Knight Rider (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi! www.macseta.netipar.hu ezen az oldalon be regeltem egy ftp-re,és már nem lehet tölteni knight ridert.
nem tud v.ki olyan oldalt ahol le lehet tölteni az összes epizódot???
Lehet ftp,csak tölcsem.
itt az msn-em:[email protected]
Segitsetek!!!!!!!!!
üdv!a 3. és 4. évados autóban hogyan kell ezeket a módokat váltani😛ower,Normal,Auto,Pursuit ?
Sziasztok! nem tudja valaki hogy melyik rész az amiben azzal a fehér knight autóval vetekszik ??????? kösz
Synchronous
Ez nem egy k**va warez.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

sziasztok lécci adjatok egy olyan linket,ahonnan le lehet tölteni az összes részt. lécci
imádom a knight rider-t!!!! pls
DJ Skyline
feltették az utolsó 11 részt is a...khm...oldalra! teljes lesz a paletta! <#sir><#gonosz1>

DJ Skyline
most így fejbõl ez a 4 jutott eszembe a Veszélyes hulladékot leszámítva! Góliátos részekben akkora nagy kár nincs! a Góliát részben felborul, leamortizálódik, de Májkel' szerel rajta, így tovább tudnak haladni, igaz KITT nehezen irányítható, stb! Góliát visszatérben megint megböki a kamion, de itt nagy sérülés nincsen végülis!

bigfoot
hehe faszák
az viszont poén hogy kilövi a KITT és simán lábra érkezik mintha 20cm rõl ugrott volna le😄

bigfoot
köszi!
sasolom is

bigfoot
robotok királya+ál devon
ezek ben van a kár?vagy azok másikak?

DJ Skyline
akkor itt van 1-1 jelenet A robotok királya, és Az ál Devon részekbõl! az a baj, hogy vagy 5 percet fellehetne venni mindegyikbõl, de sajnos a feltöltési sebességem nem egy húbazz (32 Kbyte / sec), így sok idõbe telne a videókat feltenni

DJ Skyline
jó, mondjuk a Góliátos részekben nem kap akkorát, mert tovább tud menni, de a többi 2 részben elég csúnyán tönkre megy, pláne a Veszélyes hulladék részben

DJ Skyline
Goliath (második évad)
Goliath visszatér (második évad)
A robotok királya
Az ál Devon

mindjárt csinálok egy kis videó jelenet halmazt a leamortizálásról 😄

bigfoot
nah király!!grat!
én a góliát és kar os részeket akarom beszerezni,
tényleg ezeken kívül mikor esett még szét?😄

DJ Skyline
szegény KITT-et azért párszor összeépítették a sorozat alatt! nem is tudom melyik részben amortizálódott le a legjobban, talán a Veszélyes hulladék címû epizódban! viszont örülök, mert 11 részt leszámítva teljes a paletta!

Magoo
Az elsõ dupla rész, bármennyire is gyerekes megoldásokkal rukkol elõ néhol, mégis olyan marhára meghatározó sztem mindenkinek, hogy az alig önthetõ szavakba! 😊
Tényleg nagyon feelinges! javaslom, hogy mihamarabb nézd meg! 😊

Web mester
Én még nem láttam az elsõ részt😞

bertino

ez a kép maradt meg bennem, mikor elõször láttam az elsõ részt, nagyon jellegzetes, hatalmas nosztalgia ez most nekem 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Broafka
ok, majd lehet hogy küldök, egyenlõre csak megnézem, meg gondolkozok, meg helyet csinálok, meg stb, de kössz a linket! 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

DJ Skyline
lefosom a bokám, megcsináltam! leszedtem az ace codec mega pack legfrissebb verzióját, kicsit állítgattam rajta, és most a divx lejátsza!

DJ Skyline
íme
de kérek email címet, mert meghívó alapján tudsz csak jönni! aztán a többit majd mondom utánna

Broafka
hát kár, mondd azt hogy én kértem, azt nekem adják a büntit! 😛

(egyébként meg ide nem jár modi! 😄)

DJ Skyline
mert warez oldal! nem akarok miatta büntit kapni, ha tök véletlen betéved egy moderátor! de mondom, ha kell, privátban adom a linket! 😊
csak gáz van, mert most a második évadot szedem, lent van már 3 rész, de egyiket sem játsza le, egy lejátszó sem! kipróbáltam mindennel, media player, divx, winamp, qucik time, power dvd, de egyikkel sem megy! reménykedem benne, hogy nem a videó a szar, hanem az én kodekem, és majd egy kodek frissítés megoldja a dolgot! vagy majd az asztali dvd lejátszó lejátsza, passz!

