pedig így KITT megtudta volna mutatni, hogy egy 25 éves szekér is helyt tud állni a mai tuningbetyár autók mellett :) SPM nélkül 200 mp/h (320 km/h). mondjuk veszem alapul az SLR-McLaren mercit, az papíron 360 km/h-val megy, most elvben gyorsabb 40 km/h-val, de ha veszem az SPM-et, ami megdobja +100 mp/h-val (160 km/h), akkor máris ott járunk, hogy 300 mp/h (ami 480 km/h) KITT végsebessége! 2007-ben a világ leggyorsabb autója az SSC Ultimate Aero TT volt 411 km/h-val, tehát 2008-ban is KITT lenne a leggyorsabb autó. nem bizonyítgatni akarom itt a dolgokat, csak valahogy úgy érzem, hogy probléma nélkül helyt tudott volna állni 2008-ban. mert ugye öreg róka nem vén róka. tény hogy a Mustang jobban beleillik a mai világba, ez ellen nincs kifogásom, de szerintem nem kell csőlátással ragaszkodni az újhoz! de ha most egymás mellé rakom a még gyári Mustangot, és KITT-et, és egyidejűleg alakítom át (szerelem szét, teszem be az új cuccokat), akkor végeredményben mi változik a külsején? szerintem semmi! ilyenek hogy súly meg hasonlók, amik befolyásolják a menetteljesítményt, de szerintem minimális különbség lenne. na jó, elég a monológból, majd csak megszokom az új autót is :)