom nem írtam le teljesen.. de arra gondoltam hogy a 6.-részhez van-e már... aztán találtam én is.. sok hiba van benne, de jobb mint a semmi.. :D

de K.A.R.R. nem musztáng, hanem vmi robot.. :DDD

elõzményeket elolvasván rájössz,hogy az 5dik rõl volt szó,de már valóban van a 6.hoz is felirat :)
6. részhez ? :D

Egy kis Photoshop, kedvcsinálónak :D

Nemértek egyet szerintem ez egy olyan epizód volt ami igencsak alá tett a sztorinak és beindított valamit az hogy ki mennyit fogott fel belõle azaz õ baja :)
sztem meg nemtudunk megsemmit :D
következõ részben majd kapnak egy küldtést és az lesz.
majd 3-4 rész múlva visszatérnek vhogy a KARR-ötletre!
amúgy egyet hiányolok,mikor derül fény vmi titokra? 1vagy 2.részben Alex és Sara apja beszélt vmit és megemlítették,hogy Mike ne tudja meg,Kitt meg ezt a beszélgetést felvette!
na ezt várom mikor tudjuk meg ezt ,mikor lesz ebbõl is vmi!
amúgy azt hittem vmi bomba jó rész lesz,közben meg sztem átlagos.
nem mondom,hogy a legjobb de azt sem,hogy a legroszabb!
énszerintem kaptunk egy újabbb KR részt semmi több.
Picar77
áhhh hülyék ezek :DD
nem tudják mi a jó :S

()() (^^)

Igen ez volt a legjobb rész, de bekavart a tánci-tánci! Remélhetõleg jövõ szrdán helyreáll a rend!:)

Az eddigi legrosszabb nézettséget érte el az epizód, pedig eddig ez volt a legjobb...fordított arányosság :'(

Picar77
köszi ^^

()() (^^)

Teljesen egyetértek Veled! Valami tényleg bûzlik! Ha ez a régi KARR ami bizony tényleg benne van a pakliban akkor ez bizony nemsokára kiderül. Ha egy új akkor is veszélyes, de így is úgy is veszélyes! Várom a 13-as részt, ott sokmindent meg fogunk tudni sztem!