hát mivel KARR eredetileg KITT "tesója", akkor illene egy az egyben ugyanolyan autót létrehozni, csak piros helyett sárga fénnyel. de ez szerintem már nagyon gagyi lenne, akkor is volt egy KARR, most is legyen egy KARR, az is gonosz volt, ez is legyen az. és természetesen KARR fog majd veszteni. ennyi erővel lehetne Góliátos epizód is :D akkor szép volt, jó volt eléggé, most ha ennyire sok az újítás a sorozatban, akkor már új dolgokat is kilehetne találni ilyen szempontból. de végülis visszalehet hozni KARR-t, de ha megint ő lesz a rossz fiú, akkor eléggé "nincs ötletünk kopizzunk le valamit" szagú lesz a dolog. legyen akkor KARR is jó, valahogy színre kerül, előjön a semmiből, aztán KITT-tel közösen kell valami nagyon nagyot, és nagyon gonoszat legyűrni :D mert igazából a második KARR-os epizód úgy ért véget, hogy KARR nem pusztult el teljesen. jól is nézne ki, KITT elé begurul KARR, és:
- visszatértem, most megkapod a magadét te olcsó másolat
* neharagudj, ismerjük egymást?
- te vagy KITT, még 84'-ben küzdöttünk, elpusztítottál de mégsem, háhá
* neharagudj, de szerintem te összekeversz valakivel, 84'-ben én még kósza gondolat sem voltam, szerintem te a régi KITT-re gondolsz
- ne már, te akkor nem KITT vagy?
* de igen, de akire te gondolsz az most üzemen kívüli állapotban van, szétszerelve, én egy új KITT vagyok
- banyeg, ne már :( pedig annyit készültem meg minden, hát akkor bocs, tárgytalan