Broafka
miért nem teszed be a linket ide? :$

DJ Skyline
ez magyar! 😮O el sem hiszem, lehet meglesz az összes rész, ha rajtam múlik 😮O istenem, régi álmom teljesülne! hát erre rákell állni, igaz vagy 30GB amit lekell szedni

DJ Skyline
akit érdekel egy fizetõs oldal, ahonnan letudja szedni az ÖSSZES részt (leszámítva az utolsó 11 részt a negyedik évadból), az írjon egy privátot nekem, és adom a linket! nem tudom szinkronos-e vagy nem, most szedem az egyik részt megnézni!

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Tökéletesen ergyetértek. Igen, volt az elején egy-két érdekes stock car, a pilot csak úgy hemzseg a "standard" Trans Amektõl, amiket még a demo filmbõl vágtak be a végleges változatba...

Magoo
Valószínüleg nem replika, hanem tényleg használták valahol az elsõ évad legelsõ részeiben. Gyakran voltak ott ilyen elbaxott Kitt-ek amik több ponton is hibádzottak. Aki képes ezért a lelakott, hasznavehetetlen, mûködésképtelen, papírnehezékért 30 milliót kiadni, az ritka nagy barom sztem! 😊
akkor inkább építek egy totálisan valósághû és sokkal funkcionálisabb (na jó nem fog ugrani és egyéb) autót 5 millióért! Ez amit eladnak, max eszmei értékû lehet, mert használták a sorozatban...ám ez a tény nem ér 30 millát. 😊

Azt írja, eredeti. Hát nagyon nem. Nézzük csak meg a részleteket:

- hiányzik az elsötétített hátsólámpa burkolat, csak a standard Pontiac plexiüveg maradt meg

- a mûszerfalon a LED kijelzõk színe teljesen inkorrekt, kerek zöld színû nem is volt (MPH, RPM kijelzõk)

- a kapcsolótáblákon a kapcsolók nem voltak ennyire a szélén, volt rendes pereme a konzoloknak

- üzemmód kapcsolóktól balra lévõ kijelzõsorokon nincs meg a függõleges csíkozás

Elsõ szemrevételezésre már látszik, hogy a gépezet csak replika, nem is a minõségi fajtából. Az alsó- és tetõkonzol azonban szép munka, azt rendesen megcsinálták...

bertino
fõleg ott... secperc és lesz gazdija

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Broafka
ha valóban olyanokattud mint az eredeti, akkor egy kicsit olcsón adják! 😄DD
miért nincs nekem 30 millióm? :_(

biztos hamar el fog kellni! 😞

DJ Skyline
KITT eladó, 30 millióért

David01
Ügyes. Grat. <#eljen>

Broafka
viszont ami még nem tetszik hogy a scanner és KITT beszédpanelje az ugyanaz, szóval hogyha megy a scanner jobbra-balra akkor olyan mintha KITT is beszélne! ez marha gagyira sikeredett sajnos

Broafka
a scannert soha nem sikerült még senkinek se normálisan eltalállni 😊
vagy nagyon fényes, vagy nagyon gyors... ennek pl az nem tetszik hogy baromi világos és amikor bekapcsolódik akkor így felvillan az egész...

de belülrõl eddig ez a legrealisztikusabb, az tetszik

DJ Skyline
KITT Replica videókat érdemes megnézni, elég korrekt darab! <#eljen>
és a cég oldala...nem semmi, kormány 160.000 Ft 😮

Broafka
szemétség!
bár mondjuk az Aston Martin a kedvenc kocsim, és a Batmobil is érdekes, szal ennek ellenére lehet hogy megnézem! 😄

Áhh, nem érdemes!

Az egy órás mûsorban 3 másodpercig mutatják Kittet, a töbi James Bond kocsijairól meg a Batmobile-ról szól. Csak Kitt nevével akarták eladni a mûsort a tvéújságban...

Beast Machine
szerdán 10kor én nézni fogom

...vágod?

DJ Skyline
én is! :| de még 4x lefogják adni, íme! 😊

Broafka
basszus! megakartam nézni, és elfelejtettem, áááá 😞

uuuuuuuuuuuu ez nagyon jó imádom imádom imádom knighttttt raiderrrrr

Köszi!

Amúgy FIGYELEM, KNIGHT RIDER RAJONGÓK!!!

27-én Szombaton, este 8-kor a National Geographic Chanelen dokumentumfilm lesz a Knight Riderrõl. Nem kamu! Híres filbeli autók sorozat, Kittrõl fog szólni az epizód. Ne múlasszátok el!!!

DJ Skyline
baromi jó! <#eljen>

Köszönöm szépen!

OWNZORok õk ketten, nemde? Na meg Adrianne és Hellstorm doki...

Broafka
húúú, wow!
ez kurva jó lett 😊
Góliath + KARR 😉

Csabesz6
lol!😄 tökjó😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"