64
Kivel történt hasonló dolog?
-
#24 Okés, értem. -
BlackWolf #23 nemtudom masoknal hogyvan de itt a kornyeken midnenki anyit iszik amennyit akar utana jon a borogata hanytatas asvanyviz aztan ha mar minden kotel szakad lefektetjuk valahol aludni mig jobban nemlesz :) nemmondhatjuk meg heee haver ez mar eleg :) -
#22 legtöbbször azok nincsenek maguknál, amúgy 10000 emberből 1 nem ébred fel soha az altatásból és nem tudni előre hogy ki lesz az, ezért van az hog ypl kézműtétnél se altatnak. -
#21 El tudom képzelni hogy a nyomorék osztájtársa ok nélkül hívta ki a mentőt:P Attol hogy valaki rókázik meg készen van az még nem alkohol mérgezés:P -
BlackWolf #20 hat aki a detoxba kerul az mar altalaban eszmeletlen es gyomormosaskor hat nemsurun szoktak altatni -
#19 Nem eszméletlen emberrre gondolok, hanem gyomormosáskor. -
#18 nem láttál még alkohol mérgezett embert, bár jobb inkább nem engedni hogy túl sokat igyon -
#17 Aha értem. De ilyenkor a többiek miért nem állítják meg?Vagy van egy szint amiután már nem lehet észrevenni rajta hogy mennyire van bebaszva? -
#16 eszméletlen embert altatni? detox lényege az hogy megmentsék nem az hogy kinyírják az embert. -
#15 Nem? Ebbe mi a lol?:) Mé ne lehetne elaltatni? -
BlackWolf #14 az a szomoru hogy van -
BlackWolf #13 1et-ertek :) amugy meg az ember nemerzi hogy menyit ivott ha mar bennevan a temaban es azer iszik hogy utana szinten tartsa magat aztan amikor jon vissza a cucc akkor vesszi eszre kicsit sok volt esetleg rogotn ki is dol :) ez rezsönek szolt a vege -
#12 altatás:DDDDDDDDDD -
#11 -
#10 Hát nem tudom, kikötözik egy fotelbe... Elég durva módszer.. Szerintem ilyen nincsen. Az altatás mindenesetre célravezetőbb. -
#9 Azt kéne agyonbaszni aki képes ilyenért kihívni a mentőket. -
BlackWolf #8 csavot bevittek a detoxba beraktak egy racsos agyba csupaszon neha leontik hideg vizzel hogy magahoz terjen ismeros aztmondja volt ott 1-2 csoves aki maga ala is szart aztan berakjak amikor mar jobban van 1 ilyen regi mubor fotelszerusegbe lekotozik es kimossak a gyomrat ... aztan masnap reggel amikor mennek erte meg tobb 10ezer forintot is ki kell ugye perkalni hat fantasztikus erzes lehet.. ezer szoktunk inkabb egymasra vigyazni ha kicsit vadabb lesz a buli :) -
#7 Hát nemtom mi abban olyan jó hogy ennyire részegre berugjon valaki, hogy mentőt kell hívni hozzá, nem azt mondom, hogy nem kell berugni ,mert az jó, de ennyire...
: ) -
#6 mesélj lécci :)
minél gyomorforgatóbb legyen :) -
Chaos Mad #5 nah had halljuk :) -
BlackWolf #4 hat itt volt mar ilyen 1-2 kicsit durvara sikerult buli de mi vigyazunk magunkra meg haverokra volt mar olyan masnap delig kellett vigyazni a haverra hogy ne kelljen korhazba vinni mer ugye a gyomormosas meg a detoxikalo nem ingyen van es nemis orulne az ember apja anyja ilyesminek... azonkivul hallottam mar torteneteket rola de inkabb nem meselem el mer nem gyomorturo dolgok tortennek ott -
Chaos Mad #3 biztos :D -
#2 nagyon népszerű téma lesz -
Chaos Mad #1 Hali mindenki!
leirok egy történetet:
a mult hétvégén esett meg velünk az eset :) Palota Napok voltak Várpalotán, és hát 2 napos buli, nekünk ott kell lennünk. péntek este volt, utcabál. megérkeztünk, leszáltunk a buszrol, azt összegyült a banda, voltunk vagy 20-an, csajok fiuk vegyesen. persze pia az volt dögivel. nah hát amikor már mindenki kicsit kész volt, kezdtek elpárologni emberkék, kik csajjal, kik azért mert naon készek lettek, mi is arrébb huzodtunk egy lánnyal :) volt köztünk egy barátom, aki még életében nem volt beállva. nah ö össze-vissza ivott mindent és hát kicsit kikészült, összerókázta magát mint állat, persze senki sem volt vele csak egyik oszt társam aki kihivta neki a mentöket mert annyira KO volt a gyerek, még a mentösöket is leanyázta :D nah aztán bevitték, azt kimosták a gyomrát :D iet szol: hajnali 3kor arra ébredtem h a korházban vagyok! eheeh..akkorát röhögtem szegényen... persze csak akkor mehetett haza ha szülei bejöttek érte. apjáék le pancseorzták a gyereket, h egyszer iszik azt egyböl a korházba kerül! ULTRA LOL
kivel történt már hasonlo eset? gyomormosás? stb?
mer én nem szeretném kiprobálni mien érzés, habár ha nem vagy magadnál akkor mind1... :D
(tudom mehetett volna egy pialos topikba is de ez itt erröl szolna, a gyomormosásrol :D )