Na akkor, kezdjük kivesézni:
1, Kitt barlang: nanannanannnana BETMEEEN! Erről csak ennyit. A koncepció alapjáraton rossz, a régi kamion/mobilegység sokkal ötletesebb volt.
2, Mike Traceur/Knight sötét múltja Irakban: Lopták a Jerichóból. Meg még sokmáshonnan.
3, Sarah, aki szögre akasztja a laboroskabátot és buzgón zúzza le a rosszfiúkat: okéjj, értem én, de szerintem így második RC lesz, nem szükséges mellékszereplő, aki elveszi a fókuszt Michaelről és Kittről.
4, Hatmillió egyéb más mellékszereplő: nem azt mondom, jó, ha van pár érdekes arc, de pont emiatt az egyes karakterekre nagyon nehéz lesz koncentrálni és a karakterfejlődés így ki van lőve.
5, Kitt most már Transformerses (alapjáraton fujj!!!) panel-átalalulsokat mutat be, ráadásul kisteherből Mustanggá. Ha csinál magából Kamaz-t, leborulok előtte :D
6, Turbo Boost: A két legszebb szó, amit csak itt hallhat az ember!
7, Játékok: jöhetnek! Vén marha fejemmel még játszani is fogok velük ;)
8, Új Karr/gonoszautó: jöhet az is, csak ne legyen túlságosan KARR, ha nem KARR. Pl lehetne valami más kocsi.
9, Az eredeti (az igazi! Azért is!) Kitt visszahozása: Örömkönnyek a szememben...
10, Bezzeg J.J. Abrams nem mutatta meg most sem az új Enterprise-t! De az nem Knight Rider :D
Jelenleg ezt tudjok én meg ezt gondolom róla. Hát igen, ez már nem 1982. Sajnos...