Knight Rider (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megfigyeltétek, hogy a hangmodulátor oszcillátor-jele három oszlopban csúcsúsodik ki, mint a régi Kitt LED hangmodulja? Meg hogy Michael Knightnak hívja magát? :D

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Tudod mi az érdekes a motorháztetõn lévõ cucc már kisebbnek tûnik!:)
Ha ilyen pörgõs lesz engem megvettek kilóra!:)

Hát ez ütött! Jöhet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

szegény Corolla <#rinya>

Én ezt hittem a Mustangrl is. Sajns tévedtem. Hülye 21ik század Pimp My Ride Kittel... Komolyan, ez nem Knight Rider hanem Knight Ricer . Szégyen, gyalázat!

Valahogy nekem is ez volt az érzésem elsõ ránézésre!:)

A képeket levetették a KRO-ról péntekig. Szerintem Comicconon lesz ebbõl bejelentés. Amúgy lehet, hogy az nem is KITT, hanem mondjuk az új KARR

Lehet full másmilyen lesz csak megtévesztésként vannak fenn ezek a képek! Majd kiderül!

Azt nem tudom, nem láttam egy Mad Max filmet sem de az alapkoncepciót valamennyire ismerem. De, komolyan, ennél szebbet még én is tudok sufnituningolni, csak adjanak elég hungarocellt, aludrótot meg bondót. Ki a fene esett neki annak a jobb sorsra érdemes Mustangnak? Igénytelen az egész, azzal a csõrendszerrel a motorháztetején... Azt megértem, hogy a kocsi képes a külalakját molekuláris szinten megváltoztatni, de a motorját? Hogyan? És minek, ha amúgy is képes 300+ MPH-ra?

DJ Skyline
a mad max 4-be még illene is :D
a kettõben voltak hasonló sufni tuning kinézetû autók

Hát nem tudom, szerintem borzalmasan ronda. A Mustang amúgy sem egy szép autó, de azzal a "három dróton lóg egy Jumbo Jet szárnya" spoilerrel olyan csúnya, mint a bûn. A dobfelni viszont tetszik :D

Istencsászár
Lehet, de inkább hasonlít egy tankra abban a cuccban:D

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lehet hogy az ígéretesebb képen látható lesz az új Spm!:)Majd meglátjuk!
Addig is csak találgatni tudunk!

Ígéretesebb képek:

Spyker ? :O

elcseszésen értem azt hogy ugye Karr egy félresikerült prototipus volt ugye...
Már nemazért de ha ez folytatás akkor minek csinálnának ugyanolyan kocsiból KarrT? 2X csak nemcseszik el ugyanúgy meg a poént is ellötték már az eredetibe KARR nemvolna rossz csak legalább itt legyen másféle kocsi...
Kicsit hotrodos, de mi van akkor ha ez nem is KITT? Hanem teszem az KARR?:))

Egy biztos a motorháztetõn virító cucc mutatja hogy itt halálos iramban fogunk haladni! :)

Hát brutálisan néz ki az már biztos! Picit még finomítani kéne rajta! De majd meglátjuk!

Érdekes dolgok:
Hivatalos forgatási képek
"Just wait until you see my turbo boost" trailer
és állítólag ez az új attack mode (elég gáz lenne)
LINK

3ik epizódról spoilerek:

Csak saját felelõsségre :D

Comicconon lesz nagy bejelentés, lehet ez lenne az, megmutatják az új Turbo Boost-ot?

Nocsak!!! Szóval várható a Turbo Boost??!! Helyes!!!!
Kösz a vidit Szabi!<#eljen>

http://youtube.com/v/ustG2DTd8-w

Nem tudom, én már írtam a MIO magyar leányvállalatának, hogy hány nyolc kalács, de még nem kaptam választ. Mindenesetre nekem nem kell magyar térkép, én ki sem csomagolom az eszközt ;) GPS-em meg már úgy is van :D

Sorry, elirtam: PNA, nem NBA :)
Ezek szerint megrendelhetõ? Magyar térkép van hozzá? Sima NBA térkép kell bele? Mert akkor sima ügy.

Van rá egy huszasom, hogy a második epizódban Kitt bekapja azt a számítógépvírust...

Az országúti versenyes részre kiváncsi leszek már érzõdik Gary Scott Thompson hatása!:)

Knight Rider infómorzsák
Nagyon várós lett a sorozat nálam!:)

ha kapunk pár háttérképet, akkor már örülhetünk :DD

Vmi nagy bejelentés várható július 25-én, legalábbis az NBC-s KR oldal szerint:
http://www.nbc.com/Knight_Rider/

Kitudódott a második epizód címe: Knight Fever. Jó tudni, hogy itt is játszanak a Knight/Night szópárral :D

DJ Skyline
ebayen úgyis lesz szerintem

Csak Amerikába lesz kapható, és ott is õsztõl. Magyar megjelenés sztem esélytelen. :(

Én biztos veszek egy ilyent! Van már GPS-em, de ez kötelezõ darab :D

http://youtube.com/v/RPV-B8TC7XY

KRo-n leleplezték, hogy mi lesz a Kittrules.com-on:
Egy GPS, ami KITT hangján beszél.

Gary Scott Thompsont már ismerjük de a direktor úr nevéhez se egyszerû dolgok fûzõdnek!:)

<#finom>

Spoilerek!

Az elsõ epizód címe "A Knight In Skining Armour" lesz. Az eredeti sorozat második évadjának is ez volt amúgy a címe. A történet szerit Mike megtapasztalja, milyen érzés "nem létezõ emberenk" lenni, ahogyan azt az apja is tette. Charles, Sarah és Carrie is visszatér, emellett jön két új szereplõ, Billy és Zoe. A forgatés két hét múlva kezdõdik.

<#eljen>

Ryder7
tényleg érdekes. ezek tudnak valamit...

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4