Knight Rider (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megfigyeltétek, hogy a hangmodulátor oszcillátor-jele három oszlopban csúcsúsodik ki, mint a régi Kitt LED hangmodulja? Meg hogy Michael Knightnak hívja magát? :D
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Ha ilyen pörgõs lesz engem megvettek kilóra!:)
Én ezt hittem a Mustangrl is. Sajns tévedtem. Hülye 21ik század Pimp My Ride Kittel... Komolyan, ez nem Knight Rider hanem Knight Ricer . Szégyen, gyalázat!
Azt nem tudom, nem láttam egy Mad Max filmet sem de az alapkoncepciót valamennyire ismerem. De, komolyan, ennél szebbet még én is tudok sufnituningolni, csak adjanak elég hungarocellt, aludrótot meg bondót. Ki a fene esett neki annak a jobb sorsra érdemes Mustangnak? Igénytelen az egész, azzal a csõrendszerrel a motorháztetején... Azt megértem, hogy a kocsi képes a külalakját molekuláris szinten megváltoztatni, de a motorját? Hogyan? És minek, ha amúgy is képes 300+ MPH-ra?
a kettõben voltak hasonló sufni tuning kinézetû autók
Hát nem tudom, szerintem borzalmasan ronda. A Mustang amúgy sem egy szép autó, de azzal a "három dróton lóg egy Jumbo Jet szárnya" spoilerrel olyan csúnya, mint a bûn. A dobfelni viszont tetszik :D
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Addig is csak találgatni tudunk!

Hivatalos forgatási képek
"Just wait until you see my turbo boost" trailer
és állítólag ez az új attack mode (elég gáz lenne)
LINK
Kösz a vidit Szabi!<#eljen>#eljen>
Nem tudom, én már írtam a MIO magyar leányvállalatának, hogy hány nyolc kalács, de még nem kaptam választ. Mindenesetre nekem nem kell magyar térkép, én ki sem csomagolom az eszközt ;) GPS-em meg már úgy is van :D
Van rá egy huszasom, hogy a második epizódban Kitt bekapja azt a számítógépvírust...
Nagyon várós lett a sorozat nálam!:)
http://www.nbc.com/Knight_Rider/
Én biztos veszek egy ilyent! Van már GPS-em, de ez kötelezõ darab :D
Egy GPS, ami KITT hangján beszél.
Spoilerek!
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4