Nem a paródiák, az igaziak!
  • TomDantes
    igen ez az a film.

Írtam is róla anno:

"Nos akkor a tegnap esti csoda, a Támadás a gyilkos robotok ellen.

Nos már eleve jó, mert H.G.Wells, Világok harcából kölcsön vett és kcsit felturbózott robotokról van szó.
    Már a kezdés is fenomenális, in medias res egyből üldöz pár tudóst meg katonát egy robot.
    Persze a katonáknak még egy vacak géppisztolyuk sincs, csupán pisztolyuk van és furcsa módon mondjuk egy Abrams tank helyett egy civil kocsival menekülnek,(hogy miért nincs egy titkos katonai projektnél valami komolyabb fegyver? az rejtély) na szóval ők el is hullanak.
    Utánna egy repülőn kiszabadul Dr.Octopus a Pókemberból vagyis én azt hittem de nem ez csak a robot volt ismét de hogy hogy került a repülőre meg hogy hová vitték? Az ismét csak kérdéses.
    Persze a robot feltámad és a gép lezuhan.
    Természetesn elküldik macsó komandósokat hogy kerresék meg Mikorbit, és persze pont a feltaláló tudós lánya megy velük. (persze a felataló az a gépen volt és kinyiffant)

Természtesen az USA hadserge mondjuk a USS. Abraham Lincoln hordozó helyett csupán egy tucat macsó komandóst vet be
    Nos a robotok amúgy legyőzhetetlenek, mert gyolyóállók , inteligensek, tele vanak lézerrel, (naná, majd víz ágyú lesz bennük) és persze csak egy bizonyos kisérltei lézer ágyú bigyusszal lehet ki lőni őket.
    Arra azért kiváncsi lennék mivel üzemelnek a robotok? Gondolom nem dízel üzeműek, akkor aksi van bennük, vagy nap elem vagy mi a szösztől működnek folytamosan?
    Ja persze biztos Duracel elem van bennük az 3X tovább tart.

Ja Igen, közben elfelejtetem hogy a szigetre érkeznek még egy bűnöző a nője a helikpoter pilóta meg egy zsák pénz. A pilóta jó képű a bűnöző nem a csaj meg egyre jobban utálja a seggfej bűnözőt...vagyis közhely, közhely, közhely.

a robotok innteligenciája. Nos ilyen hülye robotokat se láttam még. Inteligens szuper fegyverek mi? Gondolom akkor ilyen esetben a robotnak a lehető leghatékonyabb ezközt kéne bevetni az emberek ellen, de itt egy fenét! Inkább csak látványosan harcolnak mint észszerűen.

Hát ha értékelnem kéne akkor 3/10"