Kivel történt hasonló dolog?
  • Chaos Mad
    Hali mindenki!
    leirok egy történetet:
    a mult hétvégén esett meg velünk az eset :) Palota Napok voltak Várpalotán, és hát 2 napos buli, nekünk ott kell lennünk. péntek este volt, utcabál. megérkeztünk, leszáltunk a buszrol, azt összegyült a banda, voltunk vagy 20-an, csajok fiuk vegyesen. persze pia az volt dögivel. nah hát amikor már mindenki kicsit kész volt, kezdtek elpárologni emberkék, kik csajjal, kik azért mert naon készek lettek, mi is arrébb huzodtunk egy lánnyal :) volt köztünk egy barátom, aki még életében nem volt beállva. nah ö össze-vissza ivott mindent és hát kicsit kikészült, összerókázta magát mint állat, persze senki sem volt vele csak egyik oszt társam aki kihivta neki a mentöket mert annyira KO volt a gyerek, még a mentösöket is leanyázta :D nah aztán bevitték, azt kimosták a gyomrát :D iet szol: hajnali 3kor arra ébredtem h a korházban vagyok! eheeh..akkorát röhögtem szegényen... persze csak akkor mehetett haza ha szülei bejöttek érte. apjáék le pancseorzták a gyereket, h egyszer iszik azt egyböl a korházba kerül! ULTRA LOL

kivel történt már hasonlo eset? gyomormosás? stb?
    mer én nem szeretném kiprobálni mien érzés, habár ha nem vagy magadnál akkor mind1... :D
    (tudom mehetett volna egy pialos topikba is de ez itt erröl szolna, a gyomormosásrol :D )