Knight Rider (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tud v.ki olyan oldalt ahol le lehet tölteni az összes epizódot???
Lehet ftp,csak tölcsem.
itt az msn-em:[email protected]
Segitsetek!!!!!!!!!
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
imádom a knight rider-t!!!! pls
az viszont poén hogy kilövi a KITT és simán lábra érkezik mintha 20cm rõl ugrott volna le😄
Goliath visszatér (második évad)
A robotok királya
Az ál Devon
mindjárt csinálok egy kis videó jelenet halmazt a leamortizálásról 😄
én a góliát és kar os részeket akarom beszerezni,
tényleg ezeken kívül mikor esett még szét?😄
Tényleg nagyon feelinges! javaslom, hogy mihamarabb nézd meg! 😊
ez a kép maradt meg bennem, mikor elõször láttam az elsõ részt, nagyon jellegzetes, hatalmas nosztalgia ez most nekem 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
de kérek email címet, mert meghívó alapján tudsz csak jönni! aztán a többit majd mondom utánna
(egyébként meg ide nem jár modi! 😄)
csak gáz van, mert most a második évadot szedem, lent van már 3 rész, de egyiket sem játsza le, egy lejátszó sem! kipróbáltam mindennel, media player, divx, winamp, qucik time, power dvd, de egyikkel sem megy! reménykedem benne, hogy nem a videó a szar, hanem az én kodekem, és majd egy kodek frissítés megoldja a dolgot! vagy majd az asztali dvd lejátszó lejátsza, passz!
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Tökéletesen ergyetértek. Igen, volt az elején egy-két érdekes stock car, a pilot csak úgy hemzseg a "standard" Trans Amektõl, amiket még a demo filmbõl vágtak be a végleges változatba...
akkor inkább építek egy totálisan valósághû és sokkal funkcionálisabb (na jó nem fog ugrani és egyéb) autót 5 millióért! Ez amit eladnak, max eszmei értékû lehet, mert használták a sorozatban...ám ez a tény nem ér 30 millát. 😊
Azt írja, eredeti. Hát nagyon nem. Nézzük csak meg a részleteket:
- hiányzik az elsötétített hátsólámpa burkolat, csak a standard Pontiac plexiüveg maradt meg
- a mûszerfalon a LED kijelzõk színe teljesen inkorrekt, kerek zöld színû nem is volt (MPH, RPM kijelzõk)
- a kapcsolótáblákon a kapcsolók nem voltak ennyire a szélén, volt rendes pereme a konzoloknak
- üzemmód kapcsolóktól balra lévõ kijelzõsorokon nincs meg a függõleges csíkozás
Elsõ szemrevételezésre már látszik, hogy a gépezet csak replika, nem is a minõségi fajtából. Az alsó- és tetõkonzol azonban szép munka, azt rendesen megcsinálták...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
miért nincs nekem 30 millióm? :_(
biztos hamar el fog kellni! 😞
vagy nagyon fényes, vagy nagyon gyors... ennek pl az nem tetszik hogy baromi világos és amikor bekapcsolódik akkor így felvillan az egész...
de belülrõl eddig ez a legrealisztikusabb, az tetszik
és a cég oldala...nem semmi, kormány 160.000 Ft 😮
bár mondjuk az Aston Martin a kedvenc kocsim, és a Batmobil is érdekes, szal ennek ellenére lehet hogy megnézem! 😄
Áhh, nem érdemes!
Az egy órás mûsorban 3 másodpercig mutatják Kittet, a töbi James Bond kocsijairól meg a Batmobile-ról szól. Csak Kitt nevével akarták eladni a mûsort a tvéújságban...
Köszi!
Amúgy FIGYELEM, KNIGHT RIDER RAJONGÓK!!!
27-én Szombaton, este 8-kor a National Geographic Chanelen dokumentumfilm lesz a Knight Riderrõl. Nem kamu! Híres filbeli autók sorozat, Kittrõl fog szólni az epizód. Ne múlasszátok el!!!
Köszönöm szépen!
OWNZORok õk ketten, nemde? Na meg Adrianne és Hellstorm doki...
ez kurva jó lett 😊
Góliath + KARR 😉
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"